Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bu gün pek keyfim yok offf off daraldım halbuki keyfim iyiydi

miray ınan bende dıcektım dergstr sunu dıye senn gıbı cıtı pıtı tazcık anne adayına yaksmıyoğğğ:)

hayy çok yaşa ne zamandır dicektim değiş artık bebişli hamişli bişi koy yahuuuu

bul sana öyle diyecene kokoş bir anne olsun ama basit olmasın...oğluma yaraşır bir anne olsun.

şimdide Bvlgari ındırme girmiş gız hahaha
hergun yenı bişi indirime gıryr,

sen bu gidişle alamazsın cnm hergün fikir değişyon...

bakın biri ne yazms bu parfm hakkndaa alıntı hee hahaha

''benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır''

arastrma yaprkn nelr ogrenyrm

Bu gün pek keyfim yok offf off daraldım halbuki keyfim iyiydi

ne oldu kız hayırdır bişi mi oldu işyerinde felan...birsen sen nerde çalışyon buarada herkesi bilyom seni bilmiyorum..

miray ınan bende dıcektım dergstr sunu dıye senn gıbı cıtı pıtı tazcık anne adayına yaksmıyoğğğ:)

koketalar bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırımmmı ala ala neydi kulitta bana kokoş bişiler yapsın göbüşlü süslü anne istiyorum ben....

bul sana öyle diyecene kokoş bir anne olsun ama basit olmasın...oğluma yaraşır bir anne olsun.

sen bu gidişle alamazsın cnm hergün fikir değişyon...

bend eonu dıyorm onerılere gore alayım kendı zevkıme gore aldım yorumlr felakt dedık ulen onerılre gore almaya kalknca daha cok kafa karsyr:)):

anaa bende lisedeyken kullanmıştım kızzz anam noldu zehirlendikmi zehirledik ama

güneşş dün akşam ordada parfüm onusu açıldı sayemdede kızkardeşim de hastadır parfüme o da calvin klein alıcakmış süpermiş ama biraz pahalı
euoropa sanırsam ama beyaz oval bi şişeymiş adı tam anlamadım

nan dikkat et işyerinde sürmezsin evde bol bol sürersin eşinde seni parise götürür hergün 3 defa...

ne güzel allah analı babalı büyütsün çok sevindim.Ona annelik çok yakışır...
evet süper bi anne olucak o sende tabisi

Gelmez cnm o bizi unuttu....

diğer tarafa yetişiyor cnm bura bakmıyor artık ....bende gitmiom işte çağırmaya hıhhhhhh
aşk olsun yaa, işlerim de yoğun bikere ay sonuu deliriyorum burda
seviyorum ki sizi miroşum, böcük, birsen, güneşim, hazal, burcuuu, esmoş

kızlar bana kokoş anne avatarı bulun beee bu avatar kız avatarı olmuyor bebişte erkek bilyosunuz...
ben bulurum du bakim azcık

30 ml lolıta 45 tll alayım dımı uygn bence denemelık bıdahakınede noa yada armanı alrm mırosun dedklrndn :):)

kız ben özel bi şirkette mhasebe sorumlusuyum kuzucum memur deilik sen gibin ayy inş olurum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…