selam kızlar nasılsınızzz gecmişi okuyamdım
umarım herkesler ıyıdır yıne uzucu haberler aldık hangısıne uzulecegımı sasrdım allah herkesın yar ve yardmcısı olsun
sivilce lekeleri için bildiğiniz bi yöntem var mı bacılar ????
niye leke oluyor patlatıyormusun??
Patlatma sivilce çıkınca üzerine freshlook sivilce kremi var sür kurusun gitsin..
bi sürü yemek yapmıştı canım ne yumurtasıEllerine sağlık arkadaşımın
ne yapmıştı bir sürü yaaa merak ettim...
dokunmuyorum bile o kadar özenle bakıyorum ki yüzüme anlatamam ama işte sakınan göze çöp batıyo
çorba
pilav
bezelye
fasulye
mantı
salata
aklıma gelenler bunlar
Hımm menü kabarık valla ne hamaratmış bu böcük böyle...kociişine ii bakmasından belliydi zaten
pasta yokmu pastaaaaaaaaaaaaaaaaaa:125::125::125:
bende üzüldüm ahh biri nişanlanmış cmtesi gece dünde kahvehanede ölüm haberini almış kız bu haberler beni çok üzdü çok ağladım artık izlemiyorum..Rüyalarıma giriyor gece şehit haberinde rüyamda savaş görmüştüm bombalar helikopterler nası uyandım eşime diyorum kalk savaş oluyor diye oda delimisin yat rüya görüyosun ne savaşı bende diyorum bomba sesi duydum ama çok komikti yattım sonra...
çok etkileniyorum allahım herkesi korusun hele hastalar hep dışarda...
evet canım hamarattır maşallah
tatlı vardı ama çok yedik tatlıyı yiyemedik
vayy vayyy vayyy becerikli
bukadar şeyi kendimi yaptı itraf et kız böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .....
ben hiç bukdar becerikli değilim çok fazla şey bilmem ama yaptımmı da lezzetli olur ...
cnm valla haklısn hassasdonemındesn normal bunlr ama bız bıle cok etkılendık soncta bızım ınsanımz hepsı allah hepsıne yardm etsın
buarada kızlar oglumda gece yıne çakiye donstu gozlerını tava dıktı koğkuu anne koğkuuu dedde deyıp durdu korkma anne ne korkusu deyıp sarldm her defasnda ama yıne yıne yaptı anlamdm gıttı sayıkladı hep sanrm dun cok sımrdı ve yoruldu ondan olduu ahh oglum ahhh
esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye yazmıyosun???????????????
ay allahım 36 oldum diyo yaaakelebek olmasa şaşardımmmm
kot tayt rahatsız ediyormu nek hep merak etmişimdir ben artık sıkan şeyler giyemiyorum kot bile geiyemz oldum artık 36 bedene çıktım kilom 47 oldu..biliyosun 34 bedendim..:124::124::124::124::124:
aaa canım neden öyle oldu acaba :26:buarada kızlar oglumda gece yıne çakiye donstu gozlerını tava dıktı koğkuu anne koğkuuu dedde deyıp durdu korkma anne ne korkusu deyıp sarldm her defasnda ama yıne yıne yaptı anlamdm gıttı sayıkladı hep sanrm dun cok sımrdı ve yoruldu ondan olduu ahh oglum ahhh
cnm valla haklısn hassasdonemındesn normal bunlr ama bız bıle cok etkılendık soncta bızım ınsanımz hepsı allah hepsıne yardm etsın
buarada kızlar oglumda gece yıne çakiye donstu gozlerını tava dıktı koğkuu anne koğkuuu dedde deyıp durdu korkma anne ne korkusu deyıp sarldm her defasnda ama yıne yıne yaptı anlamdm gıttı sayıkladı hep sanrm dun cok sımrdı ve yoruldu ondan olduu ahh oglum ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?