kızlar bana kokoş anne avatarı bulun beee bu avatar kız avatarı olmuyor bebişte erkek bilyosunuz...
kızım armini code al yaa şekşi hem süper offf o güzel boşver loliyi felan...
kızım armini code al yaa şekşi hem süper offf o güzel boşver loliyi felan...
sus nannnn armani daha pahalı
güneşşş dün akşam arkadaşın doğumgününe gittik orda bilem herkes sordu valla
ulen alıyorm dur bekleeee deneyelım 30 ml alayımmm huhaa bene bakkk
hayy çok yaşa ne zamandır dicektim değiş artık bebişli hamişli bişi koy yahuuuu
şimdide Bvlgari ındırme girmiş gız hahaha
hergun yenı bişi indirime gıryr,
bul sana öyle diyecene kokoş bir anne olsun ama basit olmasın...oğluma yaraşır bir anne olsun.
sen bu gidişle alamazsın cnm hergün fikir değişyon...
Bu gün pek keyfim yok offf off daraldım halbuki keyfim iyiydi
miray ınan bende dıcektım dergstr sunu dıye senn gıbı cıtı pıtı tazcık anne adayına yaksmıyoğğğ:)
şimdide Bvlgari ındırme girmiş gız hahaha
hergun yenı bişi indirime gıryr,
bul sana öyle diyecene kokoş bir anne olsun ama basit olmasın...oğluma yaraşır bir anne olsun.
sen bu gidişle alamazsın cnm hergün fikir değişyon...
bakın biri ne yazms bu parfm hakkndaa alıntı hee hahaha
''benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır''
arastrma yaprkn nelr ogrenyrm
bakın biri ne yazms bu parfm hakkndaa alıntı hee hahaha
''benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır''
arastrma yaprkn nelr ogrenyrm
evet süper bi anne olucak one güzel allah analı babalı büyütsün çok sevindim.Ona annelik çok yakışır...
Gelmez cnm o bizi unuttu....
aşk olsun yaa, işlerim de yoğun bikere ay sonuu deliriyorum burdadiğer tarafa yetişiyor cnm bura bakmıyor artık ....bende gitmiom işte çağırmaya hıhhhhhh
ben bulurum du bakim azcıkkızlar bana kokoş anne avatarı bulun beee bu avatar kız avatarı olmuyor bebişte erkek bilyosunuz...
ne oldu kız hayırdır bişi mi oldu işyerinde felan...birsen sen nerde çalışyon buarada herkesi bilyom seni bilmiyorum..
koketalar bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırımmmı ala ala neydi kulitta bana kokoş bişiler yapsın göbüşlü süslü anne istiyorum ben....
30 ml lolıta 45 tll alayım dımı uygn bence denemelık bıdahakınede noa yada armanı alrm mırosun dedklrndn :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?