Kokoşş Hatunlar Kulübü

aneeemmmm eskıdem benımkı yok mok dıyınce bısıy demezdı gecen yok dıdımmmm beynımı yıdı ertesi gun 2 kerem acısını cıkardı benden bıde dunnn
nan siz eve gidip bi yimek derdiniz var esmoşla benim ölemi çocuğu yedir içir ilacını ver gönlünü yap kocanın keyfini yap bende insanım yaaa
bak ne yazdım geride okumadın herhal.....

okuda uygula birsen garusu..............beni hamiş hamiş sinir etme ..!

okudum okudum ne şişme garusu nan onu gocana ver sen
delü garuuu amann ruslarda kimmiş hıhhhhhhhhhh

aneeemmmm eskıdem benımkı yok mok dıyınce bısıy demezdı gecen yok dıdımmmm beynımı yıdı ertesi gun 2 kerem acısını cıkardı benden bıde dunnn

bide böyle canımı acıtıyo yaa mıncık mıncık hoşuma gidiiiiiiiiiiiiiii

sert seviyor bizimkisi bazen yumuşuyor tabii yağğ gibi eritirim adamı bana sert sökmez....!

pohhaha ençok ne ye gülyorum buraya felan girdiğimi biliyor diyor bende girecem birgün gizli ama beni bulamaz tabii nick felan anlamaz girmezde zaten anlamaz burayı çözene kadar KK ikinci sayfasını açar pohahha....diyoki bana : sakın aramızda gece yaşadımız şeyleri parisi yani annatma kızlara sen sapıksın anlatırsın diyor...adam beni nasılda tanıyor sonuçta ben şunu yaptık bunu yaptık yazmıyorum cnm yaptık diyoruz aaaaaaa.....

neeeeeeeeeee eve gıdıp yemek derdımıııı
tabı canımmm benım evde matmazel var temizliği utuyu alışverişi yemegi o yapıyorrr ben yan gelip yatıyorummmm birsencimm

hadi nan bebişin sütünü bile kocan vermiş delü garuya bak yatmışın işte....

sen ver bakim adresi ben gönderem bendeki şişme kadını pohahha benim kocam patlatıyo ısırıyor ona dayanmıyor şişme garı...hem benim koca essah sevii beni seviii.....sen dötünü dön yat birsen kocanı ne hale soktun kim bilir adama yazık beee üzüldüm şimdi adama ....!

neeeeeeeeeee eve gıdıp yemek derdımıııı
tabı canımmm benım evde matmazel var temizliği utuyu alışverişi yemegi o yapıyorrr ben yan gelip yatıyorummmm birsencimm

onları bizde yapıyok nan
bişe demiyom bebeniz olsun anlarsınızzzz

ayy versin sütüde bi zahmet nolcekkk
anam 1 akşamda ne hale gelcek yatıp uyusun

sen ne ıstersen ver cnm yeterkı sen ver
böreğımın yanına yanı

ne anna bu ver bilmem nee sana vermem böcük ....

eşime saklıyom kendimi...

böreğin yanına ayran olsun tamam seni,n menünü yarın hazırlıyacağım...

esma garusu niye yazmıyo bişimi oldu bişeye darıldımı yoksem?

onları bizde yapıyok nan
bişe demiyom bebeniz olsun anlarsınızzzz

benim nenem 18 çocuk doğudru 10 tane çocuğa baktı gerisi öldü...

ama süper bir ev kadınıydı...dedemle somyanın üzerinde iş pişirmedikleri gün olmamış....

meyvelerinede bakmış cnm 10 tane çocuk aynı evde sen düşün hepsine bakmış sende bitane konuşma kızzz...!!!!

sanki gece kızın aranızda yatıyor deeee git.....

haa dedem 55 yaşında vefat etti dayanamadı neneme tövbe tövbe allahım sen affet...

kime çektin belli oldu
ya zati bebem varda yapamam demiyom ki
bakın döfün beni dedim bi akşam olmadı yani nolmuşşşşş

evet bebek baslıbaşına bı sorumluluk zaten ona bısey dediğimizzz yok hem benım sanada bısey dediğim yok kı sen bana bı yemek derdın var dıyosun onu anamadım yaneeee

yani h.içi eve gedince yemek yapıyok ya onu diyom bucuuuuuuuuuuuu

bu nu dıyom ne alaka nerden cıktı dıyeeeee neysem boşverr yaawwww

kime çektin belli oldu
ya zati bebem varda yapamam demiyom ki
bakın döfün beni dedim bi akşam olmadı yani nolmuşşşşş

hadi nan itraf et işime geldi demiyorda........kaç akşam allah bilir....

demedinmi kız bebğin olduğunu iş güç oldunu demedinmi nan sen bak bulurum var geride töbe demedim diyor yazık adama yazık...

hadi nan itraf et işime geldi demiyorda........kaç akşam allah bilir....

demedinmi kız bebğin olduğunu iş güç oldunu demedinmi nan sen bak bulurum var geride töbe demedim diyor yazık adama yazık...

sus nan iftira atma
az parisi sevmesem yalanlicamda bende seviyom meret parisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…