- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
para olmadan birikim olmaz zaten böcükkkk
kendi tatilinede zaman ayırmalısın bence
bugünler ele geçmez bidahaa
kitap sadece bi örnek yani..diğer örnekler old gibi.ama sen tutup kitabı çıkarmışsın
ya brck allah askına azcık mantıklı ol yaa
sen gıt o zaman tatıle benı bu kadar düşünme
kesemımı tutuyn anlamadımkı
eşim aylardır işsız ben tamda tatılı düşünüyorum
alla alla
ya brck allah askına azcık mantıklı ol yaa
sen gıt o zaman tatıle benı bu kadar düşünme
kesemımı tutuyn anlamadımkı
eşim aylardır işsız ben tamda tatılı düşünüyorum
alla alla
yok böcük ne münasebet keseni tutucam ne alaka...
burada konuşmalarından ötürü yola çıkıyorum sadece..
sen zaten burada anlatıyosun:)
herşeyi çok rahat yapabiliyoken 1-2 gün kaçamak yapmak neden olmasın bence...
bu arada ben hamileyim o yüzden gidemiyorum bu sene mazeretim var yanee yoksa gidicektim tabiki..
ayrıca nedir bu topikteki üste çıkma çabası çözemedim..herkes saatli bomba gibi sanki..
herkes istediğini söylüyor espri makara yapabiliyor ama ben espri dolaylı konuştuğumda zaman sorun oldu çözemedim..
bi problem varsa bileyim yani...dalga mı geçiyonuz adammı seçiyonuz anlamadım:)
nıye kendı ustune bu kadar alınıyorsun senın kısılığınle alakalı bısey yok ortada yanı sen dediğin için değil problem
ayrıca kımsenın uste cıkma cabası falanda yok en azından benım ole bı amacım yok.sen cok abartıyorsun bence ustune alınma konusunda
valla senı bılemem evıne mısafır gelmedımm ama bu kadan ıddalı olma nen bende gusel agırlarım kapişakmı nannnn ben sana gelsem peşimde dolanırsın oarası kesın ama hurmet ıcın değel suyumu cok acıyommu cok selpak harcıyom mu ısıkları açık unutyommu dıye kontrol edrsın laaaaa
ben sana dıdım esma hec heveslenme dıyeeee
bana direk ağır tepkiler verilince doğal olarak üstüme alınmam normal değilmi?
hamileyim ama gerizekalı değilimki ben..
benimde okadar sorunlarım problemlerim oluyo ama kimseden çıkarmıyorum burda ben
he laaa burm istediğimi duyunca anmda ne gezer dedii..
gecen bubam aldı dediydi...
şimdide yok diyor talip oluruz diyeeee
valla brack ben kendı adıma konusayım haaa sen genel olarak yazdıgın ıcın cevap verme geregı duydumm.
gerızekalı dıyen oldumu sana en azından ben ole bısey dediğimi hatırlamıyorum ayrıca bı problemımde yok senden cıkardıgım bısey de yok kendı kendıne nassılll da yazıyorsun yaa nerden cıkardınkı sorunumuzun olup senden cıkardıgımızı sabah kı konuya gelınce o yazıyı sen değil böcük,esma ve ya gunesde yazsaydı aynı cebvbı verırdım senınle ılgılı değildi yanı oyuzden abrtıgını dusunuyorum
canım lafı ortaya söyledi bence. senlik bir durum olduğunu sanmıyorum ... böcüğün tepkisine bende şaşırdım..
kıza nasıl bağlantı kurdun anlayamadım dedi kitapla ilgili o anlamda..
söyledi.. gerizekalı değilim diye 20 tl kitap parası ve karşıya geçme parası ile.. gunubirlik bişeler yapabilirsin demek istedi..
1500 tl lik tatile bende gitmiorum brckte :)))
geldim annem geldim bişide yiyemedim doru dürüstüle üle koca göbekk...
gene gel... takılma sen oralaraaa
valla brack ben kendı adıma konusayım haaa sen genel olarak yazdıgın ıcın cevap verme geregı duydumm.
gerızekalı dıyen oldumu sana en azından ben ole bısey dediğimi hatırlamıyorum ayrıca bı problemımde yok senden cıkardıgım bısey de yok kendı kendıne nassılll da yazıyorsun yaa nerden cıkardınkı sorunumuzun olup senden cıkardıgımızı sabah kı konuya gelınce o yazıyı sen değil böcük,esma ve ya gunesde yazsaydı aynı cebvbı verırdım senınle ılgılı değildi yanı oyuzden abrtıgını dusunuyorum
guness asgummmmmm geldınmı annem
geldım guzuuummm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?