Kokoşş Hatunlar Kulübü

moralim çok bozuk yemeğe bile gidemiyorum çok kötüyüm allahım yaaa...............

annem aradı böbrek için tahliller gelmiş böbrek hiç iyileşme göstermemiş ve 10 gündür iyileşme göstermedeiyse aynıysa aynı devam eder beklemeye gerek yok ameliyata böylke girsin dedi karar verin demişler ameliyata girerse böbreğini kaybedebilir riski var diyalize bağlanacakmış..eğer girmezse kalp fazla götürmez eee şimdi ben nasıl karar verimmmm annem nasıl karar versin bir organından vazgeçermiydiniz siz olsaydınız yazamıyorum bile ağlamaktan

Miraycığım geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaa üzme kendini geç olsun güç olmasın inşallah kardeşin sağlığına kavuşur biran önce...

Slm kıslar ne yapıyosunuz bakimm...

o benim kardeşim benim hastalandığımda başımdan ayrılmayan ben okula gitmediğimde kendi gitmeyen ben nasıl karar verim buna nasıl böbrek gidecekki karar verin diyolar nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Canım yaa başka hiçmi yokmuş tedavi yöntemi ?? Kardeşin ne diyor bu durum için onun fikride önemli konuştunuzmu kardeşinle

Miray çok üzüldüm yaaa, inşallah biran önce böbreğide oplar kendini ,kalbide iyi olur
allah' ım acil şifalar versin

Bu dönemlerde moral çok önemli, morali nasıl kardeşinin

bimiyorum zuzu iyi olacakmı sadece dua ediyorum artık şimdi karar verin diyolar bu böbrekle ameliyata girsinmi tedeviye cvp vermemiş böbrek.... riski varki bize soryolar ameliyata alalım mı?? diye belki böbreği kaybedecek diyalize girecek allahım ne diyim şimdi ben kaç gündür bu çocuk böyle streste karar verelim ameliyat olsun diyorum biyandan da içimden bir ses iyi geçmicek diyor kafayı yicem sonunda hastaneye gidip onun yanında üzülmicem bir kaç doktora sorduk olsunmu diye cevap bekliyoruz öyle böyle sonuçlarına katlanacaz..

Canım yaa başka hiçmi yokmuş tedavi yöntemi ?? Kardeşin ne diyor bu durum için onun fikride önemli konuştunuzmu kardeşinle

o olsun bitsin diyor....farkındamı sanki çekeceklerinin riskli olmassa sorarlarmı bize kağıtta imzalatacaklar sonuçta...böbrek tedaviye cevap vermemiş...tedavi sonuç vermiyor ameliyata alalım mı diye soryolar...

o olsun bitsin diyor....farkındamı sanki çekeceklerinin riskli olmassa sorarlarmı bize kağıtta imzalatacaklar sonuçta...böbrek tedaviye cevap vermemiş...tedavi sonuç vermiyor ameliyata alalım mı diye soryolar...

Canım allah yardımcınız olsun çok zor bir karar ama tamamiyle hayatını kaybetmesindende bir böbreklede olsa ben yaşamasını tercih ederdim sonuçta kalp ameliyatı olmazsa sonuçları daha kötü... Ama tabiki kendimi senin yerine koyuyorum benimde kardeşim var çok çok zor birşey... İnşallah allah en iyi kararı verdirir size...

ah canım benim yaa, niye bukadar geç kaldınız madem biliyordunuz kalbinde sorun olduğunu.. gerçi bunları sormak artık hiç bir işe yaramaz, sadece daha çok üzer ama işte düşünüyor insan başka doktorlara da görünseniz? :26: Allah yardımcınız olsun (((((

bir doktor var tıpta yine ona sorucaz ama bence aynını söyleyecek ameliyat olsun diyecek bilmiyorum cevap gelsinde ona göre karar verelim artık...olacak başka yolu yok ama herkese kızgınım anneme kardeşime sorma nektar iskenderundaki doktora güvenilirmi işte orda o şartlarda böyle olur...küçük şehirde insan ölürr kimse anlamazz....her doktorda aynı değil malesef doktor var doktorcuk var...

telefon bekliyorum bakalım sonuçta böyle bekleyemeyiz risk var ama napalım dua edeceğiz artık...

maalesef öyle canım.. mecburen ameliyat olacak, yani hazalın da dediği gibi tek böbrekle yaşayan çok insan var (
ama inşallah böbreği tedaviye cevap verir, çok dua ediyorum size :/

mirayım Rabbım kımseyı böle durumlara sokmasın
ıkı arada bı karar vermek cok zor olmalı
Rabbım sıze yardım etsın
dualarımız sızınle
benımde tercıhım tek böbreklede yaşayan ınsanlar var
her şerde bı hayır vardır
bılemedımkı
dualarımız sızınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…