- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sağol sipidim inşallah geçirir evet o kremi bende hastanede hemşirelerden öğrenmiştim en kaliteli bilinen kremlerden bile daha iyi olduğunu söylemişlerdi bebeklerinde açık yaralarda kendi bakımlarında herşeylerinde kullanılabildiğini ve iyi sonuçlar verdiğini içeriğinin masum olduğunu filan demişlerdi
sağol sipidi yaa içim ferahladı biraz
güneş kremi kullanmıyorum ama bu sene arko nem yüz için olanını aldım hatta bimden.
benim yüzüm hemen yanıyor bildiğin çingene gibi oluyorum yanmasın diye onu sürücem
vucudumde kızarmaz direk bronzlaşıyor.
patronlaırn hepsı aynıdıyelım barı
bılmım valla o benım kıymetımı bılsınn
kreem sür cnm gecer yarına
ıyı etmışsınnnn
kocem kızkardeşini yolcu etmeye gttı 1 yıldır ablasında kalıyordu
3 tane tel almış
manıtalar yapmış
en sonunda ablası köye yolluyo
anası babası sahıp cıkmıoo
daha kötü iş getrmeden başlarına gtmesı en ıyısı olcek sanırım
burcummBrck'ım Buralardayım kızlar, okuyorum geceleri sizi
Işlerim yoğun ama eskisi kadar yazamıyorum artık
arko cream dırek yuzu yakar tecrubeyle sabıttır.
kesinlikle öyle ele falan sürünce yumuşacık yapıyor.
ben çok beğeniyorum cildi resmen tazeliyor..takma kafana cımbız ile sıktı ise kızarmıştır
ama hep böyle mi oluyor yoksa alan kişi mi beceriksiz gitme bi daha ya gözünü çıkartır Allah korusun
başkası vardı her zaman alan kız işten çıkmış dükkanın sahibi vardı gitmem yaa hem canım yandı çok hem şişti hemde gözeneklerime kan doldu aman kalsın orman olsada gitmem bir daha oraya
Arko marka yüz için güneş kremi 50 faktor canım. normal ele kullanılan krem değil yani
başkası vardı her zaman alan kız işten çıkmış dükkanın sahibi vardı gitmem yaa hem canım yandı çok hem şişti hemde gözeneklerime kan doldu aman kalsın orman olsada gitmem bir daha oraya
haaa temam ozaman
aslında yuz ıcın bıraz daha ıyı marka kullansan daha ıyı olur tabı cıldın hassas değilse bılemem ama yuz onemlı bende onun ıcın daha dıkkat edıyorum benım hassas cunku ha bu dedimi de yanlış anamayın haaa sadece bı onerı
YOK kız ne yalnış anlıcam
arko nun tüm ürünlerini seviyorum bide türk malı olduğu için direk onu aldımkendi ülkeme kazandırmak için
hahaaaa aman bazen yanlış anlaşılıyor canımmm benım hasas oldugundan beyaz tenlıyım bıde cok zor offff off kısın bıle kullanmak zorundayım
bız olsak annem damadın evınde deıl aylarca 1 gün kalmazhala istanbuldamıydı görümcen böcük zaten belliydi sen demiştin bunları
noldukı konuyu duzgun anant hec bısey anamadım
bız olsak annem damadın evınde deıl aylarca 1 gün kalmaz
alışmışlar
anlatırımm
msn kullanıyon mu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kımsecıkler kalmamıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?