deli manyak benim sevdikimmm vaaaa
bırak gitsin aaaaaaaaaaaaa.................
deli manyak benim sevdikimmm vaaaa
Bence daha evlenme henüz gençsin hayatın tadını çıkar geç evlen birazz
ne geç evlenmesi hazal 21 yaşındayım eş dost hadi yaşıtların gidiyo demeye başladı,,,
ne geç evlenmesi hazal 21 yaşındayım eş dost hadi yaşıtların gidiyo demeye başladı,,,
sen ablanı bekle daha ....ben diom bu kız evlensin yok diyo...kocada buldum sana resmini bir koysana sana bakıcam uyum varmı???geri çekersin.
yok takmıyorum zaten ne derlerse desinler,, sen eşinle tanıştığında kaç yaşındaydın,,,Sen o diyenlere bakma onlara kalırsan niaşnlanırsın düğün ne zaman düğün yaparsın bebiş ne zaman birinci bebişi yaparsın ikinci ne zaman milletin isteği hiç bitmez hayatını başkasına göre yaşama sakın.... Öyle diyenlere en güzel cevap bi cenaze olduğu zaman hadi sıra sende ne zaman gidiyosun diyeceksin görücekler ne zaman ne zaman diye sormayıSen beni örnek al 27 yaşında evlendim
sen ablanı bekle daha ....ben diom bu kız evlensin yok diyo...kocada buldum sana resmini bir koysana sana bakıcam uyum varmı???geri çekersin.
nek.yok canı fena sıkkın herhalde...??
bucuda yok o hiç girmedi kızlara bişiler oluyor yaaa....
yok takmıyorum zaten ne derlerse desinler,, sen eşinle tanıştığında kaç yaşındaydın,,,
gızımmm benim sevgülüm var deyon sana anlemeyon mu =)))))))))))
hazall..
koltuk takmın bellonamı..
kardeşiminkiler aynısı kahvesii..
bellonadan aldı odaa...
Bizim tanışmamız evlenmemiz çok kısa sürdü aralıkta tanıştık nisanda nişanlandık eylüldede evlenmiştik hepsi aynı sene içinde hatta eşim haziranda istiyordu düğünü ama hazırlıklar yetişmez diye erteledik
ilk görüşte aşk ve yıldırım nikahı yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?