ylbaşı diince aklıma hep kırzmızı sexsi şeyler gelior..
hehehe
bence ev hediyesi olmasın evimizde ne var ne yok herkes bilmiyor....
birbirimize katkımız olsun...ayyy heyecenlı haaa....
yalnız bana kim çıkarsa çok pis şaka yapcam ..
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun bacım
miroşşş leoparlı jartiyer sana yaramaz artık bana gönder sen...
boydan uyanı kız ben 1:72 yim
lan milleti yenı yıla hastanede sokmaa...
hem burda oysho yok... marka belirtmee...
pohahaha onlar boy olarak standart lannn ama göndeirrim nan öyle bişi boy beden alırık pohahahah sen çıkarsan belli ben ne göndercem,böcükte belli,hazal da belli,
burcu herşey beğenmez muallakta ipucu alırık, nek çıkarsa onada çok kolay bulurum....
pozitif seni bilmiyorum sen nelerden hoşlanırsın ne renk sversin anam sen bekar bir öğrencisin sana süs püs bişi almak lazım evet....
başka kim kaldı...
haaa güneşim sen anam sende zorlanabilrim ne renk seversin bedenin ne sonram sen fazzla süs etmiyon takı takyonmu...akkabı ve açnta sana yaramaz sende boıl....sana zor bulucam lan ben..tio ver azccık
bizde burda en sevdiğimiz rengi tek tek sorarız , süsü seven sevmeyen beden veya genelde ne tür şeyler kullanan olarak herkesin fikrini öğreniriz...
ben rengarenk bir insan olduğuma göre bana herrenk uyar ben renkli severim....
nan kıyafet almak biraz garip olmazmı mesela ben hamişim dolabımda durmasın ...(bebeğe olmıcak ona göre)
teşekkür ederim canım
belirtirim ulen ala ala şık pijolar var ondan dedim...olmasın orda zati pohahahah....
pohahaha onlar boy olarak standart lannn ama göndeirrim nan öyle bişi boy beden alırık pohahahah sen çıkarsan belli ben ne göndercem,böcükte belli,hazal da belli,
burcu herşey beğenmez muallakta ipucu alırık, nek çıkarsa onada çok kolay bulurum....
pozitif seni bilmiyorum sen nelerden hoşlanırsın ne renk sversin anam sen bekar bir öğrencisin sana süs püs bişi almak lazım evet....
başka kim kaldı...
haaa güneşim sen anam sende zorlanabilrim ne renk seversin bedenin ne sonram sen fazzla süs etmiyon takı takyonmu...akkabı ve açnta sana yaramaz sende boıl....sana zor bulucam lan ben..tio ver azccık
sana bebiş hedıyesı alsak hihihhihih:)
at kızım havanı allah büyük ..
bir gün buralarada açılacak oysho...
seni oysholarımlaa dövücemmm
hehehe lan miroşşş... ne ateşli karısın..
doğuştan libidon yuksek kızım senin...
başka kim kaldı...
çekilişe katılıyon mu kıssssssssss eğer bana cıkarsan sana son model bı burun alacam haaaaaaaaaaa cift hava kanallıı
sana bebiş hedıyesı alsak hihihhihih:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?