Kokoşş Hatunlar Kulübü

çzelgeyi yaptığın yerde boyutunu sorar sen kçüğünü işaretlemişsin..

esma bak boyut sormuyor aha burdan yaptım

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

tek tek yazdım ne soruyorsa.....bak bide siz inceleyin boyut demiyor hiç biryerde??

Akşamada vardı barbunya ne yapsam kii kendim için kociş yesin onu ben hafif bişeyler yiyeyim...

Evde talcid ya yanımda yok Yok yok barbunyadan heralde şimdi farkettim ne zaman barbunya yesem miğdem kötü oluyor

gaz yapmıstır bacımmm soda iç ozaman azcuk yuru sen bu akşam gazsız bırseyler ye salata yeme ama soğan domates salatalık felan yeme hımmmm yogurt corbası yap yayla yanı o iyi gelir mıydene

gaz yapmıstır bacımmm soda iç ozaman azcuk yuru sen bu akşam gazsız bırseyler ye salata yeme ama soğan domates salatalık felan yeme hımmmm yogurt corbası yap yayla yanı o iyi gelir mıydene

Yanma,ekşime ve bulantı var gaz değil sanırsam taneli şeyler bana iyi gelmiyor doktor demişti ama dikkat eden kimmm yoğurt çorbası yapim bari

Yanma,ekşime ve bulantı var gaz değil sanırsam taneli şeyler bana iyi gelmiyor doktor demişti ama dikkat eden kimmm yoğurt çorbası yapim bari

tamam bacım bu dedıgın bende de oluyor fasulye barbunya kısır bulgur yanı mercımek nohut bu tarz seyler yedıgımde olur gastritin vardır bu tarz seylerde gaz yaptıgı için tetıkler anaadın mı kuzum azcuk tıkkat et

tamam bacım bu dedıgın bende de oluyor fasulye barbunya kısır bulgur yanı mercımek nohut bu tarz seyler yedıgımde olur gastritin vardır bu tarz seylerde gaz yaptıgı için tetıkler anaadın mı kuzum azcuk tıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…