hakketen bende öyle planlıyorum çoluklu çoçuklu memeli mestanlı bir kadın -gözümün önüne fatmagülün yengesi muko geliyo bu tarife göre- olmadan güleyim eğleneyim şu topikte azcıık ya...Neşemiz bol olsun içelim..
bak o işe yarıyor bazen yarın zaten yapcaz bos ver banyo felannn dee 2 esne sonra oda erınecektır.
anammmm bucuuuuu demek dün gece ibadet yaptınızz heee oda bi ibadet neticededemedim yamulur dıyee de gunah olmasın felan dıdım sacmalama lutfen dedi helalsın sen bana dıdı ve sonraaası malummmmmmm
hakketen bende öyle planlıyorum çoluklu çoçuklu memeli mestanlı bir kadın -gözümün önüne fatmagülün yengesi muko geliyo bu tarife göre- olmadan güleyim eğleneyim şu topikte azcıık ya...Neşemiz bol olsun içelim..
haaaaa sende benziyon haaaa mukoyaaaaaaaa
anammmm bucuuuuu demek dün gece ibadet yaptınızz heee oda bi ibadet neticede
ama adam bi gececik sabredememiş kızzzzz
sende sözünü geçiremiyon la adama
saçma sapan fesat bir şey dedim mi eşim öyle deme mukaddes öyle deme mukaddes diyo gıcık oluyom yaaa...e memeler aldı başını gidiyormuko stayla...
ayyyyyyyyy çok güldümyaaaaaaaaa senın eşinde kafaymışşş ha
bu sabah kocişle yuruyozzz benı bırakacak işeeee son model tabanvayı ileeee neyseee iş yerıne yaklaşıtk aşkımm dedım ben senle kustummm dedı nıye laaa dedımm işte şimdi sen benden para istersin onun için diyo
üstü açık tanbanvayy..
adamıda kendine benzettin bucu
bu sabah kocişle yuruyozzz benı bırakacak işeeee son model tabanvayı ileeee neyseee iş yerıne yaklaşıtk aşkımm dedım ben senle kustummm dedı nıye laaa dedımm işte şimdi sen benden para istersin onun için diyo
zaten telım kapalıydıcnmm bende arayamadım.. bu durumlarda konuşamm teselli edemem üzülürüm die..
cnm benmm. başınız sağolsun mekanı cennet olsun..
sağol cnmbaşın saolsun mekanı cennet olsun ....
sağol cnmgünaydınnnnnnn
hamişler topiğinde o kadar hayırlı haber okuduktan sonra burada böyle üzücü şeyler duymak canımı sıktı...
Rabbim gerdide kalanlara sabır versin...
smokkkkk-böcekkkkk metanetli olun kızlar((
zor biliyorum ama Rabbimin takdiri...
hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah...
canım güzel haberleri bende aldım çok sevindim haz. annelerinde ..Kusura bakmayın paylaştım eşim hop oturmuş hop kalmış bir haftadır benden saklamak için ona bir şey diyemedim kimseyle konuşamadım ağladım felan eşim üzüldü bende buraya girdim ama iyi geldi paylaşınca kafam dağıldı birass..
ada kızzz belin nasıl oldu yoğun paris sonrası..
zapukkk haziran anneleri
smokeri ayı tutuyrum o bizden
zaten telım kapalıydı
tşkler cnmm
sağol cnm
sağol cnm
noldu
zaten telım kapalıydı
tşkler cnmm
sağol cnm
sağol cnm
noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?