Kokoşş Hatunlar Kulübü

para olmadan birikim olmaz zaten böcükkkk
kendi tatilinede zaman ayırmalısın bence
bugünler ele geçmez bidahaa
kitap sadece bi örnek yani..diğer örnekler old gibi.ama sen tutup kitabı çıkarmışsın

ya brck allah askına azcık mantıklı ol yaa
sen gıt o zaman tatıle benı bu kadar düşünme
kesemımı tutuyn anlamadımkı
eşim aylardır işsız ben tamda tatılı düşünüyorum
alla alla

yok böcük ne münasebet keseni tutucam ne alaka...

burada konuşmalarından ötürü yola çıkıyorum sadece..

sen zaten burada anlatıyosun:)

herşeyi çok rahat yapabiliyoken 1-2 gün kaçamak yapmak neden olmasın bence...

bu arada ben hamileyim o yüzden gidemiyorum bu sene mazeretim var yanee yoksa gidicektim tabiki..

ayrıca nedir bu topikteki üste çıkma çabası çözemedim..herkes saatli bomba gibi sanki..

herkes istediğini söylüyor espri makara yapabiliyor ama ben espri dolaylı konuştuğumda zaman sorun oldu çözemedim..

bi problem varsa bileyim yani...dalga mı geçiyonuz adammı seçiyonuz anlamadım:)

Son düzenleme:
lan böcük babam anama bilzekik almıştı demedinmi

cimri garuu..

sonrada brck Iq su düşük dion..

hem benm gittiğim tatilk 1.5oo tutmuyor cnm

günü birlik gigip geliorm.. senın karışaya geçmenle aynı para..

QI kalmamış sende

neden bu kadar ağır dil kullandınki böcük..

yanı kız günübirlik git gez demek istedi...

hakketten tepkin ağır olmuşşş

benm tatilimde 1.500 tllik değil..

50 tllik bir tatil.. şile gibi yerlere sende gidebilirsin demek istedi ..

nıye kendı ustune bu kadar alınıyorsun senın kısılığınle alakalı bısey yok ortada yanı sen dediğin için değil problem
ayrıca kımsenın uste cıkma cabası falanda yok en azından benım ole bı amacım yok.sen cok abartıyorsun bence ustune alınma konusunda

bana direk ağır tepkiler verilince doğal olarak üstüme alınmam normal değilmi?

hamileyim ama gerizekalı değilimki ben..

benimde okadar sorunlarım problemlerim oluyo ama kimseden çıkarmıyorum burda ben

Son düzenleme:

he laaa burm istediğimi duyunca anmda ne gezer dedii..

gecen bubam aldı dediydi...

şimdide yok diyor talip oluruz diyeeee

bana direk ağır tepkiler verilince doğal olarak üstüme alınmam normal değilmi?

hamileyim ama gerizekalı değilimki ben..

benimde okadar sorunlarım problemlerim oluyo ama kimseden çıkarmıyorum burda ben

valla brack ben kendı adıma konusayım haaa sen genel olarak yazdıgın ıcın cevap verme geregı duydumm.
gerızekalı dıyen oldumu sana en azından ben ole bısey dediğimi hatırlamıyorum ayrıca bı problemımde yok senden cıkardıgım bısey de yok kendı kendıne nassılll da yazıyorsun yaa nerden cıkardınkı sorunumuzun olup senden cıkardıgımızı sabah kı konuya gelınce o yazıyı sen değil böcük,esma ve ya gunesde yazsaydı aynı cebvbı verırdım senınle ılgılı değildi yanı oyuzden abrtıgını dusunuyorum

canım lafı ortaya söyledi bence. senlik bir durum olduğunu sanmıyorum ... böcüğün tepkisine bende şaşırdım..

kıza nasıl bağlantı kurdun anlayamadım dedi kitapla ilgili o anlamda..

söyledi.. gerizekalı değilim diye 20 tl kitap parası ve karşıya geçme parası ile.. gunubirlik bişeler yapabilirsin demek istedi..

1500 tl lik tatile bende gitmiorum brckte :)))

bende lafın ortaya solenmesınden yana değilim esmacım dırek muatabına solenmesınden yanayım daha doğru olur ama brackın yazısında herkesde bır ustunluk........çavbası tazıyor burda herkes dedği bir tek bocuk değil dmi kımı ya da kımlerı kastedıyorsa onu yazsın

üle üle koca göbekk...

gene gel... takılma sen oralaraaa
geldim annem geldim bişide yiyemedim doru dürüst

sabah zaten sana cvpımı verdim konuştuk.gene böyle bişi olunca..neyin altına yorum etsem aşağılama var gibi yanii ben anlamadım.
hayır senin bana ayrı gıcığın var zati onu biliyom
sorun deyincede böcüğün sinirleri bozuk o yüzden benden çıkardı anlamında dedim..sence bu tepki normalmi?
ama tepkisi çok yersiz ve yanlış kişi
gerizekalı konusuda ıq konusu onu sana demedim zati

Son düzenleme:
geldım guzuuummm :):)

ojjj bulduk beyaa:):)

bocukumund eustune getmeyın gareeee kackez deıd kız sıze cımrı dıılım tutmluyum dıyeee bende baznnn para bırktırrmek ıcın gezmem tozmam yada gezıcm yerııı mınumum harcama yapıcam yere cekerım kıslarrr:):)

bebeği olan kızlarr moralim fena bozuluyo yaa

her gören bana aaa aaa diyip duruyo sinirlerim bozuluyor.

dün de düğündeydik bi yerde..gelinin ablası wcde gördüm hamilemisin dedi evet dedim 4-5 varmı dedi

dedim 6 bitti 7 ye giriyor hadi yaa dio

herkes aynı şeyi söyleyip duruyo herkes soruyo şaşırıyo sonra..

kaynanamın komşusu azeri bi kız işte kapıda gördü kaynanam muhabbet etti dedi hamile gelinde falan aaa 6 aylıkmı ne kadar ufak dio.zayıf heralde çocuk dio benim göbeğim

kocamandı çocuğum 4 kilo oldu dio.eltimin hiç yoktu çocuğu zayıftı dio.sonra cvpını verdim bi kaç kelime ettimde sinir oldum ya..

o değil nazar değecek diede korkuyorum

yarın akşam doktora gidicem umarım bebeğim günüyle birdir kilosu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…