Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlar göürümceye sordum christian dior muş tombul şişe kapağı eyfel gibi kremi ile 150 tl almıştı şuan nekadar bilmiyorum...

çıtır gelinsin demek...Almanyanın neresindesin cnm?

al al herşeyi not al süper şeler var burda ama sende katıl aramıza...

Kız banaa bunu amcam getirmişti fransadan kullandım ama bu o mu değilmi bilgim yok benimkide dior jadore dı
belki başka türlüsü var mıdır bilmem

çok hoş çiçek kokusudur bu tatlımmmm
mis gibi kokar insan

DUR NETE BAKEM SANKİ BENİMKİNİN TEPESİ PEMPEYDİ

Son düzenleme:
Stuttgarta yakinim canim

Biraz önce diger topikte sordum ama cevap alamadim.
Acaba iyi bir waffle tarifi olan varmi aranizda kizlar.
Internettekilere pek güvenemiyorum

stuttgarta yakinim canim

biraz önce diger topikte sordum ama cevap alamadim.
ınternettekilere pek güvenemiyorum

devlrtşahın ki var internette onu yap güvenebilirsin tatlımmm

ben geldim ama fazla kalamicam notebokum yanımdaydı bişey bakıcam diye çaktırmadan girdim
güneş gucci rush çok ağır nasıl kullanıyorun kuzum hafif koku istiyorsan 2 sini dene Cacharel NOA olarak geçiyor soran vardı kimdii

kızlarr bulgariyi yabana atmayın kullanan var mı

Stuttgarta yakinim canim

Biraz önce diger topikte sordum ama cevap alamadim.
Internettekilere pek güvenemiyorum

Malzemeler
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı şeker
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1,5 su bardağından biraz fazla un
1,5 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Waffle tarifi
Yumurtaların sarısını ve aklarını ayırın. Vanilyanın yarısıyla yumurta aklarını beyazlaşıncaya kadar mikserle çırpın. Ayrı bir kapta yumurta sarısı ve şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarının üzerine süt, sıvı yağ, tuz, kabartma tozu ve kalan vanilyayı ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş un ekleyerek karıştırmaya devam edin.

Son olarak yumurta akını karışıma ekleyip, hafifçe karıştırın. Isıtılmış waffle makinesi, teflon tava veya tost makinesine birer kepçe koyup 4 dakika pişirin.

Not: Teflon tavada pişireceksiniz tavayı hafifçe yağlamanızda fayda var.

cnm isteğine göre bayz çikolata yada normal nutelle sürebilrisin cevi,fındık fıstık ceviz süsle ama çok baymsın birinden koy ...

ben meyve olarak çilek,muz kivi koyuyorum küçük,küçük doğra büyük olmasın üzerinede anetp fıstığı koy afiyetle ye cnm...

waffle makinen varmı?

ay canim cekti simdi
cok tesekkür ederim tatlim
waffle makinem yok tavada yapmayi düsünüyorum ins güzel olur

kullanmadım ben fikrim yokk

bende kullanmadım kızkardeşim bi ara kullanıyodu onda biliyom hoş kokuyor ama
benim tenime nasıl gider bilmem
önemli olan tene yakışması yani

HA BİDE ODA PAHALI ŞİNCİ ALAMAM ALSAM SADECE IYGUNLARINDA 100 DEN YUKARI ALMAM ŞU AN

Son düzenleme:
kızlarr bulgariyi yabana atmayın kullanan var mı

onu duydum ama kullanamdım rus bir kız vardı aynı odada kalmıştık kullanıyordu onda gördüm ama hiç kokusuna bakmadım şekşidir ama kesin şekşi olnayan bişi kullanmaz çünki....

kokusuna hiç bakmak gelmedi aklıma ...

ama ben diyetteyim bana yapılır mı bu canım çok istedi ama yok yok çok kötüü waffle da neymiş hiç güzel bişey değil

ay canim cekti simdi
cok tesekkür ederim tatlim
waffle makinem yok tavada yapmayi düsünüyorum ins güzel olur

ozman dikkatli pişir az ateşte yavaş yavaş yap hemen olur zaten ama makinede daha güzel oluyor eşit pişiyor sen bi makinede al madem seviyosun. eşit pişirmeye çalış az ateşte...

benim cnm çekti çıkışta kesin yemem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…