kızlar herkes celebreyi seviyor bende bitürlü onu sevemedim
lacoste pinkte nasıl midem kalkıyosa celebredede aynı oluyom
avonun eskiden treseli kullanmıştım
bekardım
anam herkes ne çok sorardı
bide davidofu ve burbery sorarlardı
heygidi günler
ben zati parfüm manyağıyım taa ortaokulda başladım orjinal kullanmaya
çevremdekiler bilir parfüm hastalığımı
kocem de alıştı
alcem dedimmi ses çıkartmıyo garibim
avonun purblanca doğrumu yazdım bilmiyorum hatırlayamadım bende onu severim bekarken kullanırdım
celebre de güzel eşimin çok sevdiği koku var avonda ismini unutttum şimdi evde hala durur özel günlerde sıkarım
uzun şişesi var koyu pembe gibi ayy neydi adı takıldı şimdi aklıma
bende aldığımda orjinal alıyorum zaten iki parfüm alıyorum evde ikisi var gucci rush 2 ve noa yaz kış bunları kullanıyorum ablam fransadan getirmişti hediye burbery bende o kokuyu sevmiyorum duruyor öyle çok nadir değişiklik olsun diye sıkıyorum ablam yazın italyaya gidicek şimdiden siprarişlerimi hazırlıyorum 3 sene kalıcak orda bu yaz değil 2013 yazı bende gitmeyi planlıyorumm bir sürü şey alırım artıkın
benimde fransaya amcamlar babamlar gider onlara sipariş ederim
ama kaç yıldır etmiyom babam burdan al kızım diyo
öle işte
çok farklı parfümler kullandım
misal nina ricci süper bi koku
sınavıma az kaldı kızlar yaa akşamları deli gibi ders çalışıyorum inşallah geçerim 8 ders var ama ben 4 dersten giricem ama hala bitmedi konuların 18 aralık sınavımmm inşallah 4 derstende geçerimmm
slm kızlar ne yapıyosunuz
güneşim parfümde gucci rush 2 ve noa yı tek geçerim bir dene derim ne zaman sıksam ikisinide soruyorlar hep tanıdğım tanımadığım özellikle gucci rush 2 yi ama 2 olsun gucci rush olmasın sakın kokusu ağır gucci rush 2 olmasına dikkat et
ben geldim herkesler gitmiş bu saatte geliceğimi biliyorsunuz nereye gidiyorsunuz kızayımmı size yinee
bencede gucci rush iğrenç çok ağır bee
gucci 2 kullanmadım ne yalan sölim bilmym kokusunu gucci rush dan sonra çekindim aslında
evt noa dagüzel arkadaşım kullanıyor
ama yaz için güzel bence tatlım
hoşgeldin bu arada
evet gucci rush çok kötü ama gucci rush 2 çok güzel noayı beğenen herkes gucci rush 2 yin daha çok beğeniyor bir kere dene bence en azından bir parfüm satan bir yerde bak sık o kadar güzel kokuyor kii kıyafeti yıka yine üzerinden çıkmıyor koku ben hafif koku seviyorum ikiside hafif ben ağır kullanamıyorum öyle şekerli kokular falan gelemem bu ikisi dışında bir kere avonun celebresi var onu kullandım oda güzel kokuydu ama malesef avon satan biri olmadığı için çevremde alamıyorum arada değişiklik için iyi oluyor gerçi avondan celebre dışında hiçbişey almıyorum
ayy kuzum sağol tlf.dan zor olur ben dün bir ara girmeye çalıştımdaaa püfff berbat olduuu on saatte bağlanamadım
Bende aldığımda orjinal alıyorum zaten iki parfüm alıyorum evde ikisi var gucci rush 2 ve noa yaz kış bunları kullanıyorum ablam fransadan getirmişti hediye burbery bende o kokuyu sevmiyorum duruyor öyle çok nadir değişiklik olsun diye sıkıyorum ablam yazın italyaya gidicek şimdiden siprarişlerimi hazırlıyorum 3 sene kalıcak orda bu yaz değil 2013 yazı bende gitmeyi planlıyorumm bir sürü şey alırım artıkın
benimde fransaya amcamlar babamlar gider onlara sipariş ederim
ama kaç yıldır etmiyom babam burdan al kızım diyo
öle işte
çok farklı parfümler kullandım
misal nina ricci süper bi koku
ayyyy daral geldi az yazın yahuuuuuuuuu
kızzzz kuzu suan yerın dıbıne gırdım neden dıye bir sorrr
ayy kabus gıbı ulen bırsuru parfum yorumu okudm bukadrına pes yanı hiçbirnde olumsuz bir yorum yoktu takı suan kullandıgm parfumede bakym kımler ne dıyor dıyene kadr anauuummmmmm yerın dıbıne sokms sokmus cıkarmıslar terbuyesuzler tamamda okdrda olmazkı ama yafsss:):):)
bırıde yazms erkek kullansa daha ıyı olurdu kadın kullnıca ztn acayıp ıtıcı oluyor agr bişi falan oha ama cok kalbısım kırıldı suan alya guzum
avonun purblanca doğrumu yazdım bilmiyorum hatırlayamadım bende onu severim bekarken kullanırdım
celebre de güzel eşimin çok sevdiği koku var avonda ismini unutttum şimdi evde hala durur özel günlerde sıkarım
uzun şişesi var koyu pembe gibi ayy neydi adı takıldı şimdi aklıma
Benim eşimde celebreyi çok beğeniyor ama ben işte bitti alamıyorum hiç avon satan yok acaba netten falan alabiliyormuyuz kii
Kızlar gelmediler bende çıkıyorum hepinizi öpüyorummm ösleyinn beniii
ama daha olmadıkı bugun alıp gıdersem ya bebek yarın olursa:süreklı ızın alamamkı bıde tee karşısı yakın olsak hemen görur gelırım
neydiki senin parfüm...
cok heycanlıyım laa
kaçtır annemı arıommm kadın bıktı
kımyonnn sende hala olcekmışın hayrlı olsun cnmmm
cnm burdan annemlere 3 saate gıderım gerı dönmesı var hava hemen kararıo bıde zor yaa
sabah erken gtseydım kocem bugun gunduzcu arkadaşı yerıne oda akşam gelıp bırlıkte döncektık
bu saate sonra 6 saat sırf yol hesapla
gucci rush hehehe
ya ben avonn hemn hemn butun parfmlerını kullandım sattgm ıcın tamam guzllerde hıcbiri kalıcı dııl celebre falanda dııl guzl ama ucuyorrr
kızzzz kuzu suan yerın dıbıne gırdım neden dıye bir sorrr
ayy kabus gıbı ulen bırsuru parfum yorumu okudm bukadrına pes yanı hiçbirnde olumsuz bir yorum yoktu takı suan kullandıgm parfumede bakym kımler ne dıyor dıyene kadr anauuummmmmm yerın dıbıne sokms sokmus cıkarmıslar terbuyesuzler tamamda okdrda olmazkı ama yafsss:):):)
bırıde yazms erkek kullansa daha ıyı olurdu kadın kullnıca ztn acayıp ıtıcı oluyor agr bişi falan oha ama cok kalbısım kırıldı suan alya guzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?