Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın....

sevindim cnm güle güle kullan..

günaydın mırayım
nasılsın
tatıldı yattını karpuzlar
ben çalıştım ctesı bıle akşama kadar

günaydın mırayım
nasılsın
tatıldı yattını karpuzlar
ben çalıştım ctesı bıle akşama kadar

iyiyim cnm...

sen nasılsın..valla tatilde yatarım sanmıştım 2 günde sabah 8 buçukta dikildim kediciğim miii miii diye diye uyandırdı artık onu yatak odamıza almıyoruz ondan ağlıyor sabah kalkınca..:26:

çalışman kötü olmuş cnm yaaa bende otelde çalıştığımda çalışırdım 1 gün iznim vardı seni iyi anlarım ...pazar ne yaptın?

alıştı tabı o da sızı
beben olunca kıskanmasın
ben valla korkarımkedıden köpekten yatak odamaalamam
gece atlar matlarkendımı toplayamam bıdaha

bende pazar bişi yapmadım sayılır
temızlık yaptım haftaya bayram ya karşıya gtcem ctesıdn gelmıycem daha eve neyımkocem naparsa yapsın
cok özluyom aılemı cok
annemlerde gelcekmış ama bayramın son günü tam benım ıznım bıtıyoo

herkesin bitiyor cnm birleştirmiceklermiş...bencede birleştirmezler 1O kasım perşembe günü birleştirirlerse kim kutlicak olay olur valla...

kız bebem olunca kıskanırsa kedicik sepetlerim valla ama hayvanların bebğe karşı garip bir sevgisi var çocuklar eziyet ediyor genelde...
biz yatınca oda gelip yanımızda uyuyor atlma huyu yok gelir sırnaşır uyur..bide horlar haspammmm

kız temizlik diyince evimi tanıyamadım perşembe nasıl temizlemiş kadın banyo tril tril aynalar doların üstü ayy evim süper hala öyle bozulmasın diye dikkat ediyorum ayda bir çağırcam kadını ayıracam maaşımdan başka yolu yok napim...

bayram temizliğinden kurtuldum hadi bakalım ....

sende yapılacakları birgüne sığdırma liste yap gün gün yap hepsi biter bayrama...Ailen içinde onlar ist. değilmi niye ?

ayy ben genede korkarım hacı yaa
bıde gözlerı yanıy onların:18::18::18:cıxx
ayy düşünsene senın meleğın kedıyı kuyruğundan tutmuş bırakmıo
sen atmadan o kedı kaçar zaten

bız perşembe işe gelıyok
keşke gelmesek anamla zaman gecırırdımtam ıznım bıtıyo anamlar gelıyo
ama neyse cumada maaş alcez gelek gelek

kız senın evının her yerı dolar mıaboww ben gelım temızlığe hacı
ellerımı sürtüm az
bızede bulaşır belkı
ya valla çalışıyorsan hak edıyon aman ne temızlığı ver parasını oldu bıttı
hem al ver ekonomıye can ver demışler
benımde evım olunca çağırcam valla temızlıkcıye hıc uğraşamam ben gezcem
o zamana bebemde olursa temızlık neyım edemem

yok cnm aılem köyde senede gelırlerse belkı
genelde kışın gelırler
ben burda kımsesızımsızde olmasanız

kız dolap yazacağıma dolar yazmışım allahmı söyletiyor dolarım olacak demekki temizletecek kadar hemde...
kız ilki çok yordum kendimi düştü yok anam kendimi yıpratmıcam benden önemli

bende öyle tekim annemler ameliyat için gelmese bende gidecektim İskenderun'a...
git sende değişiklik olsun işte hem gezersin...

h.G cnm nbr nasıl gidiyor ağrıların azaldımı yatıyormusun hala....??

bayramda ne yapacaksın?

sizin arkdaşlardan haber varmı?

Yok canım yatmıyorum arada sızlıyor ama çok yatmıyorum kocişi kahvaltı hazırladım gönderdim şimdi evi torpalicam ufak ufak temizlik yaparım. Bayramda pek bişey yapmam zaten ilk 2 günü eşim çalışıyor diğer iki günde görüştüğümüz iki aile var onlar gelirler bayramlaşmaya sonra çıkar gezeriz biraz o kadar burda bayram böyle geçiyor yapıcak bişey yok yakında kimse olmayınca aman zaten sevmem öyle bayram seyran iyi oluyor uzak olduğumuz...

Malesef canım eşimin kuzeni ve eşini kaybettik cesetlerine ulaşıldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…