hoşbuldum tatlımmmmm
ayhh atlamışımm
nan güneş kocasını zor parise uçuruyo
bucuyu nasıl uçursun hahahahhahahah
napim yaaaaaa gitmeliyim gitmem gerekkkkkk
aşk ola alyammmmmm sen napıyon bu aradaaaa goncanlaaaa
sen ol uzak dıyarlarda evlı barklıııı hade hadeeeeee
tam diyecektim ben nerdeyim diye neyseki yazmışsın
yok canım ne parisi herüfüm işteydi gece ben se dualar attim,hayırlı doğumlar diledim Rabbimden...sonra uyudum...bu gece de olmaz da ama yarına söz veremem
alya garusu hoş geldin....bugün gezme var yine...ohhh gez bakalım kızçeyle...
burcu bana kızdıydı geçen hamiş halimle gidiyom diye...kendi parisci başı oldu,ama olsun hakkıdır onların biz gibi engelleri mi var...
gidin bacım gidin sonra çok aranıyor
ahahaha işte bu süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sevdımmı parissizzz severimm
bizde rahat rahat koşturmaca uyku düşü
nmeden paris yapıyoz kuşşşşşş keyffffffffffffffffff
bugün kızçemle sonrada kocamla olcaz tatlımmalyacım geç oldu ama günaydın :)
uzak diyarlarda evli barklımı olucaksın
tatlım bugün bakırköye gitcem işlerim var h.sonuda ağvaya gitcez yani cuma akşamınereye gıtcenn tatlııı
gezme ivet tatlım napim evde yaaaaaaa
yok canım ne parisi herüfüm işteydi gece ben se dualar attim,hayırlı doğumlar diledim Rabbimden...sonra uyudum...bu gece de olmaz da ama yarına söz veremem
burcu bana kızdıydı geçen hamiş halimle gidiyom diye...kendi parisci başı oldu,ama olsun hakkıdır onların biz gibi engelleri mi var...
valla ben 2.de yıne normal dogum ıcın ısrar etcm ama sezryandn sonra normal olayına her doktor cesaret edemıyor bunun ııcn doktorunu bulmak lazm eskı doktorm mesela normal dogumda ısrarcı ama sezryandn sonra normal yaptıramam ben gıbı konustu banaa.. bellı bır sure gecmesı gerekıyorr gecıpde eger hams kalıursam norml dogumda ısrarcıyım sırf merakımdan benmkı yoksa sezryanda rahttı amaa soncta bebemm kendı gelsnn ıstegıyle ıstyrm dogum konusunaa bugun fazla gırmek ıstemyrm amaa yazdmmm yınede heheheburcu ve böcük saolun kızlar ...
Alya ama ben çok kararlı değilim normal doğum konusunda...bunun için efor sarf etmek lazım işbirlikçi doktor bulmak kararlı olmak sonucunda olabilecek riskleri göze almak lazım ve tüm bunların sonunda hayal kırıklığıyla sezaryan olmak var..kİ Ben sen ve güneş gibi kararlı ve cesur değilim..Acıya dayanırım belki ama psikolojimmi bilmiyorum...Hiç düşünesim bile gelmiyo benim bu konuyu bir de..
oooooooooo alyammm hayırlı işlerrrr laaa fılmlerdekı gıbı yatakda sıgarada ıçin laaaaa
koridorda 5 yatakda 15 hesabıııı
bugün kızçemle sonrada kocamla olcaz tatlımm
tatlım bugün bakırköye gitcem işlerim var h.sonuda ağvaya gitcez yani cuma akşamı
yani bu akşm cuma bugün töbee kafa getti
wawwwwwwwwww agva haaa tatıl yapcanzzz bend eıstyrmmmmm kocemı durtymde gotrsn bızı bıryerlereee
heee burcucum şimdi böyle diyon ya sonra görürüm seni...iznsan elindekinin kıymetinibilmezmiş derler ya cuk oturuyor bu laf
alyammmm dimi evde olunca farklıoluyor,işteki gibi pc başında vakit geçirilmiyor...olsun gene iyi yazıyoz biz yaw :)))
güneşim yok canım ben alınmam...tek tek alıntı edemiyor insan bazen...hele dediğin gibi geceden uykusuz falan oluyonuz...öyle trip yapmamben zaten dalıyom direk muhabbete...
brck...oğluş kaç kg. olmuş yavru???
bugün kızçemle sonrada kocamla olcaz tatlımm
tatlım bugün bakırköye gitcem işlerim var h.sonuda ağvaya gitcez yani cuma akşamı
yani bu akşm cuma bugün töbee kafa getti
ohhh gez bakalımmmm alya hanımmmmmmmmmmmmmmm
smokerrr annem ben cesaretli değildim ama sadece kafama yazmış işlemiştim annemm cesaretin c si yokdu bende yane
ha bu arda hoşbuldum brck bacıııııı
hade ben kaçar kahvaltı saatini bayağı geçirdik azroş acıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?