sen iştemisinnn :44:
gunaydınnnnnn kokoşlarımmmm
ben de izledim, eğlenceliydi..hülya avşara gıcık oldumm!
burcu ne iş ettınde yoruldn
ben de izledim, eğlenceliydi..hülya avşara gıcık oldumm!
evet gitmedim dün annemle prof.özel ofisine gittik parayı vermek için ...adam hiç iyi şeyler söylemedi kardeşimi ameliyata almamalarının sebebi bilyosun böbrek büyümesiydi...böbrek ameliyatta büyük fonksiyon sağlıyor oyüzden böbrek iyi olmadan ameliyata alırsak böbreğini kaybeder dedi...moralimiz bozuldu böbrek yetmezliği çıktı böbreğin durumu iyi değil dedi oyüzden alırlarsa diyaliz yani böbrek kaybına girer dedi...napacaz dedik bekleyeceğiz bizde biran önce yapalım istiyoruz dedi yatakta bizim için önemli dedi birsürü hasta var sonuçta dedi ama böbrek iyi olmadan girersek çok riskli olur dedi...bu sorun kalp yzünden olmuş bu kalpteki iltihaplanma böbreğe sıçramış ve onun şişmesine neden olmuş geçirdiği küçükken bir faranjit boğaz ağrısındaki virüs vicudunda kalmış ve bu zaman kadar böyle olmuş belli etmemiş...beklemekten ve dua etmekten başka çare kalmadı kan bulduğumuz birsürü kişi bekletmiştik aradık yine ameliyat iptal belli değil dedik insanlara şaka gibi geliyor artık bizde sterese girdik pof. parayıda almadı alamam önce bir ameliyat gerçekleşsin önderi iyi görelim sonra dedi....annemle suratımız asık çıktık bana ayakkabı bakmaya gidelim kafan dağılır yemek yeriz bide dedim geldi aldık konuştuk teskin ettim onu inş.iyi olacak beklicez tehlikeye atmıyacaz onu dedim...moralini düzeltip gönderdim....
ama ameliyat nezaman belli değil dedi bu sefer kafamız karıştı ...iyi olmadan almıyorlar kalp ameliyatta durdurulup makineye bağlıyorlarmış böbreğe büyük görev düşüyor ama önderin böbreği bunu kaldıramıcak riskli şuanda dedi...[/
cnm tez zamanda şifa bulsun inş kardesnnnn
parise gitttik kocamla akşammm yol yorgunuyum
evet gitmedim dün annemle prof.özel ofisine gittik parayı vermek için ...adam hiç iyi şeyler söylemedi kardeşimi ameliyata almamalarının sebebi bilyosun böbrek büyümesiydi...böbrek ameliyatta büyük fonksiyon sağlıyor oyüzden böbrek iyi olmadan ameliyata alırsak böbreğini kaybeder dedi...moralimiz bozuldu böbrek yetmezliği çıktı böbreğin durumu iyi değil dedi oyüzden alırlarsa diyaliz yani böbrek kaybına girer dedi...napacaz dedik bekleyeceğiz bizde biran önce yapalım istiyoruz dedi yatakta bizim için önemli dedi birsürü hasta var sonuçta dedi ama böbrek iyi olmadan girersek çok riskli olur dedi...bu sorun kalp yzünden olmuş bu kalpteki iltihaplanma böbreğe sıçramış ve onun şişmesine neden olmuş geçirdiği küçükken bir faranjit boğaz ağrısındaki virüs vicudunda kalmış ve bu zaman kadar böyle olmuş belli etmemiş...beklemekten ve dua etmekten başka çare kalmadı kan bulduğumuz birsürü kişi bekletmiştik aradık yine ameliyat iptal belli değil dedik insanlara şaka gibi geliyor artık bizde sterese girdik pof. parayıda almadı alamam önce bir ameliyat gerçekleşsin önderi iyi görelim sonra dedi....annemle suratımız asık çıktık bana ayakkabı bakmaya gidelim kafan dağılır yemek yeriz bide dedim geldi aldık konuştuk teskin ettim onu inş.iyi olacak beklicez tehlikeye atmıyacaz onu dedim...moralini düzeltip gönderdim....
ama ameliyat nezaman belli değil dedi bu sefer kafamız karıştı ...iyi olmadan almıyorlar kalp ameliyatta durdurulup makineye bağlıyorlarmış böbreğe büyük görev düşüyor ama önderin böbreği bunu kaldıramıcak riskli şuanda dedi...
hadı lennn
bişi sorduk cıddı cvp ver hacı:76:
mırayım Rabbım sabır versın nasıl üzüldüm anlatamam
ne dıyeceğımı bılemedım
ınş.bıan evvel böbrek kendıne gelırdı ıyı bı amelıyatla herşey sorunsuz çözülür
tamam işte biz o işe kıslar arasında parise gitmek diyoruzzzz çaktın mı?
canım inş en kısa zamanda herşey yoluna girer..evet gitmedim dün annemle prof.özel ofisine gittik parayı vermek için ...adam hiç iyi şeyler söylemedi kardeşimi ameliyata almamalarının sebebi bilyosun böbrek büyümesiydi...böbrek ameliyatta büyük fonksiyon sağlıyor oyüzden böbrek iyi olmadan ameliyata alırsak böbreğini kaybeder dedi...moralimiz bozuldu böbrek yetmezliği çıktı böbreğin durumu iyi değil dedi oyüzden alırlarsa diyaliz yani böbrek kaybına girer dedi...napacaz dedik bekleyeceğiz bizde biran önce yapalım istiyoruz dedi yatakta bizim için önemli dedi birsürü hasta var sonuçta dedi ama böbrek iyi olmadan girersek çok riskli olur dedi...bu sorun kalp yzünden olmuş bu kalpteki iltihaplanma böbreğe sıçramış ve onun şişmesine neden olmuş geçirdiği küçükken bir faranjit boğaz ağrısındaki virüs vicudunda kalmış ve bu zaman kadar böyle olmuş belli etmemiş...beklemekten ve dua etmekten başka çare kalmadı kan bulduğumuz birsürü kişi bekletmiştik aradık yine ameliyat iptal belli değil dedik insanlara şaka gibi geliyor artık bizde sterese girdik pof. parayıda almadı alamam önce bir ameliyat gerçekleşsin önderi iyi görelim sonra dedi....annemle suratımız asık çıktık bana ayakkabı bakmaya gidelim kafan dağılır yemek yeriz bide dedim geldi aldık konuştuk teskin ettim onu inş.iyi olacak beklicez tehlikeye atmıyacaz onu dedim...moralini düzeltip gönderdim....
ama ameliyat nezaman belli değil dedi bu sefer kafamız karıştı ...iyi olmadan almıyorlar kalp ameliyatta durdurulup makineye bağlıyorlarmış böbreğe büyük görev düşüyor ama önderin böbreği bunu kaldıramıcak riskli şuanda dedi...
murat boz hariç jüri berbat.. hiçbirinde ses yok, neyi seçiyolar kimi seçiyolar.. hele hülya avşar, herhalde toto sallamayı öğretecek takımındaki kişilereay bende mustiyeee uzldum hehe herkes murat bo u secıyorrrr:):):)):) eğitim deyip gerci haklılardaa ama mustide yıllar dır kendını yoketmedı soncta:):)
dizi desene olm
çekımler
falan
ben ondan anlarım cok ıyı diziçekerım
bende onu bılmyorum meselaaaa herneyse o işteee ayyyyy
canım inş en kısa zamanda herşey yoluna girer..
minicik bir mikrobun sebep olduğu şeylere bak, grip olunca felan doktora gitmiyoruz oysa, hata yapıyoruz((
murat boz hariç jüri berbat.. hiçbirinde ses yok, neyi seçiyolar kimi seçiyolar.. hele hülya avşar, herhalde toto sallamayı öğretecek takımındaki kişileredeneyimi varmış, şarkıcı bile değil o yaa
2. kahveyi istediğinde zıkkım iç deseydin, ay ben derdim o sinirledün çaycı bozuntusu 5:30da cıktı şöforle
ben gene kaldım patron kaçınca hemen kaçıyorlar neyse
akşam olmuş saat 6:45 tam cıkcm
müşterının bırıne nescafe yaptım onuda hazr ıstemıo bıdeneyse tamgıyındım cıkcam hazırım
bı tane daha ıstedı
diğer tükkanınlarmz kapandımutfağın elektrıklerını kapatmışlar gıt açyap et
tam durağa gttım otobusu kaçırdım
bekledım buz gıbı havada 30 dk 40 dk bıde dağn başı bura cok soğuk durak yok bişi yo 4 taraftan rüzgar esıo neyse bndm
gene trafğıne yakalandım
bu sefer beklemedım ındım
kocemn yanına gıttım derken eve gttımkı saat 9 u gecmışo saaten sonra ne iş etcen
yemek yedım otrdum yattım
ama nasıl sinir oldum
bugun konuşcam patronla 6da cıkış saatım olsun kış geldı dıye
murat boz cok şirin yaaaa bayıdlım dun onada bukdr sevmyrdm :):)
haddısese sanırsn assolıst püfff kımseyı secmıyor onu kim secicek acabaaa
bözümmm niden pas vermıyon dunden beri
2. kahveyi istediğinde zıkkım iç deseydin, ay ben derdim o sinirle
mutfak bölümü kapalı felan deseydin, en duyarsız insanlar var
bence de konuş canım, evli bir bayansın sonuçta.. evde de işin oluyor :26:
böcük gördüm nen seni nbr :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?