Kokoşş Hatunlar Kulübü

korkacak hiç bir şey yok...

boşuna telaş etme... dua et bol bol... bir çırpda biitor.. sonra o ana dönmek için tekrar doğurmak istiyorsn..

ilk sırada senı alırlarsa ve tam uyumazsan 9 da odanda ayık olursun.. tam uyursanda hemen kendine gelemessin 10 gıbi ayılabılırsın belki

ama heycan yapack bişe yok sakın tam uyuma.. oğlunu pamuklar içinde mutka gör ve öp...

böcük nice senelere cnmmmm

kocen gidince yıldönümü masrafında olmıcek laaa bi altın atarsın kenara

güneş hoşgeldinn cnm

ada sende hoşgeldin cnmmm memiklere özgürlükkk

koptummmmm hele birikimimsin lafına öldümmm böcükkkkk ayyyyyyyyyy

böcük gene tütürüyon haaaaaaaaa

kız ben bu böcüğü dövecem sabrediom.. negatif enerji yayıor millet ölüor..

2012 iyi gelmicekmiş töbeee

kahin sanki... otur dua et.. hayırlısını iste...

kocanda gidicek allahın izni ile... her insan hayatında bzaı dönmler yaşar böyle..

kolaymı ev kurmak evlnemk ev geçindirmek..

birde şu maaşlara şu işsizliğe mileete doğur dior.. doğursunlarda intihar etsinler açlıktan..

nasıl bir ülke olduk ya

nemana gidiyor hayırlısı ile 2 haftaya bi bakmışsın gitmiş sanada dua etcem laaa üzülme hadi

tam gamlı baykussssssss yaaaaaaa otuyor gamlı gamlı otuyor

nıye len kural mı var öle

bana telını verır mısn cnm ıstersen tabe
nasıl ulaşcaz sana
doğurup cıkarmsın hemen yoksa
yazar mısn bıze

laa nasıl yazıyım face resim atarım profile olmazsa esma veya güneş alsın resmi albümne geçici koysun görün sizde resmi paşamı

ulubatu hasanı görün heybetli sinirli tospamıı

numaramı verimm alyada esmada meloşta var nekktede var..olmayanlar aramak isterse kızlardan alsınlar sizi öpyom böcük num.yazıp çıkcam hazırlanımm görümcekle kahve içmeye dışarı gitcem eve kapancam artık yazık bana dimiii...

AYY Ne guzl allahn ıznyle yrn bebeısınee kavusacksnn nasıl guzel kokacak oo
kokett nolur aklına gelırsem eger banada dua et tabıkııı herseyın hayırlısı ama dekı güneş namı dıger....xxx... oglununnn gosterısıneee yetıssın onu gosterıye gondersınler falannn dee
tee allamm bak mılltte ne dertler var benm derdım ne ama olsunn kokettt duadn zarar gelmez arada benıde kaynatıverrrr.... lutfennnn

sende bana duat nannn unutma bak soz verdın haaaa

Sağ sağlm kucagına al bebişini İNŞALLAH

ederim hepinizin ismini sıralar komple derim unutmam merak etme sana cizel bir kız için dua edicem hmen hamiş kal oğluma gelin et.

valla doktor çok panik olursan hemen bir iğne yapar uyuturuz dedi panik olmamam lazım..:26::26:

oğlumu görmem lazım bu anı bidaha yaşıyamıcam hep kendime bunu tekrar edimm ama eminim ağlıcam ve üzülcem eşimde çok üzülyo inş. acımaz dio girersem doktoru dövebilirim stressten dio..

10:00 gibi herşey bitmiş olur herhalde 40 dkda herşey bitiyomuş odaya geliyomuşum falan filan iştee...

kızlar hakkınızı hell edin bol bol dua edin bana hepinizi seviyorum akşama nete girer bakarım ben bu gece uyumam herhalde hoşçakalın

tamam cnm öptüm hadi görüşürük sevyom sizleri

canım Allah sana güç kuvvet versin merak etme heyecan olur okadar baktın çok heyecan yaptın bi iğne vuruyolar ohh sanki içmiş çakır keyif olmuş gibi oluyosun bana yaptılar azcuk heyecanlandım..bebeğini kucağına alınca gözün başka bişe görmez onu görünce acı macı kalmaz..

ALLAH rahmet eylesin
sağol cnmmm
ne edım yaa
gene karardı içimm
:18::18::18::18::18:
ne zmn btcek bu dönem
ahh ahh

he bacım he..

kazene msj atcm.. uğurböcüğünün nikinin GAmlıBaykuş olarak değişmesini istiyorum diye..

ALLAH rahmet eylesin
sağol cnmmm
ne edım yaa
gene karardı içimm
:18::18::18::18::18:
ne zmn btcek bu dönem
ahh ahh

he bacım he..

kazene msj atcm.. uğurböcüğünün nikinin GAmlıBaykuş olarak değişmesini istiyorum diye..

tmm cnm aldım
ayy utanır arayamam ama olsun belkı bı cesaret gelır:)

Son düzenleme:

helal olsun bacımmmm nedemekkk
bak nasıda bılıyor gucel bı kız ıstedıgımıııı
bizde senı sevıyoruz hemde cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…