Kokoşş Hatunlar Kulübü

gerçeğini de alıcam bir gün

200 kişi var şirkette canım, bana vermez sadece.. talimat verirse alıcaz vermezse boynu bükük olucam bayramda
bakalım artık

bence bayram öncesi verir görürsün millet maaşı bile bu hafta alıcak oda düşünür bence bunu kurban bayramı sonuçta kurban kesecekler vardır ...

neden hafta hafta veriyor aylık alsan daha iyi değilmi? herkese mi böyle _?

ben artık tatlı yiyemiyorum fazla midemi bulandıryo şu bebiş olsun öyle geliriz Istanbula ....Olmasaydı bu kış gelicektim eşimde gideriz demişti...Artık seneye kısmet..

günaydın kızlar güne kusarak başladım ne iğrenç demi iki dirhem bir çekirdek süslen gel sonra ortalığı berbat et...:26:

midem alt üst sabah akşam hep aynı bu bebiş bişe istemiyor annesini zorluyor daha şimdiden...

Dün eşimle karpuz bulmaya çıktık cnm istedi bulamadık hiç bir yerde yoktu....shexpear cafe var böyle şık bi yer millet yemek yemeğe gidiyor dedim gel sen tatlı yee karpuz vardır burda soralım adam geldi biz karpuz varmı ikimiz birden adam şaşırdı var dedi... neyse yedim karpuzu pekte lezzetliydi...

he ıyı cnm
bende 3 haftadır almıom ama cok fakırım
şimdık patrondan alcem harçlk
o patrondan bitane de bana gönder (
bizim maaş sistemimiz haftalık canım, öyle çalışıyor şirket

Günaydın herkese

o patrondan bitane de bana gönder (

bizim maaş sistemimiz haftalık canım, öyle çalışıyor şirket

Günaydın herkese

belki öyle daha iyidir bir ay bekleki para gelsin benim maaşım kalmıyor zaten 2 hafta yetiyor anca bide borçlar olunca offf...

Günaydın cnm ....

hııımmmmmmmmm sungerım gıtar calıyordu dımekkkkkkkkkkk

iyi kız gecmıse azcuk baktım da demek canın karpuz cektıııı ıyı bulmussun kısss

heee sorma yemek yenen bi yerde vardı hemen dedim soralım aradık bulamadık napalım pazar salk bi program vardı karpuz atmaca onu izleince çekti cnm bulamadık sonra dün bulduk hepsini nasıl yedim bir tabak dolusuydu...

azcık karnım çıktı benim ayva göbeği...

afiyet olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…