Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız bu anlaşmalı hali,ymiş normalde 700 TL tutar bunlar dedi kız

sen iyisin zaten zayıflık iyi olmaz sende 38 de kal sen...

ben bugidişle 38 geçicem ama belli yani kıyafetlerin düğmleri patlıyo bende gittim kadife pantolon aldım 36 beden onu giydim rahat şimdilik...

yok cnm yaaa...

abartmışlar...

allah yardımcın olsun... doğumda neler alır bunlar allah bilir..

ayrtınlı usgde falan soyarlar desene

Antalyada yaşamak zor cnm burada herşey pahalı ev kiraları yemek yemek dışarda felan özel hastaneler herşey pahalı zengin işi yani.....

o dediklerinde kesin soyarlar eee baba olmak kolay değil babamız ödeyecek artık belki işten çık çık diyip tutturmaz...
hala havalarda bizimki uçuyor sevinçten her gece geldiğinde öpüyor okşuyor beni...çok seviyor hamiş halimi...

işin ilginci paris diye tutturmuyorda...

iyi naptın kız haftasonu parise gittinmi???

hee h.sonu hem paris hem viyana şekerim valla bu avatar yakıştı hazalım saolsun gaza mı geldim neyyyy
şaka bi yana 5 günün acısı çıktı hahayyyyyyyyyy
kocişim o mutlulukla bol bol gezdirdi, bizi

hee h.sonu hem paris hem viyana şekerim valla bu avatar yakıştı hazalım saolsun gaza mı geldim neyyyy
şaka bi yana 5 günün acısı çıktı hahayyyyyyyyyy
kocişim o mutlulukla bol bol gezdirdi, bizi

hımm gezidirir tabii benim için uçak kaldır desen adam özel uçakla gezdirir seni...

kız alışverişe de çıkarsaydın fırsat bu fırsat...

hımm gezidirir tabii benim için uçak kaldır desen adam özel uçakla gezdirir seni...

Kız alışverişe de çıkarsaydın fırsat bu fırsat...

heee onuda yaptım annemde
zararlı ben çıktım vakit azdı kocişle kızıma aldık
ben en son alırım dedim sizi bi halledek bizim kız mızmızlanınca haydin gidek dedim fenalık geldi bana
nek bilir toriuma gittik.
Haftaya bana inş...

herzaman çocuk öncelikli oluyor desene benim hergünüm magazada geçer artık...

ben herhalde eşimi sona atardım önce kendimle bebike alırdım oda kesin sinir olurdu..şımartmaya alıştım adamı şimdi ne olcak bakalım...

cnm yaaa vallaaa sureklı bızle yatıyor benm oglan cok hassas ben deıl ama esımn aılesı cok sırmtıyor azıck bırı kızsn oyuzdn cok alınyrrr
AMA BU DAHA ONCEDE YAPMSTI BI GECE BIR KALKTIM OTURUYOR BOŞ BOŞ KAPIYA BAKIYOR BENM YATAKTAYKEN YANMDAAA YATRDM OGLUM NAPIYORSN DIYE TEKRAR KALKMIS SONRAAAAA OTURYR FALAN BUDEFADA SUREKLI SAYIKLADI GOZU TAVANDAA BIRKERE KALKMISTI HEMN YTRDIM GERI ANLAMDM GITTI SANRM SAYIKLAMA HUYU VAR BUNUN BABASIDA BÖLEE GECE KONSR ANLTR
Selamun hellooo gacılarrrrrrrrrrrr

HOŞGLDN CNMM

kızlar şu ojelere bakın ne güzel bunlar yaaaa Tırnak filmiymiş bunlar paketi 15 TL

Eki Görüntüle 278427 Eki Görüntüle 278426 Eki Görüntüle 278428

ay ilki çok güzelmiiiş
birsennn, biz de pazar günü toriuma gidecektik vazgeçtik
eşim kapalı alan olmasın dedi, Avcılara gittik
toriumdaki H&M ye gitmek istiyorum bayram için herşeyler tükenmeden

ay ilki çok güzelmiiiş

Birsennn, biz de pazar günü toriuma gidecektik Vazgeçtik
eşim kapalı alan olmasın dedi, avcılara gittik
Toriumdaki h&m ye gitmek istiyorum bayram için herşeyler tükenmeden

slm nek
bizde avcılara gitcektik kızım için oraya gittik lunapark varya
h&m hiç girmedim desem dün hem içimden geçti bi giriyim dedim ya bizim kız çok sapıttı uykusu gelmişti öle cnmmm

kızlar benim saç rengimi merak etmi,ştiniz yaa karamelmiş inova nın karamel tonu...

şu kızların ki gibi ...

bu sene karamel modaymış hadi bakalım çok açık olmadıkça güzel bir ton açık yaptırmayın fazla...

slm nek
bizde avcılara gitcektik kızım için oraya gittik lunapark varya
h&m hiç girmedim desem dün hem içimden geçti bi giriyim dedim ya bizim kız çok sapıttı uykusu gelmişti öle cnmmm
ay toriumun lunaparkına ben bile bayılıyorum canım eğlenmiştir şirine :))

kızlar ben hafta sonu eskişehirdeydim bi yakınımızın düğünü vardı aniden çıktık yola düğüne koşturup gitmemin aslında nedeni eskişehiri merak etmem...

Nasıl bir şehirdir öyle kızlar ne bakımlı ne kokoş yarabbim kendimi bir örgü mağazasında buldum kocamın elinden nası kurtuldum geldim ora bilemem örgü panço aldım şapkalı kokoş bişey taç aldım oda kokoş nası mağazalar var öyle hele esparka gitmeden çıkmam dedim bu şehirden eşim orayada götürdü ne istesem yapıyor maşallah orda bana pantolon aldık 2 tane artık eski pantolonlar olmuyor ...

sonuç ben eskişehirde yaşıyabilirim hem ucuz hemde kokoş çok amanın çok güzel kızlar bir görseniz herkes bakımlı botlar kotlar mini şortlar o soğukta şık kabanlar..ama çok soğukmuş oralar +4 dereceydi ama ben bu soğuğu bile ilk kez gördüm pançoyu almama sebep oldu bence eskişehire gidin kızlar bi lare hatta alışveriş edin orada ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…