Kokoşş Hatunlar Kulübü

cıxxx... alamm yavrum erior bn yapana kadr.. korkuyom kendime acı çektirmekten

hassasss yıırummm

bm bacaklarda sarı kıllarım hep sarı ama cıx bırakamm.. kaymak oluck illa.. çok guvenm gelıor ozman kendime

ben busene cok ıhmal ettım bacaklarımııı az dıye rahattm sanrm öle kocamn gozune batack gıbı dııl aslnda ama suan goze batrr uzadıı gıbı

melodi sen beleşe yaptırıosun demi herşeyini ne güzel

valla benm tek derdım cocuk hanı cocumuuu zamnndn once almaya bakıyorumm ee kuaforede cocuklaa gıtsmmm bırz kotu bakıyorlrr hehe kocem calısyr olsa kımseyı takmam o kuafrdn cıkmam hahaha nasılsa oyaalnr bır sekıldeee ayy melodi cok sanslısın yahuuuuuuuu

mrb kaş kalemi bulamıyorum kokoş arkadaşlarım deborah marka izmir de nerede var bilen varmıdır? bu arada muhabbetiniz çok hoş yazıları okudumda alakanızı bekliyorum sevgilerr

melodi sen beleşe yaptırıosun demi herşeyini ne güzel

hayır herşeyimi değil. saçlarıma evet para vermiyorum.
manikür ve pediküre para veriyorum. herkese yaptırmıyorum.
eskiden bizimle çalışan bir arkadaşımız var ona giderim.

bacım reelde ben ıcıyorum ama topickde cıkısssss az ıc sende
yada akşma get büllük koklaaa iyi gelirrrrrr
olur
halamda gıttı açak artık sezonu
gamlı bocukkkkk kocesı basına kalacak dıe korkuyorrrr
nıye öle dıon bee
maddı açıdan kolay sankım bıde mecbur olmak bu ınsanlara
laa bir gıdım yer la ondan ne olcak

benm komple bacakkkkkkkkkkkkk ve özel böle aboooooooooooooooooooooooooo

aman bişi mi o
ben seve seve gıdıom ak pak oluommm

akşama ne pişireceniz bacılarrrrr bende yesil fasulye var dunden kalma pilavla ben yerım koceye ne yapsam ki????:26::26::26:

kim kötü bakıyor şaşırdım valla. benim eşimin olduğu yere 20 günlük bebeden tutun her yaş çocuk geliyor.
eşim dahil herkes anne saçını yaptırırken bebekle yada çocukla ilgilenir oyun oynar.
benimde derdim oğlumu bir an önce eve götürebilmek.
cumartesi çok kalabalık oluyor.
haftaiçi sakin bir zamanda yaptırıcam artık.
ama renk konusunda net kararım yok.

Son düzenleme:
Burdayım anacım.. Artık iş yerinde giremiyorum.. Bugün arkadaşın yerine baktığım ve odada yanlız olduğum için girdim.. Akşamları evden giriyorum o zamanda siz olmuyosunuz...

hıımmm anadımmm
bacım su profılıne artık nuh nebıden kalm ruhsuz resımlerı koyma yaaaa yasın kac senınnn için gecmişşş haaaa koy sole gusel canlı seylerrrrrrrrr

kaş kalemi soran izmirli arkadaşım, agorada afrodite bakabilirsin.
ykm de
konak pier de sevil parfümeri de
ve alsancakta bulabilirsin.

Son düzenleme:

yaa cnm ben ole rahat annelerden deılım cocuk bır yere doknsa bırı bısı der korkusyla rahat olamıyorum yanı hanı yanmdadırek cocukla ılgıleneck bırı lazım oluyorrr. oyle bir kısıde bende yok kuafrdede kımse ılgılenmzz hatta cocuk yarmzsaa genlde ters ters bakıyrlr sıznkıler nalyslıyms hehehe

kas kalemı soran arkds hosgeldın nerde oturyrsn sole sana yakın olar yerlerı yazalım

melodi 15 güne bi gitsen onunda masrafı oluyo pediküre gerek varmı ki çok?

ona vereceğin parayla çocuğunun bi eksiğini kapatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…