Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcük pastelin farların ı kullandım onlar güzel...

hatta bulamıyorum artık çoklu renlerini....

ama rimeli bilmiyorum....

kız flomar 20 mi 15mi öle bişidi çok pahalı değildi...

ama uyarı yapyorum renkli rimeller daha çabuk donduğundan kesinlikle yatay düzeyde saklamayın...!
dik şekilde kullanacapınıızda elleriniz arasın ojeyi sürttünüz gibi ellerinizde rimeli biraz sürttürün...el sıcaklığı iyi geliyor...

6 aydan fazla göz makyaj ürünlerini sürmeyin alerji yapma olasılığı var 1 sene gibi süreçte asla kullanmayın...

rujları kırılmasın diye dolapta saklayın...

çok açıklayıcı olmuşhemen bulurum
olm adı neyım yok mu mesela flormar 5x gıbı
gözkalemı kullanmıyorum ben hıc kullansam süper oluyomda
pembe mı hıc gözel değil ben sevmemkı öle
ayy pastelın bı kalemı var petron mavısı harıkaa sımlı bıde onu cok sevıyomm

böcük pastelin farların ı kullandım onlar güzel...

hatta bulamıyorum artık çoklu renlerini....

ama rimeli bilmiyorum....

kız flomar 20 mi 15mi öle bişidi çok pahalı değildi...

pastelın herşeysı güzellaa
tmm bakcem cnm bugun olmadı yarın

kıyafette öle şıkır şıkır olmayı sevmım
mavı yarasa kol bluz kot pantolon
eşimde mavı lacı beyaz cızgılı gömlek kot
mavıde petrol mavısı ıkımızınde uyumlu

taktıklerı aldık sağol cnm
benım cok vardır ama benı makyaj bozar
kokoş değilimdr
bıraz erkek tarafım var

haaaaaaaaaaaa adamın colde serap gormus gıbı olmussss galıbaaaaaa ılk defa mı guzel bısey yaptın nennnnnnnn

ancak cvp verdim ama girince okursun kızma artık kocişim aniden geli,nce kapadım meraklidır bakar kurcalamak ister aman dedim hadi çıkalım dedi zaten hemen süs püs yaptım çıktım...

sende azcık makyaj yap beee güzel olur...

haaaaaaaaaaaa adamın colde serap gormus gıbı olmussss galıbaaaaaa ılk defa mı guzel bısey yaptın nennnnnnnn

hayır cnm güzel şeler çok yaparım aslında ama sık sık değilsede ...yaptığım güzel olur..anası bu tarz yemekler yapmadığından baharatsız tatsız şeler yapar salça sevmez felan bizimki bende bu yemekleri yiyince eriyor tereyağ gibi

merhaba kızlarrr:) bende evli değilim ama bayan dediğin her daim kokoş ve bakımlı olmalııı:)

Günaydın kokoşlarımmmm

beni soran sormayan özleyen herkesleri öpüyorumm

mirayım ayy tatlım özlemiş merak etmiş beni saolsun kuşummm
güneşş nan mapuslarda özledim siizi

Başım kalaba ne yazdımı bilmiyommm yahuuu

hahah mannikk bidaha msn falan verrrrin gızlr bı not defterımz olsun hahaa ulasamıyrzz bole durmlrdaaa allah gostermesn bıdaha ama hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…