dün köydeki komşumuz ölmüş
kadın kansermış
ilik kanserı
hıc bılememışler poposnda et ben gıbı bişi cıkmış demış basur oldum herhal
meğersemkansermış
1 ayda vefat ettıyaşıda genc ıdı
keyif yapıcam düşünmemeye çalışyorum allahım bana güç versin sabır versin yarına
Ederim cnm kendine iyi bak paşanada öptüm.yazıyom numaramı.ben telefonu anneme veririm büyük ihtimal yada görümceye bilemiyorum artık kendimden geçer yada komple uyuturlarsa hemen konuşamayabilirm :26::26:
zaten işlemler 9:00 da bitse ancak bebek için girer doktor önce hazırlıcaklar ...
böcük nice senelere cnmmmm
kocen gidince yıldönümü masrafında olmıcek laaa bi altın atarsın kenara
güneş hoşgeldinn cnm
ada sende hoşgeldin cnmmm memiklere özgürlükkk
2012 bana kötü gelecek demıştımm
ölede oluyoo
eşim 5 aydır işsız
en sevdıklerımı kaybedıyorumm falan
iş sıkıntısı
böcük gene tütürüyon haaaaaaaaa
şom ağızlı olsam keşke
başından dedım ılk gün dedım
sonrası geldı ınş 2dönem yanı 6.aydan sonra güzel şeyler olur
sabrımın sonucunu alırımmm
eşimın her işlemı tamammış bı kişi gelıp ımza atcak onu beklıyoruz
adam bı an evvel gelse yaa
ınş haftaya gelır en geç
eşimde bunalımda bellı etmesede
belırsızlık cokkötu
kız ben bu böcüğü dövecem sabrediom.. negatif enerji yayıor millet ölüor..
2012 iyi gelmicekmiş töbeee
kahin sanki... otur dua et.. hayırlısını iste...
kocanda gidicek allahın izni ile... her insan hayatında bzaı dönmler yaşar böyle..
kolaymı ev kurmak evlnemk ev geçindirmek..
birde şu maaşlara şu işsizliğe mileete doğur dior.. doğursunlarda intihar etsinler açlıktan..
nasıl bir ülke olduk ya
tam gamlı baykussssssss yaaaaaaa otuyor gamlı gamlı otuyor
nıye len kural mı var öle
bana telını verır mısn cnm ıstersen tabe
nasıl ulaşcaz sana
doğurup cıkarmsın hemen yoksa
yazar mısn bıze
slm kızlar
sabahın 6:00 sından beri ayaktayım uyuyamadım...:18::18::18:
biraz gerginim yarın için biliyosunuz korkuyorum:26::26::26:
sabah güzel bir kahvaltı hazırladım annemle eşimle kahvaltı ettik şimdi işe gidicek bende saat 2 ye doğru görümcekle kahve içmeye gitcem dışarı ...akşam kaynana güveç yemeği yapcak annemle (annem süper güveç yapar) onu oraya bırakcam öğlen akşama kayananadayız yemeğe sonra eve gelirim pek uyuyamam herhalde facete olurum bakınırım internet felan...
eşyalar hazır zaten...eşime söledim bi tepsi baklava yaptırsın oğlan çocuğu bizim orda dağıtılır burda lokum dağıtyo millet olsun herşeyin iyisi olsun...
bana yarın hepiniz dua edin bol bol
sende bana duat nannn unutma bak soz verdın haaaa
Sağ sağlm kucagına al bebişini İNŞALLAH
korkacak hiç bir şey yok...
boşuna telaş etme... dua et bol bol... bir çırpda biitor.. sonra o ana dönmek için tekrar doğurmak istiyorsn..
ilk sırada senı alırlarsa ve tam uyumazsan 9 da odanda ayık olursun.. tam uyursanda hemen kendine gelemessin 10 gıbi ayılabılırsın belki
ama heycan yapack bişe yok sakın tam uyuma.. oğlunu pamuklar içinde mutka gör ve öp...
AYY Ne guzl allahn ıznyle yrn bebeısınee kavusacksnn nasıl guzel kokacak oo
kokett nolur aklına gelırsem eger banada dua et tabıkııı herseyın hayırlısı ama dekı güneş namı dıger....xxx... oglununnn gosterısıneee yetıssın onu gosterıye gondersınler falannn dee
tee allamm bak mılltte ne dertler var benm derdım ne ama olsunn kokettt duadn zarar gelmez arada benıde kaynatıverrrr.... lutfennnn
ederim hepinizin ismini sıralar komple derim unutmam merak etme sana cizel bir kız için dua edicem hmen hamiş kal oğluma gelin et.
valla doktor çok panik olursan hemen bir iğne yapar uyuturuz dedi panik olmamam lazım..:26::26:
oğlumu görmem lazım bu anı bidaha yaşıyamıcam hep kendime bunu tekrar edimm ama eminim ağlıcam ve üzülcem eşimde çok üzülyo inş. acımaz dio girersem doktoru dövebilirim stressten dio..
10:00 gibi herşey bitmiş olur herhalde 40 dkda herşey bitiyomuş odaya geliyomuşum falan filan iştee...
kızlar hakkınızı hell edin bol bol dua edin bana hepinizi seviyorum akşama nete girer bakarım ben bu gece uyumam herhalde hoşçakalın
tamam cnm öptüm hadi görüşürük sevyom sizleri
nemana gidiyor hayırlısı ile 2 haftaya bi bakmışsın gitmiş sanada dua etcem laaa üzülme hadi
sağol cnmmmALLAH rahmet eylesin
ne edım yaaböcük gene tütürüyon haaaaaaaaa
:18::18::18::18::18:kız ben bu böcüğü dövecem sabrediom.. negatif enerji yayıor millet ölüor..
kocanda gidicek allahın izni ile... her insan hayatında bzaı dönmler yaşar böyle..
birde şu maaşlara şu işsizliğe mileete doğur dior.. doğursunlarda intihar etsinler açlıktan..
nasıl bir ülke olduk ya
he bacım he..
kazene msj atcm.. uğurböcüğünün nikinin GAmlıBaykuş olarak değişmesini istiyorum diye..
laa nasıl yazıyım face resim atarım profile olmazsa esma veya güneş alsın resmi albümne geçici koysun görün sizde resmi paşamı
ulubatu hasanı görün heybetli sinirli tospamıı
numaramı verimm alyada esmada meloşta var nekktede var..olmayanlar aramak isterse kızlardan alsınlar sizi öpyom böcük num.yazıp çıkcam hazırlanımm görümcekle kahve içmeye dışarı gitcem eve kapancam artık yazık bana dimiii...
sağol cnmmmALLAH rahmet eylesin
ne edım yaaböcük gene tütürüyon haaaaaaaaa
:18::18::18::18::18:kız ben bu böcüğü dövecem sabrediom.. negatif enerji yayıor millet ölüor..
nasıl bir ülke olduk ya
he bacım he..
kazene msj atcm.. uğurböcüğünün nikinin GAmlıBaykuş olarak değişmesini istiyorum diye..
laa nasıl yazıyım face resim atarım profile olmazsa esma veya güneş alsın resmi albümne geçici koysun görün sizde resmi paşamı
ulubatu hasanı görün heybetli sinirli tospamıı
numaramı verimm alyada esmada meloşta var nekktede var..olmayanlar aramak isterse kızlardan alsınlar sizi öpyom böcük num.yazıp çıkcam hazırlanımm görümcekle kahve içmeye dışarı gitcem eve kapancam artık yazık bana dimiii...
sağol cnmmm
ne edım yaa
gene karardı içimm
:18::18::18::18::18:
ne zmn btcek bu dönem
ahh ahh
tmm cnm aldım
ayy utanır arayamam ama olsun belkı bı cesaret gelır:)
ederim hepinizin ismini sıralar komple derim unutmam merak etme sana cizel bir kız için dua edicem hmen hamiş kal oğluma gelin et.
valla doktor çok panik olursan hemen bir iğne yapar uyuturuz dedi panik olmamam lazım..:26::26:
oğlumu görmem lazım bu anı bidaha yaşıyamıcam hep kendime bunu tekrar edimm ama eminim ağlıcam ve üzülcem eşimde çok üzülyo inş. acımaz dio girersem doktoru dövebilirim stressten dio..
10:00 gibi herşey bitmiş olur herhalde 40 dkda herşey bitiyomuş odaya geliyomuşum falan filan iştee...
kızlar hakkınızı hell edin bol bol dua edin bana hepinizi seviyorum akşama nete girer bakarım ben bu gece uyumam herhalde hoşçakalın
hay bens enın içine edemmm haaaaa gunese dokunuyor ıcme bukadr tıpicde yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?