Yok canım yatmıyorum arada sızlıyor ama çok yatmıyorum kocişi kahvaltı hazırladım gönderdim şimdi evi torpalicam ufak ufak temizlik yaparım. Bayramda pek bişey yapmam zaten ilk 2 günü eşim çalışıyor diğer iki günde görüştüğümüz iki aile var onlar gelirler bayramlaşmaya sonra çıkar gezeriz biraz o kadar burda bayram böyle geçiyor yapıcak bişey yok yakında kimse olmayınca aman zaten sevmem öyle bayram seyran iyi oluyor uzak olduğumuz...
Malesef canım eşimin kuzeni ve eşini kaybettik cesetlerine ulaşıldı....
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kalanlara Allahım sabır versin...çok geçmişti zaten mucize bekliyorduk oda olmadı...Çok zor bir durum ..
Van da bayramı nasıl geçirecekler kim bilir insanlar bana bu bayram bayram gibi gelmiyor nedense...:26:
bende sevmem git gel olaylarını ama mecbur k.valideye gelicez artık el öpme merasimine pohahahah..Annemler burda eee eşimde annemin elini öpmeye gidicek hihuuuuuu...................
günaydın kızlar nbrsiniz neler yaptınız hafta sonu herkes bayramlık almış....
aynen canım cuma günü tatil olunca eşimle çıktık alışverişe
çok güzel şeyler aldım yazayım hatta
network ve fabrikadan aldık
hırka aldım krem rengi merserize kollarında fiyonkları var çok şirin bişey
yine merserize siyah düz uzun bir kazak kollarında düğmeleri var
yeşil-kahve büyük bir kol çantası
uzun kalpli-melek-kanat üçübirarada sık bir kolye
eşimede ceket-gömlek--kazak... aldık
tabi hepsini aynı anda düşünmeyin evdekilerle uyumlu bişeyler yapıcm
ortaya karışık :)))
sizler ne yaptınızz
Yok canım yatmıyorum arada sızlıyor ama çok yatmıyorum kocişi kahvaltı hazırladım gönderdim şimdi evi torpalicam ufak ufak temizlik yaparım. Bayramda pek bişey yapmam zaten ilk 2 günü eşim çalışıyor diğer iki günde görüştüğümüz iki aile var onlar gelirler bayramlaşmaya sonra çıkar gezeriz biraz o kadar burda bayram böyle geçiyor yapıcak bişey yok yakında kimse olmayınca aman zaten sevmem öyle bayram seyran iyi oluyor uzak olduğumuz...
ayy inanmıyorum çok kötü bir durum
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
böyle duydukça çok üzülüyorum
bizim için hayat bişekilde devam ediyor ama onlar neler çekiyor kimbilir ne acılar
Güle güle kullan canım cicilerini....
Sağol canım bizde bekliyorduk ama olmadı beni en çok üzende daya 5 aylık falan evlilerdi çok zor yıl ve süreçten geçip evlenmişlerdi ki daha birbirlerine doyamamışlardır ama eminim öteki dünyada ayrı olmazlar.....
Aman bu ara günler geçmesin benim bir karşı komşum var memleketindeydi bayramdan sonra geliyor kara kara düşünüyorum nasıl kurtarcam paçayı diyee....
m,ray ben bişi almadım daha yaaaa püfff fırsat bulamdm haftasonu ank gıdıyorum ordn bakrm belkı bişlr
hazal cım basınız saolsun allah sabır versınn sizlereee hepimizee
canım, başınız sağ olsun..mekanları cennet olsun..Malesef canım eşimin kuzeni ve eşini kaybettik cesetlerine ulaşıldı....
cennette el eledirler....Kaderleri birlikte yazılmış ....
kurtar sende evde oturma çık gez toz...evde durursan misafirin eksik olmaz...benim arkdişlerim var ama hepsi aile gezmelerine giderler bende öyle yapıcam kimse gelmez çağırsamda napimm..
k.validem yalnız kötü yaptığı baklavasından yapacakmış ne gerek varsa berbat yapıyor hamur oluyor..
cennette el eledirler....Kaderleri birlikte yazılmış ....
kurtar sende evde oturma çık gez toz...evde durursan misafirin eksik olmaz...benim arkdişlerim var ama hepsi aile gezmelerine giderler bende öyle yapıcam kimse gelmez çağırsamda napimm..
k.validem yalnız kötü yaptığı baklavasından yapacakmış ne gerek varsa berbat yapıyor hamur oluyor..
canım, başınız sağ olsun..mekanları cennet olsun..
kız dolap yazacağıma dolar yazmışım allahmı söyletiyor dolarım olacak demekki temizletecek kadar hemde...
kız ilki çok yordum kendimi düştü yok anam kendimi yıpratmıcam benden önemli
bende öyle tekim annemler ameliyat için gelmese bende gidecektim İskenderun'a...
git sende değişiklik olsun işte hem gezersin...
sizler ne yaptınızz
aa kızlar trendyoldan elbise siparişi vermiştim ya hatırladınız mı söylemiştim
şimdi kargo getirdi. güzel duruyor tabi üzerime denemeden kesin bişey
söyleyemeyecğim inş. güzel durur
üzerinde etiketi,barkoduyla duruyor orjinal yani üzerinde
fiyatı 189 tl yazıyor ben 29 tl ye aldım heheehe
sizler ne yaptınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?