Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bu gece de sıkıcam doğurmucam yarın inşallah tekrar işe geleceğim masamı toplucam amerikan filmlerindeki gibi karton bir kutuya masamdakileri koyucam ....HHAAA hhaa müdür beyde diyicik ki hoop o kırtasiyeleri nire götürüyon devletin...

bugün çok durgunsunuz laaaa
koket gelse geriden başlardı yorumlara.
yesho gelmedi epeydir.
nil de gelmiyor iyidir umarım.
hevuk başka topiclerde.

hevuuuukkk eşin nasıl oldu, bazı sıkıntılar vardı maddi işle ilgili felan çözülebildi mi sen nassın?

Eşim iyii şükür canım.Çözemedim malesef kalsınlar azcık çalışmaya başlayınca öderiz.
Elimden gelne bişey yok malesef.Sen nasılsın?

bugün çok durgunsunuz laaaa
koket gelse geriden başlardı yorumlara.
yesho gelmedi epeydir.
nil de gelmiyor iyidir umarım.
hevuk başka topiclerde.

Burdayım yavrucum açık kalmış bende mutfagı filan topladım kocişi yatak odasına götürdüm orda uyudu geri geldim.

Eşim iyii şükür canım.Çözemedim malesef kalsınlar azcık çalışmaya başlayınca öderiz.
Elimden gelne bişey yok malesef.Sen nasılsın?

İyiyim canım bir kaç kere rastlaştık ben sana yazıncaya kadar sen çıkmışdın..Her şeyde vardır bir hayır boş ver sağlık olsun hepsi çözülür inşallah...Bir an evvel eşinde iyileşir...

inşallah.seninde az kalmış doğuma hayırlısıyla gelir kuzucun isim ne düşünmüştünüz bebike??

slm
dr.dan geliyoruz...paşam maşallah çok iyi teyzeleri
3400 gr. 51 cm olmuş...( makinenin yalancısıyım hala )
nst de sancı da çıkmadı...iyiyiz şimdilik...
bu hafta son,ondan sonra evdeyiz...zaten ne kaldıysa doğuma şurada
eve geldiğim gibi buzluğa baktım malum yemek faslına girişmem gerek...kuşbaşı etim varmış..hemen onu düdüklüye koydum...pişsin biraz diye...patates,havuç karışık bir şeyler yaparım artık...orman kebabı gibi...
yanına da pirinç pilavı yeterrrrr...
kocemi özledim...akşam olsada gelse bari biran evvel

adakızz maşallah yavrunaaaa

benmde dunden yemegım var taze fauslye pilav oyuzdn bugn yemegı dert etmyrm suanda acıktım tost yedım malsfff:):)

hevuk eşin inşallah daha iyidir,
allah işverenleri bildiği gibi yapsın.
sinri oluyorum böyle durumlarda.
neyse rabbim hayırlı kapılar açsın size.

maşşallah paşana. ay sen hala okula mı gidiyorsun. 37 hafta raporunu almadın mı?
37 den sonra senin işe gitmen yasak.
allah korusun bişey olsa başları yanar valla.

güneşim...buzluktaki fasulyeleri bitirdim...evde de yoktu o sebeple taze fasulye hakkım yandı :)))
yoksa onu bende düşünmedim değil...
neyse ayarladık artık birşeyler şekerim...bezelyem kalmamış,bezelyesiz bir orman kebabı olacak ama ne yapalım artık...

meloşşşşş
raporumu bugün aldım....yavru zati öğlene kadar okuldayım normal çalışma saatleri gibi olsa gitmezdim...
onlardan günah gitti verdi onlar raporu ben söz dinlemiyorum evde sıkılırım diye
gidem de şu yemeği pişirem...etler yumuşamıştır...

hevuk Rabbım yardıncın olsun cnm bıan evvel sağlığına kavuşur ınş.eşin ve sonrası herşey düzelır

maşallahh

ayycok acıktım bende
ırmık helyası cekıy cnm

benımde un helvası cekii herkeseee ıı aksmlrrrr kızlar...

aferim yani
canıma iki helvayı da çektirdiniz...şimdi gidin
olacak iş mi bu...ayaklarım da ağrıdı valla,yapacak dermanım da yok...koceme söyleyeyim de tatlı bir şeyler alsın gelirken ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…