Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende aldığımda orjinal alıyorum zaten iki parfüm alıyorum evde ikisi var gucci rush 2 ve noa yaz kış bunları kullanıyorum ablam fransadan getirmişti hediye burbery bende o kokuyu sevmiyorum duruyor öyle çok nadir değişiklik olsun diye sıkıyorum ablam yazın italyaya gidicek şimdiden siprarişlerimi hazırlıyorum 3 sene kalıcak orda bu yaz değil 2013 yazı bende gitmeyi planlıyorumm bir sürü şey alırım artıkın

avonun purblanca doğrumu yazdım bilmiyorum hatırlayamadım bende onu severim bekarken kullanırdım
celebre de güzel eşimin çok sevdiği koku var avonda ismini unutttum şimdi evde hala durur özel günlerde sıkarım
uzun şişesi var koyu pembe gibi ayy neydi adı takıldı şimdi aklıma

Benim eşimde celebreyi çok beğeniyor ama ben işte bitti alamıyorum hiç avon satan yok acaba netten falan alabiliyormuyuz kii

benimde fransaya amcamlar babamlar gider onlara sipariş ederim
ama kaç yıldır etmiyom babam burdan al kızım diyo
öle işte

çok farklı parfümler kullandım
misal nina ricci süper bi koku

öle işte

Ben parfümde öyle çok değişik şeyler kullanmasını sevmiyorum böyle birinde çok hoşuma gidicek alıcam yoksa gidipte parfümleri sıkıp sıkıp hiç bilmediğim bir parfümü almam o riske girmiyorum

sınavıma az kaldı kızlar yaa akşamları deli gibi ders çalışıyorum inşallah geçerim 8 ders var ama ben 4 dersten giricem ama hala bitmedi konuların 18 aralık sınavımmm inşallah 4 derstende geçerimmm

anam az kamlmış tatlım
çalış çalış geçersin inş.

ben geldim herkesler gitmiş bu saatte geliceğimi biliyorsunuz nereye gidiyorsunuz kızayımmı size yinee

öle işte

anacım ne cok bılıyorsunuz siz öleeee

efet hazl ya 2 guzel haklısın aslnda ama sıkldm ben kırmızıyı kullanıyorm suan deneyım dedım ama cıkss cok agır soledgn gıbı ve ondanda sıkldm eskıden lancom un kullnrdm guzldı degsk farklı bişler olsun dedık sende gec yetstın ımarmani dediler en son netten alırsm ya llolita ya armanı code alcem hehehe ulennn dısardDA BULAMDM CAKMALRI VAR HEHE BI MOKA BENZTMDM 9 TL LİK ÇAKMA NASIL OLBLRKI:) ZTN

ayyyy daral geldi az yazın yahuuuuuuuuu

kızzzz kuzu suan yerın dıbıne gırdım neden dıye bir sorrr
ayy kabus gıbı ulen bırsuru parfum yorumu okudm bukadrına pes yanı hiçbirnde olumsuz bir yorum yoktu takı suan kullandıgm parfumede bakym kımler ne dıyor dıyene kadr anauuummmmmm yerın dıbıne sokms sokmus cıkarmıslar terbuyesuzler tamamda okdrda olmazkı ama yafsss:):):)

bırıde yazms erkek kullansa daha ıyı olurdu kadın kullnıca ztn acayıp ıtıcı oluyor agr bişi falan oha ama cok kalbısım kırıldı suan alya guzum

neydiki senin parfüm...

yaws ikiside var bende ama ben o kırmızı şişeli çok güzel kokan pardümü diyorum avon neydi adı sipariş verdim gelecek indirimdemiş şimdi...kırmızı kıyafetli kadın var hatta resimde...çok şekşi kokuyor onu sıkınıp parise gitcem ben...

haaa anladım ama yarın sabahtan gitsen daha iyi olmazmı?

gucci rush hehehe

ya ben avonn hemn hemn butun parfmlerını kullandım sattgm ıcın tamam guzllerde hıcbiri kalıcı dııl celebre falanda dııl guzl ama ucuyorrr

cnm işte o kırmızı şişeli parfüm çok güzel yaa süper kalıcı...tekrar alıcam fiyatıda 72 den hiç inmez zaten..

nerde okudun güneş kuzummmm yorumları

nerdesiniz nan burda sıkılım tek başıma bende gedicem artık hazal gibimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…