gunaydın esmammmm
idare ediyorum canımmm sen nasılsınn
bucummmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın pariss kaçağıııı..
2 gundur bende yok yazılıyorum cicim
canım perşembe cmartesi gittim parise ama 2 gundur acayıp sancım var kasıklarımdan ve belımdem acaba ıdrar yollarımımı usuttum anlamıyorummm
smokerrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden dönmicen laaaaa
Eşim aralık 2 de bir sınava girecek umduğumuz gibi olursa ki (hayırlısı inşallah çok çalışıyor) benim izinlerim bittiğinde o sınavı kazanmış olacak ve biz 3 yıllığına avrupa orta doğu yada amerika olmak üzere yurt dışına çıkacağız 3.5 sene felan ediyor kabaca...Ben ücretsiz izne ayrılabiliyorum bu sürede...niyeki canım evde bebişe mi bakacan yoksammmm
bucummmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın pariss kaçağıııı..
2 gundur bende yok yazılıyorum cicim
canım perşembe cmartesi gittim parise ama 2 gundur acayıp sancım var kasıklarımdan ve belımdem acaba ıdrar yollarımımı usuttum anlamıyorummm
Belki de hamilesindir hemde regaipde kalmışsındır belki... belirtileri benziyomuş sistitle...canım perşembe cmartesi gittim parise ama 2 gundur acayıp sancım var kasıklarımdan ve belımdem acaba ıdrar yollarımımı usuttum anlamıyorummm
ha haa son anda farkedip düzelttim mesajı ama sen yakalamışsın...iyiyim canım evlilik yıldönmüz 5 haziran daha var yani
geçmiş olsn cnm sistit olmuş olabilir misin ? bol su iç..
Eşim aralık 2 de bir sınava girecek umduğumuz gibi olursa ki (hayırlısı inşallah çok çalışıyor) benim izinlerim bittiğinde o sınavı kazanmış olacak ve biz 3 yıllığına avrupa orta doğu yada amerika olmak üzere yurt dışına çıkacağız 3.5 sene felan ediyor kabaca...Ben ücretsiz izne ayrılabiliyorum bu sürede...
aman çok ara vermişsiniz yaavvv 2 gün...
ha haa son anda farkedip düzelttim mesajı ama sen yakalamışsın...
sislit ne nasıl oluyor duydum ama kesin bi bilgim yok bu konuda yaa nasıl ağrı cektim 2 gun kasıklarımdan sonra belime vurdu bacaklaıma acayıp halsızım bu arada ve bugunde dudumda bı kasıntı var kesin mikrop kaptım yada tuvaletımı tutmaktan oldu bılmıyorum ayaklarımıda usttum buyuk olasılıkla
günaydın hanımlarr
sislit ne nasıl oluyor duydum ama kesin bi bilgim yok bu konuda yaa nasıl ağrı cektim 2 gun kasıklarımdan sonra belime vurdu bacaklaıma acayıp halsızım bu arada ve bugunde dudumda bı kasıntı var kesin mikrop kaptım yada tuvaletımı tutmaktan oldu bılmıyorum ayaklarımıda usttum buyuk olasılıkla
sistitte devamlı çişin oluyor ama wc gidince yapamazsın yada yanma ile yaparsın. ağrı oluyor kasıkların ağrır falan işte. üşütmekten yada fazla ilişkiden oluyormuş..
yok yok hamilesin burcu kesin :)))
sistitte devamlı çişin oluyor ama wc gidince yapamazsın yada yanma ile yaparsın. ağrı oluyor kasıkların ağrır falan işte. üşütmekten yada fazla ilişkiden oluyormuş..
gunaydın mandalina...
burcuuu... dikkat et bebeğim... kendineee
[/COLOR]
haa haa burcu bak kız ondan da oluyomuş...
fala ilişkiden olacagını sanmammmm ama kesın usttum
mandalınam napan bebegım yok bebık yok asgunnn sende vamıı
ben kım çok ilişki kim laaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?