Kokoşş Hatunlar Kulübü

selam kızlar nasılsınızzz gecmişi okuyamdım
umarım herkesler ıyıdır yıne uzucu haberler aldık hangısıne uzulecegımı sasrdım allah herkesın yar ve yardmcısı olsun

bende üzüldüm ahh biri nişanlanmış cmtesi gece dünde kahvehanede ölüm haberini almış kız bu haberler beni çok üzdü çok ağladım artık izlemiyorum..Rüyalarıma giriyor gece şehit haberinde rüyamda savaş görmüştüm bombalar helikopterler nası uyandım eşime diyorum kalk savaş oluyor diye oda delimisin yat rüya görüyosun ne savaşı bende diyorum bomba sesi duydum ama çok komikti yattım sonra...

çok etkileniyorum allahım herkesi korusun hele hastalar hep dışarda...

dokunmuyorum bile o kadar özenle bakıyorum ki yüzüme anlatamam ama işte sakınan göze çöp batıyo

Vichy leke kremi var cnm eczanelerde en iyi sonuç ondan alabilirsin benim annemin eski lekeleri kayboldu.....en azından eczaneden alına bir ürün ama galiba 90 TL bişiydi küçük ama baya gidiyor ...

cnm valla haklısn hassasdonemındesn normal bunlr ama bız bıle cok etkılendık soncta bızım ınsanımz hepsı allah hepsıne yardm etsın

buarada kızlar oglumda gece yıne çakiye donstu gozlerını tava dıktı koğkuu anne koğkuuu dedde deyıp durdu korkma anne ne korkusu deyıp sarldm her defasnda ama yıne yıne yaptı anlamdm gıttı sayıkladı hep sanrm dun cok sımrdı ve yoruldu ondan olduu ahh oglum ahhh

evet canım hamarattır maşallah
tatlı vardı ama çok yedik tatlıyı yiyemedik

vayy vayyy vayyy becerikli

bukadar şeyi kendimi yaptı itraf et kız böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .....

ben hiç bukdar becerikli değilim çok fazla şey bilmem ama yaptımmı da lezzetli olur ...

vayy vayyy vayyy becerikli

bukadar şeyi kendimi yaptı itraf et kız böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .....

ben hiç bukdar becerikli değilim çok fazla şey bilmem ama yaptımmı da lezzetli olur ...

vallahi kendisi yapmıştır bence mesajlaştığımız için biliyorum

ayyy yerim ben onu ısırırım

aman benimde çocuğum olup korkacakmı ne güzel bir duygu seninle sarılıp uyuması...şımartma fazla ama sonra çok çektirir sana...

zor dimi çocuk yetiştirmek...bide herşeyi beynine kopyalıyordur o şimdi...

esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye yazmıyosun???????????????

kız yazıck takatim yook...

ne bilimm...

kız sana şey dicektim.. sen okadr tahlıle neden 125 tl verdin..

burda ssk karşıladı ben özel hastaneye gittim... skk ile anlaşması vardı... 10 tl ile halletim..

sende öyle hastane bulsana

ay allahım 36 oldum diyo yaaa ben 38 arada 40 giyorum

aaa canım neden öyle oldu acaba :26:
ailenizdeki büyükler felan korkutuyo mu çocuğu acaba, benim kardeşimi dedem ve babannem gün boyu yaramazlık yapmasın diye korkutuyolardı, gece o da böyel sayıklıyodu :/

güneşim hoşgeldin öbür tarafta hoşgeldin diyemeden burda deyimm gızzz
anamm yirim onu bennnn
benim kızda 1-2 ay önce nerden duymussa ane gogo geldi diyo töbe töbe o ne kızım diyom koktum koktum gogo deldi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…