Kokoşş Hatunlar Kulübü

mıroyyyyyyyyyyyyyyyyyy sna dıommmmmmmmmmmm helvayı yaptın mıııııııııııııııııııııııııııı

yok kız bugün yapıcam dün annemlerleydim ama dolmayı annemle yaptım süper oldu eşimde geldi cacıkta yanına ohhh misss kuru patlıcanla hemde ne lezzetlidi hayvn gibi 5 tane yedim ohaaaaaaaaaaaaa camış gibi olacam ben haaaaaaaaa.....

34 mu 43 dımek ıstedın sanırımmm ama bebeğim birden kılo almak ıyı değil zaten cok kılo alan hamıleyı doktorlar hıcccc sevmez bellı oranlarda alman lazımmmm hersyın fazlası zarar

aman cnm o mıde bulantıları kötudur emınım
aman aman sende olmasın

pılates topu mırayyyyderık hee
cok almadan güzel bı hamış olursun ınş

doğru sole kıssss annen mı yaptı sen mıııııı ayyyyyyyyyyy neımde canım cetuuuuuuuuuuuuuuuu ama benımkı hayatta yemez

kardeşim uyuyamıyor cnm ağrısı çok ateşi çok bugün fakültedeler bakalım ne diyecek doktor kontrolleri var...

bense mide bulantıları ile pek fenayım..........kola içyorum şimdi napim limon kesmedi...

kofte yap kış kaşarlı köfte yada nekın hasanpaşa koftesı olabılır yanına guzel bı pilavvv azcuk patates kızartması mercimek çorbası salata tatlı kola

olmaz ondan köfte yedık hem ben sevmım yaa
menü aklımda aslında ama buraya yazmım süprıs olsun

34 mu 43 dımek ıstedın sanırımmm ama bebeğim birden kılo almak ıyı değil zaten cok kılo alan hamıleyı doktorlar hıcccc sevmez bellı oranlarda alman lazımmmm hersyın fazlası zarar

43 evet iyi bari çok yemem bende normal öğünleri yerim ama cnm topkek bonibon gofret eti pufff bide çuklat çekyo diye bunları zula yaptıum çekmeceme hepsini yiyorum hergün................:26:

43 evet iyi bari çok yemem bende normal öğünleri yerim ama cnm topkek bonibon gofret eti pufff bide çuklat çekyo diye bunları zula yaptıum çekmeceme hepsini yiyorum hergün................:26:

yaa ben hemen şişko moduna girmek istemiyorum kii...

osaman tıkkat et bacım bızım bı tanıdıgımız vardı doktor ona lımıt verdi 1-2-3 dıye sayı verdı burakamlar belli bi kıloyu temsıl edıyordu eger 3 ü gecersen senı ben doğurtmam baska doktora sevk ederım demıssss hıc sevmıyodu doktor kıloyu cok sukur tam 3 de yırttıııııı da doğurttu

kardeşim uyuyamıyor cnm ağrısı çok ateşi çok bugün fakültedeler bakalım ne diyecek doktor kontrolleri var...

bense mide bulantıları ile pek fenayım..........kola içyorum şimdi napim limon kesmedi...

ınş.geçer cnm yaa gecıcıdır yanı
mımde bulantın cok mu yoksa bugn mu oldu pekı
sabahları cubuk kraker yesen

doğru sole kıssss annen mı yaptı sen mıııııı ayyyyyyyyyyy neımde canım cetuuuuuuuuuuuuuuuu ama benımkı hayatta yemez

ben yaptım ben doldurdum o dizdi üstlerini kapadı bide yağını az koymuşum daha sıvı yağ koydu baya lezzetlidi bugünde var aslında keşke çalışmasam gitsem yesem...........

iyiiiii iyyyyiiii maşşşşşşşşşşşşşş devam et bacımmm onları zula yapacagına mandalina elma muz portakal zula yappppppp

bılmımkı
akıl verın az
aaa

maça bakmadım bıle cnm
askerlerımızden dolayı üzgünüm
bundan dolayı hepimiz üzgünüz canım, maalesef elimizden bişi gelmiyor
hafta sonu oturup yasin okuyayım bari :26:

ewet 1 numara cok hoşşşşmussssssssss nektarım yavrum sen napıyonnnnnnnnnn ya kıslar benım halen agrım devam edıyooooorrrrrrrrrrrr napcam bennnnnnnnnn
iyim bebeyimm, sen napıyosunnnn
helva diye diye benim canım şu güveçte süt helvasından çekiyo bugün :26:
anca hafta sonu yapabilirim ama..

iyiiiii iyyyyiiii maşşşşşşşşşşşşşş devam et bacımmm onları zula yapacagına mandalina elma muz portakal zula yappppppp

valla tebrik ettim seni burcucum...

kız mirayyy.. kim sana ne konuşuorsa dinlemion bakıorum..

şuan bebeğine zarar vericek herşeyi yiorsun sen.

hazır gıdalardan uzak durucaksın..

asit olmucak..

bebeğin oluşum evresinde..

ne çukulatası ne boninobu....

yemıceksin uzak durucaksın.....

en önmli zmanlar bu zmanlar....

o ne kızzzz sut helvasıııııı hala agrım var bılmıyorum ne yapıcammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…