Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne geç evlenmesi hazal 21 yaşındayım eş dost hadi yaşıtların gidiyo demeye başladı,,,

Sen o diyenlere bakma onlara kalırsan niaşnlanırsın düğün ne zaman düğün yaparsın bebiş ne zaman birinci bebişi yaparsın ikinci ne zaman milletin isteği hiç bitmez hayatını başkasına göre yaşama sakın.... Öyle diyenlere en güzel cevap bi cenaze olduğu zaman hadi sıra sende ne zaman gidiyosun diyeceksin görücekler ne zaman ne zaman diye sormayı Sen beni örnek al 27 yaşında evlendim

nek.yok canı fena sıkkın herhalde...??

bucuda yok o hiç girmedi kızlara bişiler oluyor yaaa....

yok takmıyorum zaten ne derlerse desinler,, sen eşinle tanıştığında kaç yaşındaydın,,,
sen ablanı bekle daha ....ben diom bu kız evlensin yok diyo...kocada buldum sana resmini bir koysana sana bakıcam uyum varmı???geri çekersin.

gızımmm benim sevgülüm var deyon sana anlemeyon mu =)))))))))))

yok takmıyorum zaten ne derlerse desinler,, sen eşinle tanıştığında kaç yaşındaydın,,,

gızımmm benim sevgülüm var deyon sana anlemeyon mu =)))))))))))

Bizim tanışmamız evlenmemiz çok kısa sürdü aralıkta tanıştık nisanda nişanlandık eylüldede evlenmiştik hepsi aynı sene içinde hatta eşim haziranda istiyordu düğünü ama hazırlıklar yetişmez diye erteledik

hazall..

koltuk takmın bellonamı..

kardeşiminkiler aynısı kahvesii..

bellonadan aldı odaa...

ilk görüşte aşk ve yıldırım nikahı yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…