ya ne bilim ben valla bu zamana kadar kimi gördüm duyduysam öleee
hatta haftaya arkadaşım doğurcak azroşla oğlu vardı yine doğuruyo
haftaya gün verdi dr sezeryan ilki sezeryan olduğu için vssss
neyseeeeee
niye kız 2 gün sıkılma hayırlısı olsun de niyeymiş pekü 2 gn ve nere gidicen kuşşşş
gunaydın kızlar bu aradaaaaaa
Günaydın Esma....
Güzel bir gün olsun inşaalalahh..
sağol kuşum... sen nasılsın..
okudum yazını ... kelimelere dökemedim bile..
üzme kendini şekerim .. allah yardımcıları olsun
Saol canım Allah tan gelmiş yapacak bir şey yokk..
Bugün iyiyim daha ....
ii sefindim.
minnak kızın ne yapıyormuş şekerim
senin tatil keyfini beklicekmimiş...
İyiymiş iyiymiş beklicek miş bu salı son mesaimden sonra tatil....kızımla okumak için bir sürü kitap ve film ayarladık doktor amcamızda tee iki hafta sonraya attı çatı muayenesini demek ki gelcek gibi değil....
evet bencede.. yada sende o cesareti gördü adam.. 2 haftaya bu kız doğurur çatı muaynesin n gerk var dedi adam
azcıkta ben korkutammm ...
hayrlı cumalar kızlarr
geçmişi okumayamadımm cok sağolunn
esma konuşcak durumda değildımm aramaktan vazgectm ondan çağrı olarak göründu kusura bakma
msj attım
22 yıllık komşumuzdu dede derdım
her gtmemde elını öper kapıda benı beklerdıcokta ıyıydı bıanda kanser 1 haftada adamı bıtrdı
geçen hafta gıdıp uğrayamadım ıcın kendımı affetmıycemmm
ağlamaktan başım ağrıoo zonkluoo
ve tam mezara koyarken bu rahmet başladı
ne mubarek ınsandı sadece mezarlığa rahmet ındıRabbım sabır versın bı kızıda kanserdı kolon kanserı
cok üzüldü
babasına
cenaze sokağa gelmedı o yuzden
ben tek başıma gıttımmezarına hıc kadın yoktu
hayrlı cumalar kızlarr
geçmişi okumayamadımm cok sağolunn
esma konuşcak durumda değildımm aramaktan vazgectm ondan çağrı olarak göründu kusura bakma
msj attım
22 yıllık komşumuzdu dede derdım
her gtmemde elını öper kapıda benı beklerdıcokta ıyıydı bıanda kanser 1 haftada adamı bıtrdı
geçen hafta gıdıp uğrayamadım ıcın kendımı affetmıycemmm
ağlamaktan başım ağrıoo zonkluoo
ve tam mezara koyarken bu rahmet başladı
ne mubarek ınsandı sadece mezarlığa rahmet ındıRabbım sabır versın bı kızıda kanserdı kolon kanserı
cok üzüldü
babasına
cenaze sokağa gelmedı o yuzden
ben tek başıma gıttımmezarına hıc kadın yoktu
ha haa esma yaanormal doğumdan korkmuyorum çünkü nasıl bir acı çekeceğimi bilmiyorum yaşamadım neye benziyor baş edebilirmiyim hiç bir fikrim yok...Sancılar başlayınca kes al bunu burdan diye çığlık atabilirim yapabilirim bunu
aCI EŞİĞİM ÇOOK YÜKSEKDİR ama benim narkozsuz dişimi çek gık demem...amma fekat doğumu bakacağız göreceğiz bakalım becerebilcek miyim...
canım bu konuda ciddi isen narkozsuz diş tedavısı oluyorsan
çatır çatırrr doğurusun haciii.. bunuda buraya yazıorum..
allah güç kuvvet versin.. senin doktor nasıl bu konuda peki ... sana gerken ilgiyi götsericekmi normal doğumda..
ebeleride araştır.. genelde ebe duruyor poliklinik saati ise cnm.. seni ebeler yonlndirir nefes alıp verme konusunda tam açıklık başlayınca doktor gelir cunküü
kendine kanka ebe bul hemen.. iki kırıt göbeğinle sefimli halını takın... sefsinler seni
ptırttt die doğurursun
günaydınnnnnnn
hamişler topiğinde o kadar hayırlı haber okuduktan sonra burada böyle üzücü şeyler duymak canımı sıktı...
Rabbim gerdide kalanlara sabır versin...
smokkkkk-böcekkkkk metanetli olun kızlar((
zor biliyorum ama Rabbimin takdiri...
hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah...
haa haaa haaaahep derim hep dedim benim doktor sez ci işbirliği yapmaz normal doğum için ...Eskiden açı açık ballandıra ballandıra sezi övüyordu ama şimdi google aratınca sez. yanlısı doktor diye yorumlar çıkıyor adını aratmış herall cingöz hiç basmıyor o taraflara ben 3 cm açılmayla giderim derki açılma yavaş akşamı bulur ben o can acısıyla derim ki kes benii...o yüzden demiyorum ki normal doğururum bu adam bebeğimin kilosunu milosunu bahane edip sez yapabilir bana..
Aman ben hiç takılmıyom niyeyse yaaaaçıkar bir şekilde..
günaydınnnnnnn
hamişler topiğinde o kadar hayırlı haber okuduktan sonra burada böyle üzücü şeyler duymak canımı sıktı...
Rabbim gerdide kalanlara sabır versin...
smokkkkk-böcekkkkk metanetli olun kızlar((
zor biliyorum ama Rabbimin takdiri...
hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah...
evet cnm bellii
bri sizin doktor aletle çatı muayne edior nasıl becerior bilmm
ilk defa duydum çatı elle muyane edilir amnıyo sıvınına falan açıklağa uygun şekilde..
adamm aletle nasıl anlıorsa dokuya dokunmadan.. rahim duvarının inceliğini kalınlığını
bencede sezoş yanlısı sizin doktor
cingöz erhan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?