- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın bucuuuuğğğ hoşgeldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın bucuuuuğğğ hoşgeldın
hoş buduk ama benım deli uykum varrrrrrrrrrrrrr
hoş buduk ama benım deli uykum varrrrrrrrrrrrrr
kız bende 10.30 da uyudum sankim hiç uyumadım gibi :'(
günaydıın hanıımlar nasılsınııız???
cnm ben spinal sezeryan oldum...
spinal ne diye sorarsan... epidural gibi.. ama epidrualde arkadan iğne takılıor beline acı hissedersen doğumdan sonra ilaç enjekte ediorlar...
zaten ağrın olursa ağrı kesici verdikleri için ben spinali tercih ettim...
normal doğumdan çook korkuyordum... ama doktorum ısrar ediordu... normal şartlar devm ettikçe normal yapıcn diordu..
yusuf yusuf oldum bende... daha sonra kuzmun boynuna kordon iki kere dolandı ve plesanta çok yaşlandı... doktor acil sezoş dedi...
bende spinal oldum... iiiki spinal sezeryan oldum şimi ne dikiş izim var nede birr yarımlığım..
normal doğum dedikleri şey dikişsiz doğum ama malesef günüz şartlarında bile normal doğumda en az 5-6 dikiş atıorlar...
alt takımlar bozulacağına üstten diktirirm daha ii dedim
sezoşta yarım insan oluyorun ayağa kalakmıorsun emziremessin neler dediler neler..
hepsinin bir yalan olduğunu doğumdan sonra öğrendim..
benm ablam 2 normal doğum yaptı ilkinde 14 dikiş attılar kız wcye gidemedi..
ben ertesi gun yürüyerek çıktım hastaneden.. evimde merdiven çıktım...
çocuğumu emzirdim... çok raht ... ama tk sorun göğsüm yara oldu hassa cildim var die..
şimdi ise dikiş izi falan yokk.. aynı eski benm....
dikişli normal doğumu asla tavsiye etmiorum kadının canı çıkıor...
ama açılma ii olursaa rahim müsaitse tabiki normal doğum...
akıntıya gelince kuzum... benm 9 ay devam ettii... ama bana doktor.. karıkocayı yasakladı...
ona rağmen oluyordu gunde 3 kere iç çam değiştiriyordum.. korkma yerini yapıor minnoşş..
hahhaha ben küfür edemem ama eşimin kullandığı bir kelime var onu çok sölerim oda güler...
aman soyunanlar görünce eşim beni çıkarır zaten kıskançlığından...
benim kaynana herşeye karışır o muhalefettir ama aldı şükür ağzının payını...![]()
cnm bende son dakıkaya norml dogum dıye bekledm ama bebegımn kordonnda bır garıplk vardı son muayenede doktor ya kısa yada dolnms ama korkma dolanms olmayablr yanndan gecıyor olablr deyıp bnı rhtltmstı norml yaptrmk ıstyrdu oda hatta bana sezryandn bahsttrmıyordu bıle neyse coıcuk erken geldı 2 hafta once suyum falan geldı vs annem temzlk yapıp agr kaldırmama baglıyor. gıttık sancı yok su bıttı en son sezryanna aldı doktor epidurale ıstemedım ama tehlıkeye gırdı bebek mecbur kaldı en son esım olsun dedı öle oldum yani . ama cok rahattım sezryandada hıc ole anltldıgı kadr zor olmadı ılk gecedn kalktım ayaga cocuma kendım baktım :):) hehehe brde guzl yanı hehe uyanıksın muzık eslıgınde dogum yapıyorsun hehehe hıcbısı hısstmıyorsun. bebegını alıyorlar sana gosterıyorlar opyrsn kısada olsa kokluyorsun ılksen yasıyorsun bu anı esımde gırmek ıstedı doguma ama onu almadılr hastanenın kurllrıyms özel oldugu halde malsf
neyse işte normal dogum tercıhımdı ama olsn buda guzlll soncta her ne olrsa olsn yavrumla beraberz darısı tum hamslere
aaa o zamn maça gtmenın anlamı olmaz kı
benımkıde kıskanç ama maç başka laa
kaynanam yok derdım yok![]()
ne güzel bakalım bize ne kısmet olucak ama benim anlamadığım epudural normal doğumun uyuşma halimi...yoksa apudural sezeryanın uyanık kalma halimi..hangisii?
bana göre hıc yok![]()
iyimişşş valla şanslısın görümcedemi yok sende...![]()
kuzum yaa...
epidurali normaldede kullanıorlar sezeryandada... normal doğumda 4 cm açıklıktan sonra.. belden uyuşturuorlar sancı hissetmiorsn...
ama sancı hissetmediğin için ıkınma az oluyor... doğum surecin uzuyorrr... süre uzadıkça beline taktıkları kateterden ilaç enjekte diorlar sancıyı duyma diyeee...
epidural sezeryendada uyanık oluyrosun.. belden aşağını hissetmiordun ağrı yook...
alttan rahimden kesimiorlardaa.. kasıkların ordan kesiorlar şekerim...
spinalde sezeryenda uygunalnıor yine uynaık oluyorsun... belden aşağında dokunma hissediorsun ama acı yok... spinalde belinden iğne vuryorlar sadece.. katater takmıorlar..
durum bu şekerim...
kuzum yaa...
epidurali normaldede kullanıorlar sezeryandada... normal doğumda 4 cm açıklıktan sonra.. belden uyuşturuorlar sancı hissetmiorsn...
ama sancı hissetmediğin için ıkınma az oluyor... doğum surecin uzuyorrr... süre uzadıkça beline taktıkları kateterden ilaç enjekte diorlar sancıyı duyma diyeee...
epidural sezeryendada uyanık oluyrosun.. belden aşağını hissetmiordun ağrı yook...
alttan rahimden kesimiorlardaa.. kasıkların ordan kesiorlar şekerim...
spinalde sezeryenda uygunalnıor yine uynaık oluyorsun... belden aşağında dokunma hissediorsun ama acı yok... spinalde belinden iğne vuryorlar sadece.. katater takmıorlar..
durum bu şekerim...
2 tane varmış ama onlarda bana göre yok
len esma sana sabah msj yazdım bakmıon bıle
varsa yoksa doğum süs püs
azcıkta benı düşünün yaaa![]()
ay ben nıye bişi anlamıyommm
bu hafta sonuna kadar ablam doğurmazsa sezeryan olcekk ayy doğursun yaa amma gecıktı bu bebiş
sezaryanda olmak ıstemıoo
abla dedım pırtlat gtsınn![]()