bende iyiyim işte bu haftanın güzel geçmesini umuyorum cuma tatile çıkıyorum çünkü
Gel öpem seni ya böyle benim kafadan birilerini bulmak zor valla.
Benim evim bazen dagınıkta oluyo arkadaşlarım geliyo onlara toplatıyorum mutfagı filan
Böyle rahat yapanlara sanki ölürken plaket verdiler
Eşimin halasıda titizdi bide tutucu kadın yemeyip içmeyip evine harcardı zorluk çekti birsürü öldü
Kocasıda daha kırkı çıkmadan evlenmek istedi hakkı evlenmek tabide
Yaptıda ne oldu kii şimdi evlencek kocası kız istediler
oooo negusel nereye gıtceksınız karı koca bakemmm benım de 15 gun ıznım kaldım balkalım ramazandan sonra kullanıcaM İNŞALLAH
kolay gelsin canım taşınmak biraz zor bizde taşınmayı düşünüyoruz ama eşimi bekliyorum.
Ev sahabı kiraya zam yaptı eşim kaza yaptı adamın umrunda değil kirayı nasıl verceksiniz die soruyo
eski bina 12 yıllık filan evde eski içi dökülüyo 700 lira
kolay gelsin sana.ben uğraşıyorum başım dönüyo sürekli yatıyorum
sıkma canını doktorunda vardır bildiği zaten önemli görse acile götürün derdi ben içiniz rahat olur diye dedim öyle tabiki doktorun dediği daha doğru yapılması gerekeni de demiş beklemekten başka çare yok işte anne olunca böyle oluyor dimi dışardan bana konuşması kolay evladın kılına zarar gelse annenin ömrü gidiyor
oyy duktura gitmek istemiyor paşaya bak sen
gunaydın bacılarımmmm
saol canım ıyıyım ama ofıste tekım arkadas ızıne ayrıldı bogusup duyuruyorum sen nasılsın
bu dayım bocuk anca fırsat bulabıldımm laa senın esının işi noldu laa gıtmedımı hala
annecımle gecırdım bıde ev topladım malum tasınıyorum ay sonu yogun gectı sen napıyorsun
kısmetse ayvalık sarımsaklı2. balayı yapcaz
OOOOO NEGUSEL KISSS 2. balayından bebişle donun
evet artık bılıyor doktorunun sokagını gorunce ıstemyrm dıye baslıyor aglamayaaa
igne yapcak istemem dıyorr
zoryaa ınsan napıcagını sasrıyr bır anlıkkk hatamz yada ne bılm aman bısey olmaz dememızz acabaa buyuk bırseye sebeb olurmu korkusu oluyorr cok hastalnnca acaba benmı bakamıyorum k
dusuncesı oluyor falan fılan neyse cok duyguslaım bugun zaten..
gunydın askım
gunaydın aşgum napannnnn
burcum henüz gtmedı cnm
sanada kolay gelsın neden taşnıyorsun dedın de unuttum belkıde
Böcük Sen Black filmini izledinmi
İzlemediysen tavsiye edrim çok güzeldi sabaha karşı seyrettim.
sipid hevuk
sızdden garu olmass
ben öle uyyamam bıle bırak tatıle gtmeyı komşuma gtmem evde işim varsa
gezmenınde derım zamanı vardır
herkesın yapısı farklı belkı sızler en ıyısını edıyorsunuz
ama benım içim rahat etmez hanı tıtızlık hastası değilim öle süreklı temızlık yapmam planlıyım düzenlıyım
ama ne bılem çamaşır kuruduğu gün yaparım bırıkmesı bana zarar
süpürülcekse süpürür öle cıkarım dışarı
mesela dün kalktım 10 gıbı duş aldım sonra 12 ye kadar sil süpür yaptım
dışarda kahvaltı yaptık gene gezdık
eğer ben dırek kalkıp akşama kadar gezseydm eve yorgun gelırdım ve yapamazdım bişi
o zaman cnm sıkılırdı
çamaşır ve ütü hayatta bırıktrmem cok hastayım elektrık yok o zaman kalır belkı
ama sabah yarım saat erken kalkar ne bılem banyo wc yıkarım yada yerlerı sılerımm
ben dağınıklığı sevmem bıde ev kadınları daha mı pasaklı neben çalışmayıp ev dağınık olan cok gördumm
sipid havuk
sızdden garu olmass
ben öle uyyamam bıle bırak tatıle gtmeyı komşuma gtmem evde işim varsa
gezmenınde derım zamanı vardır
herkesın yapısı farklı belkı sızler en ıyısını edıyorsunuz
ama benım içim rahat etmez hanı tıtızlık hastası değilim öle süreklı temızlık yapmam planlıyım düzenlıyım
ama ne bılem çamaşır kuruduğu gün yaparım bırıkmesı bana zarar
süpürülcekse süpürür öle cıkarım dışarı
mesela dün kalktım 10 gıbı duş aldım sonra 12 ye kadar sil süpür yaptım
dışarda kahvaltı yaptık gene gezdık
eğer ben dırek kalkıp akşama kadar gezseydm eve yorgun gelırdım ve yapamazdım bişi
o zaman cnm sıkılırdı
çamaşır ve ütü hayatta bırıktrmem cok hastayım elektrık yok o zaman kalır belkı
ama sabah yarım saat erken kalkar ne bılem banyo wc yıkarım yada yerlerı sılerımm
ben dağınıklığı sevmem bıde ev kadınları daha mı pasaklı neben çalışmayıp ev dağınık olan cok gördumm
Tesüf ederim benim arkadaşlarımda temizlik manyagı onları görünce ruhum daralıyo yapma isteğim gidiyo
Evlerinde rahat edemiyorum hiç bana gelen çok rahat ediyo pislensin döküldün boşver diyom.
Ya bende çok titizdim 2 senedir çok pasakluyum ama memnunum bu halimden ohh bee
Önceden herşey gözüme batıyodu yere bişey dökülse ortalığı yıkıyodum
Bekarken Annemlerin dolabınıda ben düzenliyodum hergün kontrol ediyodum bozmuşlarmı die hele bozulsun kıyameti koparıyodum.
İşkence yapmışım kendime böle ii ama biri gelceği zaman yabancı
totom tutuşuyo o başka ne etceğimi şaşırıyorum.
Bu kadar dağınık olamam ragmen gellnler ne kadar titizsin diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?