Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım perşembe cmartesi gittim parise ama 2 gundur acayıp sancım var kasıklarımdan ve belımdem acaba ıdrar yollarımımı usuttum anlamıyorummm

ay kıymamamm cnm ben sana....

üşütmüşsündür yüksek ihtimalle.. bol su iç. sıcak su torbası koy şekertoşşş

smokerrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden dönmicen laaaaa

niyeki canım evde bebişe mi bakacan yoksammmm
Eşim aralık 2 de bir sınava girecek umduğumuz gibi olursa ki (hayırlısı inşallah çok çalışıyor) benim izinlerim bittiğinde o sınavı kazanmış olacak ve biz 3 yıllığına avrupa orta doğu yada amerika olmak üzere yurt dışına çıkacağız 3.5 sene felan ediyor kabaca...Ben ücretsiz izne ayrılabiliyorum bu sürede...
bucummmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın pariss kaçağıııı..

2 gundur bende yok yazılıyorum cicim

aman çok ara vermişsiniz yaavvv 2 gün...

canım perşembe cmartesi gittim parise ama 2 gundur acayıp sancım var kasıklarımdan ve belımdem acaba ıdrar yollarımımı usuttum anlamıyorummm
Belki de hamilesindir hemde regaipde kalmışsındır belki... belirtileri benziyomuş sistitle...Bol bol su iç sistit öyle geçer..
iyiyim canım evlilik yıldönmüz 5 haziran daha var yani
ha haa son anda farkedip düzelttim mesajı ama sen yakalamışsın...

geçmiş olsn cnm sistit olmuş olabilir misin ? bol su iç..

sislit ne nasıl oluyor duydum ama kesin bi bilgim yok bu konuda yaa nasıl ağrı cektim 2 gun kasıklarımdan sonra belime vurdu bacaklaıma acayıp halsızım bu arada ve bugunde dudumda bı kasıntı var kesin mikrop kaptım yada tuvaletımı tutmaktan oldu bılmıyorum ayaklarımıda usttum buyuk olasılıkla

hahah benm için çok kısa kocam izin çok uzun bir ara

ha haa son anda farkedip düzelttim mesajı ama sen yakalamışsın...

sistitte devamlı çişin oluyor ama wc gidince yapamazsın yada yanma ile yaparsın. ağrı oluyor kasıkların ağrır falan işte. üşütmekten yada fazla ilişkiden oluyormuş..

yok yok hamilesin burcu kesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…