Kokoşş Hatunlar Kulübü

guselmıs canımmmm denıze benımde cok ıhtıyacım varrrr gecen senede gıremedımm gezmekten fellık fellık havuza gırdım sadece

valla denizde çok güzel stres atıyor insan

güneşş harbı sizin içiniz geçmiş.. lan gunubirlik diyon .. denizin dibindesin gidip oteldemi kalıcan

cumartesi çalışmıorsun uça uça giderdim ben.. pazar erkenden..

anca ev gezmlerine git sen.. yaşlandın kızım sen

denize sıfır yaşayan insanlar nedense denize gitmiyolar bende bunu anlamıyorum hee

evettt denız gusel oluyor cıkıncada bıu acıkıyosyn yaaaaa sonrada uyku basıyorrrr ohhhh ohhhh

denize sıfır yaşayan insanlar nedense denize gitmiyolar bende bunu anlamıyorum hee

kızlar keske dedgınz gıbı kolay olsaydıııı...

cumrtesı ben calısmıyorum ama kocam calısyor otobusle bu sıcakta oleeee cekılmezz yoll . yanı en yakın mesafe denızde 1.5 saat

cocuklada gunu bırlk zorrr zamanında cok gıttık ama hep pert donuyordummm.. belkıde denıze cok duskun olmadıgmdndır denızı severım ama okdr duskun deılımdırrr... ayrıca nerde kalczz

2 gun gıtsek eskıden yazlıgmz vardı kolaydı benm kocam ole baskasında kalmaz cadır kurup kalmazz. benm kocam keyfıne duskundurrr.. yemegı herseyı konforu tam takır olacakk ee bızde

bunlrı saglayamadıgımz ıcın gıtmıyoruzzz.. işte bakrzz uygun olursak gıderızzz yınedeee yanı denıze sıfır deılızz en yakın mesafe 1.5 saat eskıden olsa cocuk olmasaa yıne gıderdım

otobusleeee ama o 1 saatlık mesafedee otobusle uzuyr ztn cocuklaa zor cocugumaa ıskence olur bu benım fıkrım tabıkı :):)

bennn haftasonları araba side diye biliyordum..

dolmuşla bizdede plajlar 45 dak. ama arabamızla 20 dak.. halk plajları var burda çadıra falan gerk olmayan yemek yerleri olan ordada vardır çok zorlanmassın..

kalmaya gerky ok ama zaten sevmiyormusşun.. fazla.. ben denizi çok seviyorum çook

yok arabaylada en yakın 45 dk cnmm cocugaa rerzllk olur araba hergun bızde olmuyor haftasonlrı verıyr kocam bazn bırde tek pazr gunu gıtmıyor kocammm cumrtesıde calısyr oo ..

ya denızı sevıyrm AMA COK DUSKUN DIILIM BİRDE ŞÖLE BİŞİ VAR ZTN KOCAM HAVLUYLA POEŞİMDEN KOSUP DURYOR DENIZIN TADINI ONUNLA CIKARAMIYRMMM:):)
OYUZDN FAZLA ISRARCI DIILIM AMA ARABA OLSADA TEK PAZR GUNUUU GUNU BIRLIK OLE GIDEMEMM YAAACOK YORUCU OLUYORRR... ZENGIN OLSAK YAZLIGIMIZ OLSA DOLMUS ARABAMIZZ OLSA AHH AHH ISTEMISKEN COK SEY ISTEYM DIYE SAYDIM HAHAH

CADIRI SEYDEN SOLEDIM BAZI INSALR 2 GUN GIDP OTELE PARA VERMEK YERINE CADIR KURP KALIYORLAR ONDAN SOLEDIM CNM BUARADAAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…