Kokoşş Hatunlar Kulübü

[SUB][/SUB]

söyle ağam emret ayağını yıkayammı...:101:
aga dıyınce hayat devam edıo dızısı geldı aklıma
ay ne ığrenç herıftı
bıde dıo yawrum azcık sal kendını:120:

he yıkaa pakla benı

evlensin tabeeee paris güzel eyfel süper...görsün gezsin azcık....

sen ben gördukte noldu lenn
başımız göğe mı erdı
bekarlık daa gözelll tüm eyfeller senın

bekarlık gibisi varmı beeee ...

ahhh ahhh bekarlık....

söyle patronuna ben şee etmesin...galk sinir etme kokoşları de... keserim hesabını gitsin muhasebeye..

bekarlık gibisi varmı beeee ...

ahhh ahhh bekarlık....

valla yok
karşıya gtcem gezcem tek başımaohh ddım
kocem işten ızın almış neymış benı yalnız yollayamazmış
ayyy bu lazlar cok kıskanç oluyoo yaa

söyle patronuna ben şee etmesin...galk sinir etme kokoşları de... keserim hesabını gitsin muhasebeye..

valla adam süreklı knt yükluyo bana 350 tl yüklemışfacede oyun oynuyoo kntle oluyormuşş
muhasebe o lenn

hangi cnm mahsun kırmızı gül dizisimi...

ayy ben pazar izledim ilk bölüm tekrarı kız hani bekaroşunu şee etmiş yaa çocukla dövdü anası ben bir ağla bir ağla...

hele küçüğüm daha çok küçüğüm buyüzden hatalarım şarkısı başladım ben resmen ühüüü ohaaaa diye ağladım...

hani büyük yaşlı adama vercekler...

pohahaha yok bekarlık bana göre değil şimdi bi elii elim eyfelde bi elim pariste...

ne oyunuymuş bizede sölesin bizde oynayalım kontur yukletelim sana...muhaesebe omu kovdum gitti pohahaha...

neyse o adama laf yok patroşkan cici senin...

evt o cnm bende akşam ağla ağla bı hal oldum
yalnız süreklı reklam cıktı ekranda kıl oldum
sonunu ızlemedımuyku saatım gelmıştı

ne oyunuymuş bizede sölesin bizde oynayalım kontur yukletelim sana...muhaesebe omu kovdum gitti pohahaha...

neyse o adama laf yok patroşkan cici senin...

poker oyunu
kendı numarası faturalı yaa kendı numarasını vermıo nete benım hattımı verıoo çakal bende kabul ettım tabe
beleş konuşmalar msjlar fulll

ona laf yok tabısı bı dene bı dene

off zordur kızz poker...

çok çakal haaa...boşver yararı dokunur..

ben o diziyi izleyeyim netten akşam...

eve süpürge tutcam bide silcem sonra süs püs vınn eşin cafeye...kaynanatörle annemler gelcek toplaşcaz bakalım

çok uykum varr...

paşam gece sık sık uyandı yaa...

ay esma burdada 3 tane cocuk var b kez daha anladımkı cocuk bana göre değil bu ne lannnn
kafam şiştı

bıde kadın yapmış arka arkaya

bılmım ama yazık yaa 350 tl harcamış dedım yuhh yazık yaa
olsun dıyo bıde
bugunde bı harçlk ısteyım o zaman

ızle cnm cok güzel cok ağlıycann ama
kendını yorma yaabılıyon noluyoo sonra

az ortalığı alır sonra silerim çok yormam kız biz sabah 9 da bir kalktık yürüşe çıktım deniz kenarında...

nasıl yürüdük simitkahvaltı biyer var orada kahvaltı sonra yine tabana kuvvet oyüzden fazla yormıım kendimi...artık yürüyüş yapcam hep...

kocişle süper geçiyor gün yaa ... çok seviyorum ulennnn maş.

kızz 350 TL mi anam hayatta vermem...
sen 3 çocuk nedemek bilyomusun zor kız bitane yapar hayata devam edersin..

yorma tabısı cnm eşin yardımcı olsunn
ohh valla hayat sana güzeldenız falan cok uzak bıze yaa

bende vermem len ceyrek alırım
3 cocuk olurda böle ardı ardına olmaz ama görunce ıstemem yaa 1 bılemedın 2

böcükkk nan sen esmersin güzel olur bir rimel var flomarda yeni aldım süper bişi kirpikler tavana vuryo... süper valla mavi renkte kirpiklerde hoş duryoki sorma dene bak flomarda testir vardır stantlarda manyak bişi....

böcükkk nan sen esmersin güzel olur bir rimel var flomarda yeni aldım süper bişi kirpikler tavana vuryo... süper valla mavi renkte kirpiklerde hoş duryoki sorma dene bak flomarda testir vardır stantlarda manyak bişi....

adını de lenn
bende tam sorcaktım hee 3 tane var ama yenı alcemm
pastelde gözel ım laa
mavıde var bende
orıflame den ayy bıde suda cıkmıyoo cıkarana kadar gözlerım cok acıyoo
o yüzden değiştrcemm

yawsss suda çıkmayan rimel kullanma sanki sıcakta africada yaşıosun kirpikleri dökyo olummmm

bu güzel suda çıkandan flomar mavi rime de kızlar denetttrisn bak kirpiklerine dev gibi oluyor..yalnız mavi kalemle kullanma...
pavyoş karılara döner valla....

açın ton pembe far kalem olmıcakkküzerine mavi rimelll offffffffffffff diyorum başkada bişi demiyorum fıstık olursun al bugün...

ne giycen düğüne sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…