Kokoşş Hatunlar Kulübü

bişi sorcem allık ve rimel ne kullanıyonuzz
bide M.F teracota allığı var mı kıslarrrrrrrrrrr

off be korktum haaa şimdi benim halim bu olursa nasıl bakarım hem çocuk hem koca hem ev hem kendime....

ozaman çocuğa zaman ayırmak lazım akşamları belki anca hafta sonları kendime zaman ayırabilirim desenize...

ama kadın geliyor şimdi veriyorum 80 TL ev temizliği ee süsümden püsümden geri kalcam olacak bu 160 TL her 15 güne gelecek yani....

bende çalışıp bebeğe bakıcam yemeğide yaparım artık kendimede haftasonu zaman ayırırım olmadı cadı görümcem bakar bebeğe ben alışverişe gider gelirim..kuaförümde yakın evime artık bebeği oyalarım ordada amanın ne zormuş desenize 2.çocuğu zor yaparım ben...

yaaaaa miroş haksız mıymışım
esmoşu okudunnnnnnn

kız hamileleirn IQ değeri belli oranda düşüyorr...

ben doğurduktan sonra bile yükseltemedim değeri..

ne yapsın kız gerçek halan sandı

esmaaaaaaaaaa yapma sende benim değerim düşerse biterim ben....bazı işlerimi zekamla uyanıklıkla çözüp kurtuluyom ozman tam bittim demektir...

aptal olmaya dayanamam en iyisi kitaplara devam bide interneti karıştırım azcuk...

kiwi yiyorum cnm ben zekam üste üste çıksın diyee....

Amin esmacım aminnnnnnnnnnn
bucu sanırım yanliş anladı beniii

kız yok bee sen annamdın kiii kzın yazdığını sen dedin yaa ben çocuğum demedimki hani konuyla ilgili oda söyledğini etiketledi bunu ne anlama geliyor diye allahım sen anlamadın kızı sen çocuğum engel değil diyince oda dediğini etiketleyip altına yazdı anladınmı şimdi?

biişe anladıysam nolim miroş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…