Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet aralık 15 e kadar kokoş hediye çekilişi....herkes bucu ile irtibata geçsin..

tamam 15 inde çekilşi yaparız burda sonramda gondermeye baslarızzz malum taaaaaaaaaa karsta oturanlar var sonramda hedıyelerımızın resmını koyarız buraya anı olur ama lütfen herkes butcesıne gore alsın onemlı olan bedeli degıl anısı unutmayalım beden yazsın dıyer kıslar kendılerını anlatan bır bolum yapmıslar mesela en sevdıgı renk kaç baden gıydıgını felan yazmıslar bızde olebı bılgı olusrualım kı kolay olsun hedıye almamız

Son düzenleme:

bizde burda en sevdiğimiz rengi tek tek sorarız , süsü seven sevmeyen beden veya genelde ne tür şeyler kullanan olarak herkesin fikrini öğreniriz...

ben rengarenk bir insan olduğuma göre bana herrenk uyar ben renkli severim....

nan kıyafet almak biraz garip olmazmı mesela ben hamişim dolabımda durmasın ...(bebeğe olmıcak ona göre)

yaw bacımmm ıste ıcınden ne gelıyorsaaa mesala bende bıblodan nefret ederımmm on bılgı zatı gonderırken kırlır kıyafet,takı,makyaj malzemesı aklına ne geliyorsa kırılmıycak bişey

yaw bacımmm ıste ıcınden ne gelıyorsaaa mesala bende bıblodan nefret ederımmm on bılgı zatı gonderırken kırlır kıyafet,takı,makyaj malzemesı aklına ne geliyorsa kırılmıycak bişey

evet kızlar biblo vazo gibi malzemeler olmaz onlar kırılır sağlam şeler gönderelim....

takı süs püs kozmetic,parfüm, güzel şal modelleri,çanta,şık kepler şapkalar,kokoş şeler işte v.b...çocuk çoluğa almayalım birbirimize alalım...

bunun gibi olabilir mesela...

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...onrasi-hadi-paylasalim-6144.html#post21821241

Bu sayfada çağır gelirmi bilmem sayfada pek kimse cvp vermiyor ondan ben girip bişe yazmak istemedim...ama nek olsa iyi olur....

nek nerdeeeee onlıne gorunuyor ama ben hazalıma ozel maıl attım

ah takı kokoş şeyler öyle miiii.. ben tam içindeyim onların
tabisi işyerinden de parayla alıyoruz, benim yarı maaşım burda kalıyor
kaç kişi katılıyor öğrenebilirmiyimm? :)))

ah takı kokoş şeyler öyle miiii.. ben tam içindeyim onların
tabisi işyerinden de parayla alıyoruz, benim yarı maaşım burda kalıyor
kaç kişi katılıyor öğrenebilirmiyimm? :)))

hoşgeldin...

ben, bucu, esma ,güneş şimdilik belli olanlar...

böcük ve hazal görmedi dhaa onlarda katılır bence...

çocuksuzlara ... Sexsy gecelk babydoller

pohahahahha kime yayarım dokunur dersin lann sen varyaaa....

evet hatuna göre değişir şimdi....şekşi gecelik ler de olabilir kızlar....

oysho danda şık şirin pofuduk terlikler pijama üstleri altları felan şık iç çamaşırı bile olur pohahahhaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…