guselmıs canımmmm denıze benımde cok ıhtıyacım varrrr gecen senede gıremedımm gezmekten fellık fellık havuza gırdım sadece
valla denizde çok güzel stres atıyor insan
güneşş harbı sizin içiniz geçmiş.. lan gunubirlik diyon .. denizin dibindesin gidip oteldemi kalıcan
cumartesi çalışmıorsun uça uça giderdim ben.. pazar erkenden..
anca ev gezmlerine git sen.. yaşlandın kızım sen
denize sıfır yaşayan insanlar nedense denize gitmiyolar bende bunu anlamıyorum hee
her gun bal yıyen baldan bıkar demısler
eşin senden bıkıyomu nan ne alaka
esimle denız ne alaka yaaaa mantıkılımı soeldıgın sence
esimle denız ne alaka yaaaa mantıkılımı soeldıgın sence
hergün bal yemek işte sürekli aynı şeyi görmek yapmak :)
bence alakası yok diyorum yane..
mantıklı
hergün bal yemek işte sürekli aynı şeyi görmek yapmak :)
bence alakası yok diyorum yane..
mantıklı
hahaha papaz hergün pilav yemez mantığı ile çıkmış yolaa
adam seni hergun nasıl yiyor diyee
noldu kız nie zoruna gittiyanı badaştırdıgın şeye bak beeee bısey dıyemıyorummmm sadce guluyorumm ha haha haaaaa
noldu kız nie zoruna gitti
şaka diom bıkmaz adam senden nie bıksın hihi
gül gül ne güzel rabbim ağlatmasınn
valla denizde çok güzel stres atıyor insan
güneşş harbı sizin içiniz geçmiş.. lan gunubirlik diyon .. denizin dibindesin gidip oteldemi kalıcan
cumartesi çalışmıorsun uça uça giderdim ben.. pazar erkenden..
anca ev gezmlerine git sen.. yaşlandın kızım sen
denize sıfır yaşayan insanlar nedense denize gitmiyolar bende bunu anlamıyorum hee
ne kadar sacma bır mantık kurdugu ortada ısteeeee
nie siz herşeye espri şaka her türlü paris muhabbeti kurabiliysunuzz:)
ben söyleyincemi mantıksız oluyor
ıyıde alaksız bıyerden bırleşince sacma oldu yanı senın solemen meselesı degılkı
kızlar keske dedgınz gıbı kolay olsaydıııı...
cumrtesı ben calısmıyorum ama kocam calısyor otobusle bu sıcakta oleeee cekılmezz yoll . yanı en yakın mesafe denızde 1.5 saat
cocuklada gunu bırlk zorrr zamanında cok gıttık ama hep pert donuyordummm.. belkıde denıze cok duskun olmadıgmdndır denızı severım ama okdr duskun deılımdırrr... ayrıca nerde kalczz
2 gun gıtsek eskıden yazlıgmz vardı kolaydı benm kocam ole baskasında kalmaz cadır kurup kalmazz. benm kocam keyfıne duskundurrr.. yemegı herseyı konforu tam takır olacakk ee bızde
bunlrı saglayamadıgımz ıcın gıtmıyoruzzz.. işte bakrzz uygun olursak gıderızzz yınedeee yanı denıze sıfır deılızz en yakın mesafe 1.5 saat eskıden olsa cocuk olmasaa yıne gıderdım
otobusleeee ama o 1 saatlık mesafedee otobusle uzuyr ztn cocuklaa zor cocugumaa ıskence olur bu benım fıkrım tabıkı :):)
bennn haftasonları araba side diye biliyordum..
dolmuşla bizdede plajlar 45 dak. ama arabamızla 20 dak.. halk plajları var burda çadıra falan gerk olmayan yemek yerleri olan ordada vardır çok zorlanmassın..
kalmaya gerky ok ama zaten sevmiyormusşun.. fazla.. ben denizi çok seviyorum çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?