mıroyyyyyyyyyyyyyyyyyy sna dıommmmmmmmmmmm helvayı yaptın mıııııııııııııııııııııııııııı
sabah mide bulantılarım fazla benim gitgide de arttı geçince hemen yemeğe koşuyorum yiyebildiğim kadar stok yapıyorum daha çıkarmadağım allah şükürsadece öğürmeler....
ama arttı işte sanırım çıkarmaya kadar gider...ben 34 kiloydum çok zayıfım cnm kilo bana yarar gibi geliyor çünki boyuma göre zayıfım 1.67 boy kilo 43 tü şimdi 46 tekrar tartılcam bugün...bakalım kaç oldum ben zayıf bir hamilelik geçirmek istemiyorum...
ama şişmekte istemiyorum öyle balon gibi olurmuşum plates topu gibi pohahhahah
sabah mide bulantılarım fazla benim gitgide de arttı geçince hemen yemeğe koşuyorum yiyebildiğim kadar stok yapıyorum daha çıkarmadağım allah şükürsadece öğürmeler....
ama arttı işte sanırım çıkarmaya kadar gider...ben 34 kiloydum çok zayıfım cnm kilo bana yarar gibi geliyor çünki boyuma göre zayıfım 1.67 boy kilo 43 tü şimdi 46 tekrar tartılcam bugün...bakalım kaç oldum ben zayıf bir hamilelik geçirmek istemiyorum...
ama şişmekte istemiyorum öyle balon gibi olurmuşum plates topu gibi pohahhahah
yok kız bugün yapıcam dün annemlerleydim ama dolmayı annemle yaptım süper oldu eşimde geldi cacıkta yanına ohhh misss kuru patlıcanla hemde ne lezzetlidi hayvn gibi 5 tane yedim ohaaaaaaaaaaaaa camış gibi olacam ben haaaaaaaaa.....
selam kızlar
hayırlı cumalar
nasılsınız
geçmişi okuyacak takatım yok
ne var ne cok muhım bişi var mı
mırayım nasılsın cnm kardeşin nasıl
esma beben ıyıleştı mı cnm
burcu yok
bırsen sen nasılsın prensesın nasıl
daha kım vardı daa
nektarr
iyi de tatlım şimdi alırsın rahat rahat gıyersın karnın buyuyunce bıdaha almak zorunda kalmazsın tatlımmm
kardeşim uyuyamıyor cnm ağrısı çok ateşi çok bugün fakültedeler bakalım ne diyecek doktor kontrolleri var...
bense mide bulantıları ile pek fenayım..........kola içyorum şimdi napim limon kesmedi...
kofte yap kış kaşarlı köfte yada nekın hasanpaşa koftesı olabılır yanına guzel bı pilavvv azcuk patates kızartması mercimek çorbası salata tatlı kola
34 mu 43 dımek ıstedın sanırımmm ama bebeğim birden kılo almak ıyı değil zaten cok kılo alan hamıleyı doktorlar hıcccc sevmez bellı oranlarda alman lazımmmm hersyın fazlası zarar
34 mu 43 dımek ıstedın sanırımmm ama bebeğim birden kılo almak ıyı değil zaten cok kılo alan hamıleyı doktorlar hıcccc sevmez bellı oranlarda alman lazımmmm hersyın fazlası zarar
yaa ben hemen şişko moduna girmek istemiyorum kii...
kardeşim uyuyamıyor cnm ağrısı çok ateşi çok bugün fakültedeler bakalım ne diyecek doktor kontrolleri var...
bense mide bulantıları ile pek fenayım..........kola içyorum şimdi napim limon kesmedi...
doğru sole kıssss annen mı yaptı sen mıııııı ayyyyyyyyyyy neımde canım cetuuuuuuuuuuuuuuuu ama benımkı hayatta yemez
aman cnm o mıde bulantıları kötudur emınım
aman aman sende olmasın
pılates topu mırayyyyderık hee
cok almadan güzel bı hamış olursun ınş
olmaz ondan köfte yedık hem ben sevmım yaa
menü aklımda aslında ama buraya yazmım süprıs olsun
ben yaptım ben doldurdum o dizdi üstlerini kapadı bide yağını az koymuşum daha sıvı yağ koydu baya lezzetlidi bugünde var aslında keşke çalışmasam gitsem yesem...........
43 evet iyi bari çok yemem bende normal öğünleri yerim ama cnm topkek bonibon gofret eti pufff bide çuklat çekyo diye bunları zula yaptıum çekmeceme hepsini yiyorum hergün................:26:
bundan dolayı hepimiz üzgünüz canım, maalesef elimizden bişi gelmiyorbılmımkı
akıl verın az
aaa
maça bakmadım bıle cnm
askerlerımızden dolayı üzgünüm
iyim bebeyimm, sen napıyosunnnnewet 1 numara cok hoşşşşmussssssssss nektarım yavrum sen napıyonnnnnnnnnn ya kıslar benım halen agrım devam edıyooooorrrrrrrrrrrr napcam bennnnnnnnnn
iyiiiii iyyyyiiii maşşşşşşşşşşşşşş devam et bacımmm onları zula yapacagına mandalina elma muz portakal zula yappppppp
bundan dolayı hepimiz üzgünüz canım, maalesef elimizden bişi gelmiyor
hafta sonu oturup yasin okuyayım bari:26:
iyim bebeyimm, sen napıyosunnnn
helva diye diye benim canım şu güveçte süt helvasından çekiyo bugün :26:
anca hafta sonu yapabilirim ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?