Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende şöyle yapcam bricik şekerim msn e gel bi şi anlatcam diyecem oda tamam kuşum diyecek..Siz nasıl sevişiyosunuz biz de öyle yapcaz brck le...

Bende şöyle yapcam bricik şekerim msn e gel bi şi anlatcam diyecem oda tamam kuşum diyecek..Siz nasıl sevişiyosunuz biz de öyle yapcaz brck le...

hahah bak msn ı bır acarsam forsun ıner zuhahahaha:):) brck oyala ssunu accukkk

burcu asgum gelemmı hahaha:):)

kızz ne hıssettn sımdı durp durrkkn su hıslernnde hep tersı cıkyr haaa

alya uzklara gezmeye gıtcktı böhöhöhöh

kızz ne hıssettn sımdı durp durrkkn su hıslernnde hep tersı cıkyr haaa

alya uzklara gezmeye gıtcktı böhöhöhöh

adını gördüm len aşağıda baktı çıktı heralde...
dün geçe alakasız bir topikdede gördüm adını sanırım beni izliyor :18:

adını gördüm len aşağıda baktı çıktı heralde...
dün geçe alakasız bir topikdede gördüm adını sanırım beni izliyor :18:

hee alya yatp kalkıp smoke napii diyor galıbaaaaaaaa hahaha kızz:):)acaba sen hangı alakasızz topiklerde gezıyn dı bakemmm

hee alya yatp kalkıp smoke napii diyor galıbaaaaaaaa hahaha kızz:):)acaba sen hangı alakasızz topiklerde gezıyn dı bakemmm

haa haaa kızım varya şu kk da öyle akıllara zarar topikler başlıklar var ki inanamıyorum ben ya gerçek olabileceğine...Bu kadar delü nasıl bir araya gelmiş hayrett..
Ama ben haziran anacıklarındaydım o ben onu görüyüm diye gelmişti bişi sormuştuya akşam cevap vermiştim.. oyduu...

haa öle ılgınc topklere gdnce hbr ver hahaha bakınalım eksık kalmayalım:):)

akşama taze fasulyem var.....
yanına bulgur pilavı ve cacık edesim var...

birdeeeeee dün çıkarmıştım margarin iyice cıvıklaşmıştır onunla da bir kurbiş yapasım var...
bunları yapmaya umarım halim olur...

kızlarrr geldimmmmm
planlar altüst galibaaa

şimdi kocem aradı diyorki teyzesiş var bakırköyde evli çocuku yok rahatsızlanmış madem b.köye gediyon onada uğra dedi tamam dedim de
şimdi ben uğricam kocamında gelmesi gerek eeee gelen giden olur çoluğu çocuğu yok ağırlamak bana düşer eltim var ama o anlamaz bişiyden hem c.tesi oda gelcekti bizim yanımıza ağvaya
nesem eşim gidelim bişiy olmaz dedi de ben dedim içim el vermez kadın beni kızı gibi sever eşimide çok sever

kararım benim bu napam sizce

brckkk herkesin msnini alıyoo nan nasın yetişiyon bende açmam hiç açamam fırsat yok işteykende
senin bende yok zatii

ayy gebercemm
sabh ıyıkı erken kalkıp tost yedımmm bayılcam açlıktan ama zaman yok

masam alt üst fatura cart curtt

simdi ona gıtsen akşama donersınız gene gıdersınnn agvaya gecmiş olsun bu arada

bende elmalı kurabiş yaptım dünnnn
hiç yimem yaptığım bişiyi ama dün yedim tane akşam
yarı yarı tereyağ koyarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…