Kokoşş Hatunlar Kulübü

demedim yamulur dıyee de gunah olmasın felan dıdım sacmalama lutfen dedi helalsın sen bana dıdı ve sonraaası malummmmmmm
anammmm bucuuuuu demek dün gece ibadet yaptınızz heee oda bi ibadet neticede

ama adam bi gececik sabredememiş kızzzzz

sende sözünü geçiremiyon la adama

anammmm bucuuuuu demek dün gece ibadet yaptınızz heee oda bi ibadet neticede

ama adam bi gececik sabredememiş kızzzzz

sende sözünü geçiremiyon la adama

nan adam bılyo bır gece ertelnırse cumartesıye kalır oyuzden bıde gunah değilmiş laaaa biz psikolojik olrak ole hıssedıyos galıbaa ama tabı başka turlu ibadet etseydık daha ıyıydı

saçma sapan fesat bir şey dedim mi eşim öyle deme mukaddes öyle deme mukaddes diyo gıcık oluyom yaaa...e memeler aldı başını gidiyor muko stayla...

ayyyyyyyyy çok güldümyaaaaaaaaa senın eşinde kafaymışşş ha

bu sabah kocişle yuruyozzz benı bırakacak işeeee son model tabanvayı ileeee neyseee iş yerıne yaklaşıtk aşkımm dedım ben senle kustummm dedı nıye laaa dedımm işte şimdi sen benden para istersin onun için diyo

üstü açık tanbanvayy..

adamıda kendine benzettin bucu

haa haa bu da iyiymiş akşam paris sabah küs...

Böcük kız gel kafanı dağıtalım azcııııkk... kaybolma bugün QI yüksek gibi benim yane fena değil bilemedim düşük mü? gel bi ölç kızz...

cnmm bende arayamadım.. bu durumlarda konuşamm teselli edemem üzülürüm die..

cnm benmm. başınız sağolsun mekanı cennet olsun..

zaten telım kapalıydı
tşkler cnmm
başın saolsun mekanı cennet olsun ....
sağol cnm
sağol cnm

noldu

ada kızzz belin nasıl oldu yoğun paris sonrası..
zapukkk haziran anneleri
smokeri ayı tutuyrum o bizden

haahaaahhaaaaayyyyyyy iyi kız hem de çok iyi geçti gitti...ağrım neyim yok şükür...
ama dün gece koce evde yoktu gececiydi...aldım abdestimi...yaptım ibadetimi...uyudum 23:30 gibi oğluşla huzur içinde...bak ondan da olmuş olabilirrrrrrr

ayyyyy nasıl bir kahkaha attıysam öğrencilerden bazıları sıçradı...bozuntuya da vermedim arada gülenler oldu bir çemkirdim...suçlu suçlu sustular iyi taktikmiş heeeee koceninki...

zaten telım kapalıydı
tşkler cnmm

sağol cnm

sağol cnm

noldu

Yaa dün bende senin gibi biraz hüzünlü saatler yaşadım... doğduğumuz anda öleceğimiz kesinleşiyor başka hiç bir şey kesin değil sadece o ama biz hep şaşırıp üzülüyoruz hatta doğmayanın ölümüne bile..Enterasan..
felsefe yaptııım azcık..

gunaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarrr..

bocuk basınz saolsunn

smokk sen bugun nasılsınn mukoooo bacummm

burcu asgum benu sormssn opuyoree senii

esmacımm mujkk mujkk senın acıklama olayına hastayımmm yazıya cok guzl dokuyorsun dusuncelerını hehehe:):)

brckkk senıde unutmuyormmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…