bebeğim aralık 15 kadar sure koyalımmm olur mu
bebeğim aralık 15 kadar sure koyalımmm olur mu
nek nerdeeeee onlıne gorunuyor ama ben hazalıma ozel maıl attım
evet aralık 15 e kadar kokoş hediye çekilişi....herkes bucu ile irtibata geçsin..
hedıyelerı gondermek için son gun ne olsun kıslar 15 aralıktan sonra olsun mu iyimi
kız ozmana anca toplaşırız hediye hakkında tio alırız azcık 20 ARALIK OLSUN HERKESE ZAMAN VERELİM....
tamam 15 inde çekilşi yaparız burda sonramda gondermeye baslarızzz malum taaaaaaaaaa karsta oturanlar var sonramda hedıyelerımızın resmını koyarız buraya anı olur ama lütfen herkes butcesıne gore beden yazsın dıyer kıslar kendılerını anlatan bır bolum yapmıslar mesela en sevdıgı renk kaç baden gıydıgını felan yazmıslar bızde olebı bılgı olusrualım kı kolay olsun hedıye almamız
bebegım 15 aralıkta cekılışı yapalımmm ok burda buluşup
bizde burda en sevdiğimiz rengi tek tek sorarız , süsü seven sevmeyen beden veya genelde ne tür şeyler kullanan olarak herkesin fikrini öğreniriz...
ben rengarenk bir insan olduğuma göre bana herrenk uyar ben renkli severim....
nan kıyafet almak biraz garip olmazmı mesela ben hamişim dolabımda durmasın ...(bebeğe olmıcak ona göre)
yaw bacımmm ıste ıcınden ne gelıyorsaaa mesala bende bıblodan nefret ederımmm on bılgı zatı gonderırken kırlır kıyafet,takı,makyaj malzemesı aklına ne geliyorsa kırılmıycak bişey
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...onrasi-hadi-paylasalim-6144.html#post21821241
Bu sayfada çağır gelirmi bilmem sayfada pek kimse cvp vermiyor ondan ben girip bişe yazmak istemedim...ama nek olsa iyi olur....
nek nerdeeeee onlıne gorunuyor ama ben hazalıma ozel maıl attım
ah takı kokoş şeyler öyle miiii.. ben tam içindeyim onların
tabisi işyerinden de parayla alıyoruz, benim yarı maaşım burda kalıyor
kaç kişi katılıyor öğrenebilirmiyimm? :)))
çocuksuzlara ... Sexsy gecelk babydoller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?