nedensiz yere ağlama durumu bebeklerde görülüyor
gazlı bebek cnm..
doğar doğmazz hiçç susmayann
aaaaaaaa ilk defa duyuyorum ......allahım yazık minik bide çekmesin ....
ozman eşim hiç eve gelmez deseneeeeeeeeeeeeee
canım aslında nedeni tam olarak bilinmiyor genelde akşam vakitlerinde birden ağlamaya başlayan sebebsiz yere susmayan olarak tanımlanıyor cok zor yaaaa duzeldı dımı sımdı
evet cnm düzeldi çook şükürrr
gazlı bebek cnm..
esmacım benim kız 2009 ramazanın 2, günü doğdu her gece sahura kadar hastanedeydik.doktor artık gelmeyin kızım kolik var bunda çekceksiniz dedi
7 ay çektim ahhhh ahhh
akşam 19 da başlar sabah 6 ya kadar hiç durmadan takılmış plak gibi yaşamayan bilmez
herkes bana bu çocuga sen nasıl bakıyon diye hayret ederdi tek başıma bide
kızlar ben 3 kilo aldım yaa kıyafetlerim çok sıkmaya başladı yeni bişiler alsam diyorum eee gittkçe kilo alcama göre her 2 ayda bir kıyafetmi alcam pantolon almam gerek çok sıkıyor birsürü şey lazım ...Adil ışıkta bol model pantolonlar çıkmış gördünüzmü renk renk 70 lileri andırıyor...
canım bebekten cok sen cekıyorsun aslında cunku kendını yıyıp bitiriyorsun neden ağlıyo hastamı gazımı var doymuyo mu dıye
evet cnm düzeldi çook şükürrr
genelde 3 ay suruyormusss nesse gecmış cok şukur
gazlı bebek cnm..
korkma ama bizimki 7 ay sürdü tatlımmmayy kendimi düşünemiyorum ozman bende ağlarım hergün..aman allahım olmasın öyle inşallah...
ağlaya ağlaya büyüceksiniz beraber miroşummmm
esma korktum şimdi haaa daha beni neler bekliyor kimbilir...
korkma tatlımmm
sende olmaz belki
3 ay mı allahım korusun...........
kızlar ben 3 kilo aldım yaa kıyafetlerim çok sıkmaya başladı yeni bişiler alsam diyorum eee gittkçe kilo alcama göre her 2 ayda bir kıyafetmi alcam pantolon almam gerek çok sıkıyor birsürü şey lazım ...Adil ışıkta bol model pantolonlar çıkmış gördünüzmü renk renk 70 lileri andırıyor...
canımmmm kılo almak ıcın erken değilmi dahaaaa:26::26: rahat seyler al kendıne
selam kızlar
hayırlı cumalar
nasılsınız
geçmişi okuyacak takatım yok
ne var ne cok muhım bişi var mı
mırayım nasılsın cnm kardeşin nasıl
esma beben ıyıleştı mı cnm
burcu yok
bırsen sen nasılsın prensesın nasıl
daha kım vardı daa
nektarr
eeee midem bulanmasına ragmen akşamaları iyi yiyorum 46 kiloydum kaç oldum kim bilir kilo yakışır bana ama 55 olduğum zamandan biliyorum tüm hatlarım çıkar şimdi güzelde adama nispet yaapr gibi olcam şimdi popo göğüs büyücek gözü açılcak benimkinin...
evet hoş ama bunlar daha büyük olur cnm karnım büyünce bunları giymem gerekecek ....
ben bol pantolon modellerini kopyalamadım adil ışık sayfası izin vermiyor...
burayada hoşgeldin kuzum orayada yazdım
iyiyik burda laflıyoz işte tatlımmm
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?