Kokoşş Hatunlar Kulübü

dün kocamla tv izledik nemzandır ilk defa erken geldi uzanırken elim eyfele yanlışlık oldu buda hemen mıncıklıyo beni sen harika bir anniş olcan yaaa diyor....sakal bıramış öpüverdim sakalından biz bebiş için zor tutyoruz kendimizi

annem diyor bir koca sende var sanki diyo delümü neee......

kız hazalll resim çok hoş nerden buluyonuz kız bunlarııı

Ayy beğendinmi birsenim seksi olsun dedim azcıkkk
Siteden buldumm ortaya karışık bölümünde teknik servise gir orda chat messenger kısmına gir orda topik açmışlar birsürü hareketli avatarlar diye ordan aldım

kız böcükk bu mirayda nuro 2 demiii yaa

hadi ordan böcük yeme bizi gece 2-3 lerde uyanıpda dizi çeken sen deilmiydinnn

çaktrma lenn o başkaahamışken dıok bız

annenın dedığıne koptum

Benim ablamlarda bana derler hep biz seni hiç tahmin etmezsik kocana bu kadar düşkün olacağını ayyy onsuz bir an düşünemiyorumm kısss o benim herbişeysimmm herşeyden herkesten önce gelir

bu topiğin tek hamişi benim ne tembelsiniz uleynnn biriniz bari yetişse bana yaaa....:26:

Benim ablamlarda bana derler hep biz seni hiç tahmin etmezsik kocana bu kadar düşkün olacağını ayyy onsuz bir an düşünemiyorumm kısss o benim herbişeysimmm herşeyden herkesten önce gelir

bodoslama dalayım eşinle nasıl tanıştın canım,,,

çaktrma lenn o başkaahamışken dıok bız

annenın dedığıne koptum

annem öyle garip laflar eder alem karuuuu.....

ayyy kocami öpesim geldiii hazal hadi göreyim seni sende yap bir bebiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…