Kokoşş Hatunlar Kulübü

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kalanlara Allahım sabır versin...çok geçmişti zaten mucize bekliyorduk oda olmadı...Çok zor bir durum ..

Van da bayramı nasıl geçirecekler kim bilir insanlar bana bu bayram bayram gibi gelmiyor nedense...:26:

bende sevmem git gel olaylarını ama mecbur k.valideye gelicez artık el öpme merasimine pohahahah..Annemler burda eee eşimde annemin elini öpmeye gidicek hihuuuuuu...................

Sağol canım bizde bekliyorduk ama olmadı beni en çok üzende daya 5 aylık falan evlilerdi çok zor yıl ve süreçten geçip evlenmişlerdi ki daha birbirlerine doyamamışlardır ama eminim öteki dünyada ayrı olmazlar.....

Aman bu ara günler geçmesin benim bir karşı komşum var memleketindeydi bayramdan sonra geliyor kara kara düşünüyorum nasıl kurtarcam paçayı diyee....

günaydın kızlar nbrsiniz neler yaptınız hafta sonu herkes bayramlık almış....

aynen canım cuma günü tatil olunca eşimle çıktık alışverişe
çok güzel şeyler aldım yazayım hatta
network ve fabrikadan aldık
hırka aldım krem rengi merserize kollarında fiyonkları var çok şirin bişey
yine merserize siyah düz uzun bir kazak kollarında düğmeleri var
yeşil-kahve büyük bir kol çantası
uzun kalpli-melek-kanat üçübirarada sık bir kolye
eşimede ceket-gömlek--kazak... aldık

tabi hepsini aynı anda düşünmeyin evdekilerle uyumlu bişeyler yapıcm
ortaya karışık :)))

sizler ne yaptınızz

Güle güle kullan canım cicilerini....

ayy inanmıyorum çok kötü bir durum
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
böyle duydukça çok üzülüyorum
bizim için hayat bişekilde devam ediyor ama onlar neler çekiyor kimbilir ne acılar

m,ray ben bişi almadım daha yaaaa püfff fırsat bulamdm haftasonu ank gıdıyorum ordn bakrm belkı bişlr

hazal cım basınız saolsun allah sabır versınn sizlereee hepimizee

ayy inanmıyorum çok kötü bir durum
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
böyle duydukça çok üzülüyorum
bizim için hayat bişekilde devam ediyor ama onlar neler çekiyor kimbilir ne acılar

Sağol canım zaten yıkıldık haberlerini duyunca ama dediğin gibi hayat devam ediyor ama onlarıda unutmamız lazım...

cennette el eledirler....Kaderleri birlikte yazılmış ....

kurtar sende evde oturma çık gez toz...evde durursan misafirin eksik olmaz...benim arkdişlerim var ama hepsi aile gezmelerine giderler bende öyle yapıcam kimse gelmez çağırsamda napimm..

k.validem yalnız kötü yaptığı baklavasından yapacakmış ne gerek varsa berbat yapıyor hamur oluyor..

m,ray ben bişi almadım daha yaaaa püfff fırsat bulamdm haftasonu ank gıdıyorum ordn bakrm belkı bişlr

hazal cım basınız saolsun allah sabır versınn sizlereee hepimizee

Sağol canım....

Ben bayramın ilk iki günü evde tek olucam gelin beni yalnız bırakmayın kıslarrrr

bende pek sevmem evde yapılan baklavayı annemde bazen yapar güzel yapar ama
yinede dışarıdakiler gibi olmuyor yani

Yok canım gezip tozmayla alakası yok ayrıca gezmek istesende gezicek bir yer yok heleki tek başına çıkıp nereyi geziceksin...
Benim karşı komşu tam bir felaket gelip gitmek için saat ayarı yok gecenin 12sindede geliyor farketmiyor yanii o yüzden diyorummm yaaa paçamı kurtarmam lazım
ve kaç defa görüşmek istemediğimi söylediğim halde habire arıyoo açmayınca kapıya geliyor allahtan gündüzleri çalışıyorum ama geceleri de dayanıyor kapıya...

Allah söylettı hacıbenıde görun artık demı

yok ya ben gıdemem zaten onlar gelıyo ıst a hacı
gelsınlerde sık sık gıderım
gerçı kışın pek gıdılmıyo yol hava derken kocemde gönderm

mekanları cennet olsun ınş.çok üzüldüm
sızlere sabırlar versın

ben parasız pulsuzumbişi almadım
dün cıktım ama gerı döndum alacak bişi bulamadım
maynakca şeyler var neyse dedım bayram sonrası hem ındırımolur hem yenı ürünler gelır dedım almadım
geçen hafta 6 tane kazak aldım hepsı bırbırıne benzemesın ıstedım bıde

sen güle güle kullan

aa kızlar trendyoldan elbise siparişi vermiştim ya hatırladınız mı söylemiştim
şimdi kargo getirdi. güzel duruyor tabi üzerime denemeden kesin bişey
söyleyemeyecğim inş. güzel durur
üzerinde etiketi,barkoduyla duruyor orjinal yani üzerinde
fiyatı 189 tl yazıyor ben 29 tl ye aldım heheehe

Hayırlı olsun canım bende dün trendyoldan şapka aldım 10 liralık çek vardı bişey bulamadım dedim kışlık şapka alim bari

ohh hayırlı olsun cicilerin ...bayramda albümüne foto koyda görelim neler almışsın üstünde çektir merak ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…