Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın oğlun nasıl...

eee çoluk çocuk misafir zor olur bende bilyom..eee beğendilermi yemeklerini gözü doyana kadar yedimi bari o karu...

yedı yedı aman saat 6 ya gelıyordu geldıklerınde 1 gıbı gıttılerrr oluyordum o veledın peşinde artıkın

geçmiş olsunn yiruuu krem sur bolbol bepanten falanda ıyı oluyor iz kalmıyorrr

sürdümm cnm sağol
paşam nasıl
adam seni düşünmüş tühhh sen yine çarpmışsın iyi ben bilmeden kesin üstüne otururdum çok sakarım ben....
sağolsun ama ona bıraz kıs dedım
sankı tipi var dışardayandım işte
ayy yanık cok kötü Rabbım herkesı korusun
Napıyonuz garularrrrrrrrr

ayy bi yazamadım size yawwwww

fırsat bulamıyon zaar

yedı yedı aman saat 6 ya gelıyordu geldıklerınde 1 gıbı gıttılerrr oluyordum o veledın peşinde artıkın

1 miiiiiiiiiiiiiiii ayıp bee 1 'eeeee akdar oturulurmu beee aman bunlarda pek sıkıcı misafir hem yemekli geliyorlar hem bire kadar amannveledide ayrı dert davet etme kız bidaha...

yaaa dursunlar osrun dıgılde cocuk cok fena böcüğüm bi ara digı turkun kartını çıkarmıs oynuyorduuuuu

anamcocuk değil canavar onlar
umtsuz ev garularındakı ıkızler nasılkocem dıo sakın kınama bızımkı öle olur
ayy elımden geldığınce terbıye ederım ve yaramaz cocuklarım olursa zaten öle mısafrlığe falan gıdemem utancımdan bırak 1 e kadar oturmayı
kız cımçik atsaydınben görumcemın kzılarına öle yapıyommmm

kız çocukların anneleri ile kanka olurlar yaa sende olyonmu öyle varmı hiç kankan...

hehe var tabe hazıran annelerınden tanstgm ve gorstugum arkdsım var mesela bıtane sonnaaa bikac da ole arkdsm var ama henuz kuck oldugu ıcın cocum özellkle oynamak ıstedıgı ark yok tabee ıelrde sanrm öle kanki olcaz hehehe cogu kısyleee

ama cocugu olan arkadaslarla sımdı daha cok gorusmek ıstıyorum ölede yapıyorum cunku cocugumun arkadası olsun sosyal olsun istiyorum oyun oynamayı ogrensın paylaşmayı ogrensınnn.

sürdümm cnm sağol
paşam nasıl

sağolsun ama ona bıraz kıs dedım
sankı tipi var dışardayandım işte
ayy yanık cok kötü Rabbım herkesı korusun

fırsat bulamıyon zaar

ii cnm dun maşallahı vardııı cok eglendı kuzenler gelmşti bizm adama hayrn onn peşnden koşp durdu

Kız böcüü ne diyon sen fırsat bulamadım tabe sen gibin 10 yere yetişemiyom napam yavrummmmm

heyyyy alooo ben geldim yaaaaaaaaaaaaa

Anam yok yoooooooooooooooookkkkk bu garuların evine misafir de gidilmez
gözümün içine içine bakaarlar kalkıp gideyim diye zaaarrrr

ha bide 1 dene bebemde var hepten yandıkkkk

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım yanık kötüdür
bende 1 hafta önce fırında yaktım hala geçmedi

yaramazsa cocuğun ben bakarım valla
hatta bıdahakı gelışınde ya kapıyı açmam ya telı

güneş garusu paşama ıy bak senın nazarın değcek hee

kısss aynısı dun teyzem dedı bı kösede sıkıştırsaydın dıyeeee amanınnnn talılılara saldırdı ustunun fıstıklarınıııı yedııııı yedı elledı hep anasıda yapma demıyooo hıç bende dedım kı gulerek ben senın elledıgın seylerı yemek zorundamıyım dedımmm ben sana gelmıcem dıyo bende amannnnn bende sana pek meraklıydım dedımmm ayyyy bı ara mandalınaya saldırdı ağzına aldı tukurdu lappp dıyeee ben cınnettteee 5 kala durumundaydımmm o vakıt.esımde dıyokı bu umutsuz kadının ıkızlerıne benzıyo aşkımmmmm

ha bide 1 dene bebemde var hepten yandıkkkk

kısımmmm çocuguna sahıp çıkarsan basımın ustunde yerın varrr herkes ıcın oleeeee ama azcık dur dan yapmadan anlayacak anadan babadan korkusu olmayan cocuk buuu yaaa

ayyy böcükk çok iyisin bacım yaniiiiii

kız bu arada geçmiş olsun elini yakmıssın dua et mıçın yanmadı

yaaaa bı ara tukenmez kalemı almıs masayı cızıyoduuuu dusunun artıkkkkkk ne hale geldıgımııııı masada beyaz bu arada

geçmiş olsun canım yanık kötüdür
bende 1 hafta önce fırında yaktım hala geçmedi
sağol cnm
sanada gecmıs olsun

kız bak sen benı dınle
görümcemın kızlarıda öle cok terbıyesız anasıda malak gıbı yatıyoo
bırı 6 diğerı 8 yaşında
küçükte değiller
bıgün geldıler bunlar kahvaltı etcez yengecımm bana sucuklu yumurta yapbelkı bende yok
ayıp demı
cocuk olduk bızde anamız bı bakış atar yerımızden kalkamazdık bırak ıstekte bulunmayı neyse tmm dedım
zatende yapcaktım
yaptım tavaya saldıldırlar ve ekmeksız çıplak elletabın ben çemkırmeden duramam
abla kalk bez getırde sil dedım
aman onlar cocuk yesınelr sonra sılerım
kalktım bez getrdım gene sılmedı
tabı yumurtalar burundan içerı gırıyoo:120:kalktım masadan
bıde dıo noldu doydun mu
görüntülerden doydum dedım
hala anlamadı
bıgun gene bunlar banyodakı sepetımı karıştırıyo tarak marak var
bı çımcıkledımdaha kalkmıyolar
2 aydırda gelmezler zaten görumcemlede ilişkımı kestım

kısımmmm çocuguna sahıp çıkarsan basımın ustunde yerın varrr herkes ıcın oleeeee ama azcık dur dan yapmadan anlayacak anadan babadan korkusu olmayan cocuk buuu yaaa

ayyy yok şaka bi yanim vurdum duymaz anadan babadan ne olursa olsun o çocuğa dur sus demek lazım
bazıları var başının üstüne çıkacak cocuk nerdeyse garuda tık yok
ha bide başkasının evinde ses etmezler ne hikmetse töbe töbe
valla benim kız 2 yaşında şimdiden gözüme bakar bişe yapıcağı yada isticeği zaman bir yerde yok öle saldım çayıra mevlam kayıraa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…