- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
burcu akkşam nasıl gecti
çok güzel yer orası insanarıda çok şeker inşallah güzel geçer tatiliniz bnol bol enerji depolar gelirsin
burcu akkşam nasıl gecti
cnm tebeşir aktüel ürünlerde varmış sanırım bi süreliğine...acaba hala varmı?günaydın kızlar...
brckk.. yuvasını bulablsen bebek pudrası çok etkili..
birde bimde karınca tebeşiri satılıormuş.. çizgi şeklinde çekiorsun gelmiormuş oraya karıncalar.. yuvayı bulmaya çalış..
günaydın kızlar...
brckk.. yuvasını bulablsen bebek pudrası çok etkili..
birde bimde karınca tebeşiri satılıormuş.. çizgi şeklinde çekiorsun gelmiormuş oraya karıncalar.. yuvayı bulmaya çalış..
çok güzel yer orası insanarıda çok şeker inşallah güzel geçer tatiliniz bnol bol enerji depolar gelirsin
buralarda yok öyle şey 7*24 açıklar randevu alırsan yada bayram arifeleri filan sabaha kadar açıklar :)
aktarlarda olabilir ben haşere ialçaları satan yerler var oralardan almıştım zirai ilaçlar satan yerler öyle pahalıda değildi koca kutu 5 tl var yada yoktur diye hatırlıyorum
böcükk nie cüzdanının afilli resmini çekmionda teneke pırlantanın resmini çekiorsun
goncam akşam gec geldı bana guller almıssss kısssss bıde saklamıs arkasınaaaa
bende ona jest yaptım pizza soledım pasta aldım fılm seyrettık merak ettiğin seyı yapmadım canımmm kocam ıstedı ama yok dıdım dudum acıyo zatı
işten cıkmam yakındırdün tartıştımm aldım çantamı 6 da cıktımmm
bugunde kıllık edıoo adam
cokta fifi
çıkarsada azcık evde yatsammm
kısss speedyy nasıl böyle konuşabiliyosun yaaaa
bi dünya borcunuz varrr çıkarsada yatsam diyosun:)
benimde çıkarırlar die ödüm kopuyor
kısss speedyy nasıl böyle konuşabiliyosun yaaaa
bi dünya borcunuz varrr çıkarsada yatsam diyosun:)
benimde çıkarırlar die ödüm kopuyor
olsun cnm yaa genede çıkartmasınlar boşver napıcaksın..benide çıkartsalar alırım sanırım bi 8-9 milyarcanım beni çıkartırsa en az 15 bin tazminat alyorum 5*6 ay yatsam evde sonra yine
başka işe girerim
bu işyerinde çalışma şartlarımız hiç normal değil
bende yaa..
valla... çok korkuyorum..
olsun cnm yaa genede çıkartmasınlar boşver napıcaksın..benide çıkartsalar alırım sanırım bi 8-9 milyar
ama çıkartmıyolar hihi:)
kaç senelik personelsiniz kızlar.. okadr tazmınar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?