Kokoşş Hatunlar Kulübü

benden iyi anne olur kız o ben gibi eşine sinirlenmiyor daha rahat geçirir maş. çok iyi kalpli ben cadıyım sen düşün nasıl bir anne olurum artık neyse kitap CD ler bakcaz artık erkek annesi nasıl olur...

sev bizi benim çocuğumu unuttun nennnnn çınarıda sev...

sen bulursun evet süslü anniş bul bana....

kız ben özel bi şirkette mhasebe sorumlusuyum kuzucum memur deilik sen gibin ayy inş olurum yaaaa

vay anam vayy muhasebe sorumlusu...şimdi seni görmek isteyenler birsen hnm la görüşebilirmiyim diyo...buarda sen nasıl yoğun değilsin muhasebeciler çok yoğun olur işleri başkalarınamı yığyosun haa...!

vay anam vayy muhasebe sorumlusu...şimdi seni görmek isteyenler birsen hnm la görüşebilirmiyim diyo...buarda sen nasıl yoğun değilsin muhasebeciler çok yoğun olur işleri başkalarınamı yığyosun haa...!

kuzum ben ve müd hariç 2 kişi var bide okul döneminde 1 stajer var

Son düzenleme:

hım deluu bak aklıma yenı fkrler sokuyrsn sonra karrsz dıyrsnz aaaaaaaaa bak kadınsı olsn agr yapşkn olmasın fazla agr olmasn herks asık olsun kokuya hahah ne az sey ıstıyorm ben yahuu:):) supperım

nan dikkat et işyerinde sürmezsin evde bol bol sürersin eşinde seni parise götürür hergün 3 defa...

nan mannik ben kacıcak delık arıyor mm sen gunde 3 defa dıyorsn hahahah almam bunu ben almam

hoşgeldin cnm katıl aramıza naparsın annat bakalım neler kullanırsın kokoşluk adına...

yeni bir yüz maskesi aldım dün

akşam uyguladım

çok hoş..doğal bir ürün...

her sabah işe giderken takılar takılır

makyaj yapılır

uyum en takıldığım konudur..

muhakkak ki kıyafetime uygun yüzük takarım

ne biliim ya salaş gezmek bana göre değil....

süslenmek ruhumda varrrrrrrrrr....

yaş da oldu 30 şimdi cildime taktım

merhaba;

bu topiğe ilk giriyorum

banada kokoş derlerrrrrrrrrrrrrr

ne biliim ya süslenmeyi çok seviyorum...

hoşgeldın cnm bahset kendınden kokoşluk ıcın neler yaprsn hangı urunler hangı marka tercıh edersn vs ama ılk parfumunuu sülee hehehehe:):)

armanide de seni eşin çok şee eder yani sıkıştırır oyüzden sen zararsız parfüm al hatta kötü kokan al adam yaklaşmaz sana.

ayyy nek harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şu kırmızılı çok sexi bebeğim bee füttttttttttttttttttttttt tam bana göre...

bebeklerde hoşuma gitti..şu mavi giysile hoşuma gittim masumm ama bana benzemiyor..:44: kafam karıştı hadi seçelim yaa kızlar yardım edin burdakiler güzel.

hımmm güzel...

hangi kozmetik ürünlerini kullanyosun cnm?

bide hangi parfümleri beğeniyorsun....

çok sevdiğin renkler nedir kıyafettee..şal şapka tutkun varmı...azcık tio ver hade bakam ...

hehe cıldıme bende taktım gecn gun baya krem aldım skıncode nın falan ama o goznklere cozum olmadı gıbı du bakalımmm devam kullanmaya

armanide de seni eşin çok şee eder yani sıkıştırır oyüzden sen zararsız parfüm al hatta kötü kokan al adam yaklaşmaz sana.

hahaulen okadarda diill :)):

buarada bırsen 100ml 99 olan sıyah sıse onasılbılmyrmkı ben senın kullandgn lıla sıseyı alcem hehehe 50 ml lıgı vr bırde

böcük esma karısı hangisi uyar bunlardan aban ayy çok beğendim kırmızı bacaklı karı uyarmı yoksa bebekmi olsun süt içen yada kalp atan ama mavilide güzel hadi bişi söyleyin yaaa...hangisi...uyar bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…