aldım böcüğüm 5 haftalık, 1 haftalık kaldı içeride.. bu haftayla 2 oluyor.. işte 2 haftalık almam lazım cuma günüsen maaş almadın mı daha
aldım böcüğüm 5 haftalık, 1 haftalık kaldı içeride.. bu haftayla 2 oluyor.. işte 2 haftalık almam lazım cuma günü
gerçeğini de alıcam bir gün
200 kişi var şirkette canım, bana vermez sadece.. talimat verirse alıcaz vermezse boynu bükük olucam bayramda
bakalım artık
o patrondan bitane de bana gönderhe ıyı cnm
bende 3 haftadır almıom ama cok fakırım
şimdık patrondan alcem harçlk
bizim maaş sistemimiz haftalık canım, öyle çalışıyor şirketbence bayram öncesi verir görürsün millet maaşı bile bu hafta alıcak oda düşünür bence bunu kurban bayramı sonuçta kurban kesecekler vardır ...
neden hafta hafta veriyor aylık alsan daha iyi değilmi? herkese mi böyle _?
ben artık tatlı yiyemiyorum fazla midemi bulandıryo şu bebiş olsun öyle geliriz Istanbula ....Olmasaydı bu kış gelicektim eşimde gideriz demişti...Artık seneye kısmet..
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o patrondan bitane de bana gönder(
bizim maaş sistemimiz haftalık canım, öyle çalışıyor şirket
Günaydın herkese
günaydınnn seni çoooooooooooooooooooooooookkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy ağlıcam şimdi çok duygusalım zaten...
oyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm benım bende senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledımmmmmmmmmmmmmmmmm bebısımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
niye gelmiyosun artık
günaayyyyydııııııııııııııııınnnnnnnnnn canlaaaaaaaarrrrrrrr
canım eskısı kadar pek fısratım olmuyorrrrrrrr napammmmmmmm
geçen bir avatar gördüm sünger bob süslü ve gitar çalıyordu olsaydın onu ya diyecektim sana..
hııımmmmmmmmm sungerım gıtar calıyordu dımekkkkkkkkkkk
iyi kız gecmıse azcuk baktım da demek canın karpuz cektıııı ıyı bulmussun kısss
heee sorma yemek yenen bi yerde vardı hemen dedim soralım aradık bulamadık napalım pazar salk bi program vardı karpuz atmaca onu izleince çekti cnm bulamadık sonra dün bulduk hepsini nasıl yedim bir tabak dolusuydu...
azcık karnım çıktı benim ayva göbeği...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?