Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bayılıyorum bu tüylü yeleklere geçen bi tane gördüm ve aldım heryerde olanlardan değildi güderi yelek yakası ve düğmelerinin olduğu yerler pufuduk tüylü ama çok güzeeeeelddii hemen kaptıım 1 tane kalmıştı zaten
ay kuzum hepimiz öyle iş çıkışı çok pis alışveriş yapasım var ama takatim yok bakalım hangisi galip gelcek![]()
işte bu net diil ama saatıme hıc bakmyn kayboldu mecburı taktım hehehe uyum sıfr
bizimkinin öyle mizacı yok ama fesat aay rabbim kınamıyorm ama çekmesin ona ya psikolojik manyak çünkü yarabbim 33 yaşında hadi işi gücü olsa dicem kariyer için oturmuş tek arkdaşı annesi tamam anneler idirde fazla doz anne iyi değil bencebir işi yok bir meşgalesi yok etrafına sardıkça sarıyo...çocuk konuşmayı öğrenince ilk öğreticeğim şey anne babayı artık önemsemiyorum ''hala hala gel tötümü yala''
![]()
günaydın kızlarrr..
ne yapıosunuz bakalım...
kız aynı yelekten kotonda vardıı guneşimmm sordum 79 lira dedi..
sen kaça aldın ebebekio bende istiyorum beyazını![]()
yada kahvesini... saçıma uysun dimi ama
miroşummm nasıl geçtiii yemek...
burcu burcu sende yoğunsun benm gibi..
hazallllllll.. annenemmm nasılsıınn..
alyaaaa ... yeni nikin hayırlı olsunnn...
spdy....acıbademsütü tüylenme yapmıormuşş badam yağı yapıormuşşş .. nettede öyle yazıordu şekerim...topikte kullananlar yazmamışşş...:26:
bende her akşam aynı eve git çocuğu doyur.. komşuya in.. yada komşuları çağırr ;
böcükümmmm.... maça gittin demek... soyunanalara bakmasaydın annem.. gözünü kapa
günaydın kızçelerrr
esma bukezde benı unutsaydın dövcektım senı neysekı son sırayı okurken aferım dedım
ayy ne kapatcam açan açmasın
açtımbaktım ne vucutlar var yarabbım![]()
GÜNAYDIN HEMŞOMMMM SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMM.....AYRICA İSKENDERUN'UDA ÖZLEDİM...
kızmayın ama ben bu yeleği pek sevmedim yaaa ne bileyim ADL de tüylü kısa ceketler var beyaz deri kemerli onlar çok daha hoş bence...
yemek iyiydi...görümcem bir iyi bana sorma hep bebek muahbbeti geçti.....
önce hastane hakkında yaptığım araştırmadan söz ediyordum benim gittiğim hastane de doğum 2500-3000 TL epudural felanmış...sezaryan 3500 TL
ne salaksam ne söylüyon onlar mı ödeyecek sanki ama bende salaklık...annem dedi çok para kaynanatördedi devlette niye yapmıyorsun aşağıda kapıcının karısı fatma var o doğurmuş efendim ben dedim ben fatma değilim ...! kayn. dedi ben sana fatmasın demedim bak çok kızarım öyle yanlış anlama ben dedim yok ben yanlış anlamadım ben çalışyorum veririm eşimde herşeye para veriyor varsın buna verelim tabiii sizin bilceğiniz iş felan dedi...ama kayananatör nasıl sinirlendi gözleri bütüdü nasıl gerildi ben öyle dedim diye çok kızarmış çok ta tınnnnn!!!!:124:
neyse eşim geldi tabii konu devam ediyor dedi ne konuşyosunuz dedik doğum fiyatlarını bana kızdı daha erken bunu konuşmaya gerek yok dedi sen nerde iyi ise koşullar neresi iyise orda yapacaksın dedi kayınvalidem hayır biz şöyle öneride bulunduk felan eşim dedi anasına BEN KONUŞYORUM NİE LAFIMA GİRYOSUN
bu konu burda kapasın pahalıysa pahalı sen bu doktordan memnunmusun hele bir 7 ay olsun sonra bir özel daha var önce gittiğim orda 1 bin TL miş olmazsa oraya gidersin hiç olmadı veriri ikibin beşyüz ilk çocuk yeter ama yaa dedi...kaynanatör susarmı :dedi tabii şimdi durmunuz iyi paranız var verirsiniz millet beş kuruş vermeden doğuryo ANNESİNE GEREKİRSE VERİRİM ÇOCUĞUM O BENİM DEDİ....
neyse konu kapandı ama bizim kaynanatör suratı asıldı...hiç elimi kaldırmadım herşeyi kendi yaptı bana geç otur dedi ben yardım edim dedim yok yaptım herşeyi dedi sofrayı hazırladımn sofrada gerginlik yok oldu görümce çıktı yukarı dükkanını kapattı öyle geldi...
yalnız kesin kaynanatör oğluna darıldı ...!![]()
ayyyyyyyyyyyyyyy ben kesin kocama sarardım öperdim hemen kocamı mıncıklardım ...Töbeeeeeeee
![]()
Güzel hatunsun haaa çocuğa ragmen nasıl böyle zayıf kaldın güneş???
saate bittim pohhahhahahaha
senin evde benim gibi american mutfak çok zor oluyor değilmi...
günaydın kızlarrr..
ne yapıosunuz bakalım...
kız aynı yelekten kotonda vardıı guneşimmm sordum 79 lira dedi..
sen kaça aldın ebebekio bende istiyorum beyazını![]()
yada kahvesini... saçıma uysun dimi ama
miroşummm nasıl geçtiii yemek...
burcu burcu sende yoğunsun benm gibi..
hazallllllll.. annenemmm nasılsıınn..
alyaaaa ... yeni nikin hayırlı olsunnn...
spdy....acıbademsütü tüylenme yapmıormuşş badam yağı yapıormuşşş .. nettede öyle yazıordu şekerim...topikte kullananlar yazmamışşş...:26:
bende her akşam aynı eve git çocuğu doyur.. komşuya in.. yada komşuları çağırr ;
böcükümmmm.... maça gittin demek... soyunanalara bakmasaydın annem.. gözünü kapa
anammmm yuhhhhh... paraya bak beeee.. soyguncular...
ben burda en iyi şartlarda en güzel şekilde özle süslü odada doğum yaptım özel hastahane ve süper bir doktor anestezi uzmanı ilee...
epidural sezeryan oldum güle oynaya 350 lira ödededim.. lannn bu neee 3.500 gel kız benm doktorum doğurtur seni.. son ay buraya gel annem sen...
valla varyaaa sonsuz hizmet prenses gibi saçmı okşadılar elimi tuttula.. cesarte verdiler.. emzirrken kalkkaer n yürütmek için..
allah hepsinden razı olsun 350 liraya mükemmel şartlarda çok çok hijenik ortamda harika bir doktor ve anestzi uzmanı ile doğum yaptım... sıfır acı ilee.. yemin ediyorumm... allah bin kere razı olsun ama çoook para 3000 tl yazık beee o ne fiyat öyleee....
yaparsın sen
ben maçta kendımı kaybedıyorum eşimi falan unutyorum
lküfür edıom bağarıyomm falann eşim böle bakıy bana
kaynanan ne karışıyo yaa herşeye ona ne o mu vercek parayı ayy ne sinir yaa
canım saol bakan gozler guzel:)
ya ben cok kosturuyorum bırde yapı olrk zayftm kılo alamıyorm ama saglık sornlrım ortaya cıkyr zyflıktn baksanaaay saat harbı cok komık durmuss heheheeh rezıllık topictekı en vasta benmsm sanırm hahaha:):)
orası arkdsmn evı mıray bebek görmeye gıtmstkkk ama bende ev bakıyorm bole evler denk gelıyor zormu oluyor yaaaarkdsmn evı cok kucktu actrdı gens ferh bır yer olmsss
cnm tiffanyden aldm valla 50 yada 55 tl olması lazm 2.urunde %50 kampanya vardı kot ceket almstm bırde super ındrm denk geldı bana bayrmdaaa
böcummm hatunm gunydınnnherkese gunaydın vedeee:):)
1 bin TL olan 900 TL ye inermiş sence oramı gidim doktoru tanıyorum suratsızın teki ama çok profesyonel ...? 3500 Çok yaa apudralı araştırdım risk felan varmış diyolar öylemi?
bel kemiğine denk gelirse felç riski var diyorlar..kağıt imzalatıyorlarmış...:44:
yaa ben devlete gitmem muamelesi çok kötü...özel olsun napim veririm 900 TL?
benide korkuttular senin gibi..
doktorum sana spinal yada epidural öneririm dedi sezeryanda ..
ağrı acı hissetmeden.. çocuğunla ilgileniorsun kendinden oluyorsun dedi...
benm eşimde oyle doğum yaptı dedi... akın karaca iskednderunun en iyi doktoru...
git görüş dedi anestezi uzmanı ile girdim... ama titriyorum...
neden korkuyrosun dedi.. çok yaygın bişe var dedim epiduralde felc olma falan dedim..
onlar dedi kulaktan dolma bilgiler dedii... benm iğneyi vurduğum yerle dedi felc olack yerin alakası yok dedi...
epidural boşluk var dedii.. oraya vuruyorum ben iğneyi dedi..
genel anestezide dedi.. ben seni dedi makınalara bağlıorum.. butun vucudunu durduruyorum.. ondan korkmuyorsunda.. sadece belden aşağısını durdumamamı korkuyorsun dedii..
nasıl güzel anlattı sakin sakin çok rahatladım... normal doğum yapamzdım .. doktorum normali bekledi hep ben sezeryan istiyorum dedikçe o normali bekledi..
sonra bebek içerde 2 kordon dolayıp plesantada yaşlanınca bebek rahtsız olmasan.. sezeryan dedi... bende bebeğimin doüuşunu görmek istediğimden...
anestezi uzmanıda çok porfosyonel olduğundan.. kabul ettim...
iiki genel anestezi almadım... herşeye şahit oldum çocuğumun ilk ağalam sesi.. göbek kesimi pamuklara sarıppp bana koklatmları.. çıkıp emzirdimm ağzır sızı olmadan...
genel anesteziyi atmakta çok zorlanıorsun... epidural ve spinalda o yok... hep kendindesin.. her ana şahit oluyorsun.. süper bir duygu...
yok yok güzelsin boşver kilo fazla alma zaten ....seni çocukta çok yoruyor demkki...
malesef biz Türküz american mutfak yabancılara göre hergün evini temizlemen gerek salona ait olunca çok kirleniyor kızartma yapınca,sucuk yapınca yağlı tavuk gibi şeler kızartınca aspiratör hikaye buarada oda var ama koku hep içerde yağ kokusu resmen koltulara siniyor temizlikçi çağırdığımda aydan aya sildiryorum koltkları görsen rengi açılyo... halı 3-4 ayda bir yıkatıyorum hep üzerine bişiler dökülyo...misafirin geldimi ocak temizz olacak herdaim bulaşık hiçbişe durmıcak berbat görünyo..lavabo herdaim temiz olacak yani mutfak parlayacak resmen yoksa insan rezil olur...hele misafir geldimi çok zor bunları o an yapmak ....
yemek kahve çay derken bide yerler kirleniyorrr offf çok anlattım ben mutfak ayrı bakıyorum hiç sevmiyorum aynı yerde olanı....
bide en sevmediğim özel bişe aldınmı tezgaha koydunmu herkez görür illa kaldırman lazım gelen veletler dolabı kurcalayabilyo...oda ver yani dolap sonuçta göz önünde olunca iyi değil yani...:26:
epidural sezaryan olanmı yoksa normal doğumun belden yukarısını uyuşturmaları mı?
ben normal yapmak istiyorum ...acıyı nasıl çekecem bilemem ama...
esma buarada benim akıntılar koyu kahve olarak devam ediyor bir problem olurmu?
epidural sezaryan olanmı yoksa normal doğumun belden yukarısını uyuşturmaları mı?
ben normal yapmak istiyorum ...acıyı nasıl çekecem bilemem ama...
esma buarada benim akıntılar koyu kahve olarak devam ediyor bir problem olurmu?