Kokoşş Hatunlar Kulübü

burcu ve böcük saolun kızlar ...
Alya ama ben çok kararlı değilim normal doğum konusunda...bunun için efor sarf etmek lazım işbirlikçi doktor bulmak kararlı olmak sonucunda olabilecek riskleri göze almak lazım ve tüm bunların sonunda hayal kırıklığıyla sezaryan olmak var..kİ Ben sen ve güneş gibi kararlı ve cesur değilim..Acıya dayanırım belki ama psikolojimmi bilmiyorum...Hiç düşünesim bile gelmiyo benim bu konuyu bir de..

hoşbuldum tatlımmmmm

ayhh atlamışımm
nan güneş kocasını zor parise uçuruyo
bucuyu nasıl uçursun hahahahhahahah

napim yaaaaaa gitmeliyim gitmem gerekkkkkk

ahahaha işte bu süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben sevdımmı parissizzz severimm

ayyy adacımmm arayacagımı hec sanmıyorummmmm bacımmm

ahahaha işte bu süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben sevdımmı parissizzz severimm

hahhahahahahahah delüüüüüüüüü

kız valla sizlere neler yaziicamda yazamıyom evde zor
yoksa szi koparırdım bazen burda yazılanlara yorum yapıyom kendimce yazamıyom
kendi kendime kopuyom

alyacım geç oldu ama günaydın :)

uzak diyarlarda evli barklımı olucaksın
bugün kızçemle sonrada kocamla olcaz tatlımm
nereye gıtcenn tatlııı
tatlım bugün bakırköye gitcem işlerim var h.sonuda ağvaya gitcez yani cuma akşamı

yani bu akşm cuma bugün töbee kafa getti
gezme ivet tatlım napim evde yaaaaaaa

Son düzenleme:

kızz unutrmuym hıc ama ben sızlere cok ozenıyorum böle okuypda ısımlerıyle tek tek cvp veren hatunlara hep nıyetlenıyrmm bırılerını mutlaka unutyrm sonra yada konuları unutyrmmmmm yazcklrımı unutyrm malum uykszz kafaa ılaclr falan bu hale geldık benı ıdare edın garııı untrsmda hehehe:)): gercı ben benı unutanı durtuyrm bır seklde amaD:

valla ben 2.de yıne normal dogum ıcın ısrar etcm ama sezryandn sonra normal olayına her doktor cesaret edemıyor bunun ııcn doktorunu bulmak lazm eskı doktorm mesela normal dogumda ısrarcı ama sezryandn sonra normal yaptıramam ben gıbı konustu banaa.. bellı bır sure gecmesı gerekıyorr gecıpde eger hams kalıursam norml dogumda ısrarcıyım sırf merakımdan benmkı yoksa sezryanda rahttı amaa soncta bebemm kendı gelsnn ıstegıyle ıstyrm dogum konusunaa bugun fazla gırmek ıstemyrm amaa yazdmmm yınede hehehe

wawwwwwwwwww agva haaa tatıl yapcanzzz bend eıstyrmmmmm kocemı durtymde gotrsn bızı bıryerlereee

heee burcucum şimdi böyle diyon ya sonra görürüm seni...insan elindekinin kıymetini bilmezmiş derler ya cuk oturuyor bu laf

alyammmm dimi evde olunca farklıoluyor,işteki gibi pc başında vakit geçirilmiyor...olsun gene iyi yazıyoz biz yaw :)))

güneşim yok canım ben alınmam...tek tek alıntı edemiyor insan bazen...hele dediğin gibi geceden uykusuz falan oluyonuz...öyle trip yapmam ben zaten dalıyom direk muhabbete...

brck...oğluş kaç kg. olmuş yavru???

Son düzenleme:

ivetv adacım farklı tabe iş ghüç sana bakıyor bide çocukk amannnnnnnnnnnnn

hade ben kaçar kahvaltı saatini bayağı geçirdik azroş acıktı

smokerrr annem ben cesaretli değildim ama sadece kafama yazmış işlemiştim annemm cesaretin c si yokdu bende yane

ha bu arda hoşbuldum brck bacıııııı

smokerrr annem ben cesaretli değildim ama sadece kafama yazmış işlemiştim annemm cesaretin c si yokdu bende yane

ha bu arda hoşbuldum brck bacıııııı

aman ne biliyim yani en azından denemeyi göze almışsın bilmiyorum ben oluruna bıraktım..Bu arada ablam yeğenimi sancıları sallamadığı için hastaneye yetişemeden evde doğurdu ..
Bende eşime diyorum kedi gibi bir köşeye sinip ıkına sıkına doğuracam ama alırım 1500 tl ni diyorum kızıyor sakın saklama sancılarını diye..Pinti mi ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…