aslinda suanda tavsiye ettiginiz parfümleri not aliyorum
katilmak isterim ama herzaman müsait olmuyorum
biraz tanitayim kendimi 20 yasindayim, bu yaz evlendim, almanyada yasiyorum, esim suan türkiyede ama bikac hafta sonra yanimda insallah
Christian dior j'adore 179 tl ama kokusu muhteşem öl yani okadar...Eki Görüntüle 297877 Eki Görüntüle 297876
stuttgarta yakinim canim
biraz önce diger topikte sordum ama cevap alamadim.
Acaba iyi bir waffle tarifi olan varmi aranizda kizlar.
ınternettekilere pek güvenemiyorum
ben geldim ama fazla kalamicam notebokum yanımdaydı bişey bakıcam diye çaktırmadan girdim
Güneş gucci rush çok ağır nasıl kullanıyorun kuzum hafif koku istiyorsan 2 sini dene cacharel noa olarak geçiyor soran vardı kimdii
Stuttgarta yakinim canim
Biraz önce diger topikte sordum ama cevap alamadim.
Acaba iyi bir waffle tarifi olan varmi aranizda kizlar.
Internettekilere pek güvenemiyorum
Malzemeler
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı şeker
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1,5 su bardağından biraz fazla un
1,5 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Waffle tarifi
Yumurtaların sarısını ve aklarını ayırın. Vanilyanın yarısıyla yumurta aklarını beyazlaşıncaya kadar mikserle çırpın. Ayrı bir kapta yumurta sarısı ve şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarının üzerine süt, sıvı yağ, tuz, kabartma tozu ve kalan vanilyayı ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş un ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Son olarak yumurta akını karışıma ekleyip, hafifçe karıştırın. Isıtılmış waffle makinesi, teflon tava veya tost makinesine birer kepçe koyup 4 dakika pişirin.
Not: Teflon tavada pişireceksiniz tavayı hafifçe yağlamanızda fayda var.
cnm isteğine göre bayz çikolata yada normal nutelle sürebilrisin cevi,fındık fıstık ceviz süsle ama çok baymsın birinden koy ...
ben meyve olarak çilek,muz kivi koyuyorum küçük,küçük doğra büyük olmasın üzerinede anetp fıstığı koy afiyetle ye cnm...
waffle makinen varmı?
kullanmadım ben fikrim yokk
kızlarr bulgariyi yabana atmayın kullanan var mı
Malzemeler
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı şeker
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1,5 su bardağından biraz fazla un
1,5 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Waffle tarifi
Yumurtaların sarısını ve aklarını ayırın. Vanilyanın yarısıyla yumurta aklarını beyazlaşıncaya kadar mikserle çırpın. Ayrı bir kapta yumurta sarısı ve şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarının üzerine süt, sıvı yağ, tuz, kabartma tozu ve kalan vanilyayı ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş un ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Son olarak yumurta akını karışıma ekleyip, hafifçe karıştırın. Isıtılmış waffle makinesi, teflon tava veya tost makinesine birer kepçe koyup 4 dakika pişirin.
Not: Teflon tavada pişireceksiniz tavayı hafifçe yağlamanızda fayda var.
cnm isteğine göre bayz çikolata yada normal nutelle sürebilrisin cevi,fındık fıstık ceviz süsle ama çok baymsın birinden koy ...
ben meyve olarak çilek,muz kivi koyuyorum küçük,küçük doğra büyük olmasın üzerinede anetp fıstığı koy afiyetle ye cnm...
waffle makinen varmı?
ay canim cekti simdi
cok tesekkür ederim tatlim
waffle makinem yok tavada yapmayi düsünüyorum ins güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?