- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sanada maşallah tabee
bende çamaşır ütü düşünem ancak
cnm bızım eve yakın metrobus yokkı
nerde var
kadıköyde falan mı hıc bılmem ama benım orda yokolsa 1 saate olsa uğrarız bıde h içi çalışana zor olur ya sanada kıyamam
Hee böcük sende uzak değilsin isteyene yakın buluşsak ne güzel olur Burcu'da İstanbul'da yakınlarda yanii
Ben Maltepe'deyim.
Gerçi ben salondan diğer odaya zor gidiyom üşengeçlikten
Hee böcük sende uzak değilsin isteyene yakın buluşsak ne güzel olur Burcu'da İstanbul'da yakınlarda yanii
Ben Maltepe'deyim.
Gerçi ben salondan diğer odaya zor gidiyom üşengeçlikten
sanada maşallah tabee
bende çamaşır ütü düşünem ancak
cnm bızım eve yakın metrobus yokkı
nerde var
kadıköyde falan mı hıc bılmem ama benım orda yokolsa 1 saate olsa uğrarız bıde h içi çalışana zor olur ya sanada kıyamam
Metrobüs yok ords böcük Kadıköyde var ve ulaşım çok kolay
Ben Avcılar'a geçtim çok rahattı vala beklemedim hiç..
Maltepe de oturuyorum ben
Ümraniyede de annemler var..
Sen nerde oturuyorsun?
sen nerede oturuyorsun bakem
cnm gıtcktık cok agladı doktor lalfıını duyunca gıtmeyelımm dukturaaaa dıyeee baktım bend euyucak ztn uyuyamıyrdu uyusn deıdk keyfını bozmdk ıyıkıde bırktık aralrda mızklasada guzl budu bu geceee neyse aksam bakczzz bılmem hatamı ettık dogrumu ettık dr dınledık biz ama
kıme neyı sormak ıstıyorusun:)
gunaydın bacılarımmmm
He ya gözümü açtım kapadım yine açtım Avcılara gitmişim o zamn içinde
D.kızı var ısrarla çağırıyodu zor olur die gitmiyodum bende
Gelcem dedim nezamn dedi yarın belki dedim sabahın 7 sinde aramaya başlamıştı evide bilmiyodum
Çıktım bidaha ısrar edince ağlıycaktım valla nasıl gitcem die ama çok kolaydı
Çıkmaya çıkmaya unutmuşum.
Araba ile gidincede uzun sürüyo trafik filan.
artık metrobüs ile dünya turu yapılıyor resmen ulaşım inanılmaz kolayladı
rahat ınsan değilim ben yaa keşke olabılsemmdüşününce sanki kendi kendine oluyor.
aman ne düşünücem yine köpek gibi yapıyorum bari beynimi rahat bırakıyım geziyim..
evde 3 sepet ütüm var bu cuma tatile gidiyorum elbet bi akşam yapılacak ne düşünücem temizliği ütüyü
ben evimi temizleyince resmen huzur buluyorum tatil dönüşü kısmetse bi güzel temizlicem
uzaksın be anacım
pierloti diyince dedim yakın herhalde ben sütlücedeyim
Metrobüs yok ords böcük Kadıköyde var ve ulaşım çok kolay
Ben Avcılar'a geçtim çok rahattı vala beklemedim hiç..
gunaydın bacılarımmmm
rahat ınsan değilim ben yaa keşke olabılsemm
Oraya çok geliyorum ben kolay
Burdan Tuzla arabasına biniyorum orda yakında iniyorum
D.kızı var başka orada oturuyo geziyoruz onunla
Sütlüce pierlotinin tam karşısı
gunaydın bacılarımmmm
düşününce sanki kendi kendine oluyor.
aman ne düşünücem yine köpek gibi yapıyorum bari beynimi rahat bırakıyım geziyim..
evde 3 sepet ütüm var bu cuma tatile gidiyorum elbet bi akşam yapılacak ne düşünücem temizliği ütüyü
ben evimi temizleyince resmen huzur buluyorum tatil dönüşü kısmetse bi güzel temizlicem
uzaksın be anacım
pierloti diyince dedim yakın herhalde ben sütlücedeyim
bence olmaya çalış. bu yaşta yaşayacaksın hayatını 20 sene sonra otur evde tabi ama şimdi gezme zamanı
hım biliyorum.. 500 T mi öyle bişey bizim eve yakın indiriyor
saol canım ıyıyım ama ofıste tekım arkadas ızıne ayrıldı bogusup duyuruyorum sen nasılsınhoşgeldin nasılsın ....
aynen canım araba artık trafik derdi oldu resmen.
metrobüs ile bi oradasın bi burada bence gayette güzel oldu
bu dayım bocuk anca fırsat bulabıldımm laa senın esının işi noldu laa gıtmedımı halarahat ınsan değilim ben yaa keşke olabılsemm
ben işyrınden kadıköy arabasına bınıom 1 saate ümraniye kadıköy 2 saat olur
h içi zor yanı
günaydın mı kaldı laa
nerdesın sen
Günaydın bacım nasıl geçti tatilin??
Al bendende okadar ya hayatı nie işkenceye çeviriyimki
Valla işim olsada biyere gitceksem gidiyorum
Sanki evim temiz olunca bana madalya takıcaklar
evdede rahatız eşimde bende sigarada içiyoz insan evinde rahat olmıycakta nerde olucak.
Benimde bi dünya ütüm vardı uzun zamandır yapmamıştım 4 satte bitti 5,6 çarşaf vardı daha birsürü şey.
Şimdi bende temizzlik yapıcam evim fena yarın Annemle ablam gelicek onlara yaptırırım
Yada yavaş yavaş yaparım canımdan önemlimi..
Psikolokta öle dedii en doğrusunu yapıyon dedi
saol canım ıyıyım ama ofıste tekım arkadas ızıne ayrıldı bogusup duyuruyorum sen nasılsın
ben anneme falan da kızıyorum. oda çalışıyor haftasonunu temizlikle geçiriyor.
tamam bazı haftasonu bende yapıyorum ama içimden gezmek geçiyor ise haytta umursamam.
haftasonu evde hiç bişey yapmadım eşimde yaptırmadı.
yatağımı kapattım. sadece.
salonda pc duruyordu.
kırmızı boş odamız hele resmen zııplayarak geçtik koltuğun altındaki çeyizlerim sarardı hepsini çıkarttım yıkadım.
hepsi bi yerlerde asılı tatile gidicez diye orta da bavul açık yürüyecek yer yok.
ama napıyım umrumda değil :) bu akşamda yorgunum belki dizi izlerken ütülerimi bitiririrm.
onun dışında hiç iş falan yapasım edesim de yok.yap arkanı dön yine pis yine kirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?