burcum vah haline valla buneyn kız yemek seçen adam çok zorrrrrr.........
haşiinnnn ihtirasss öfkeeee intikammmmm bla bla bla dolu tartışma 10 kişiylen cebelleştim sonunda banlandım ama yanımda 3 kişiyide götrdüm onlarıda ben banlattım ohohhhhhhh)))
nasıl sonu gelmior annıamadım abowww vajinismusmusun kıııı
kıs hiç birşey yemıyı adam 5 çeşit en fazla oda pilav makarna dahil yanına yaptın mı al 3 çeşit kalıyo
poahahahahahahaha
hahahahahahahaha
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy alemsin laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heee olabulerrr
kız kabız olmadınmı sen bu adamla evlendin evleneli böyle çeşitmi olur ayolDD bu arada benm smayllerim yok nerdeler nasıl açıcam ben bunnarı
DDDD sonu gelmeyor deyince:)) aaaa yoksam abowwwwwww kalkma sorunumu var aneemmmmm olabilermi kıııs
kız 2-3 bişey ögrenecez bı bakıyom banlanmıssın
fışkıran zekanın sebebi bulunmuştur))))
tövbe tövbeeeeeeee:44:
sonugelmeyor diyor şimcik sen ne anlarsın bundan..:))) kızımız vaginismusta deel...yaani esmacım açıklık getr buna biz bulamadık seçenekleri sunuyoz sana:dd
mersı cnmm
zekılerle takıla takıla kaptık bişilerde dıyebılırık
sen gör akşam sinemaya gittik tanrılar ve ölümsüzler...şimdik gitmeden bi benmkini yoklattım bugn ada oldum dedim anladın sen onu cıxx dedi valla çok yorgunum hiç aklıma sokma (arabadayız gidiyoruz)iyi peki dedim sen bilirsin...sinemada kadının biri cıbıl cıbıl bir sevsme sahnesi allahım akşam geldik benmki rahat vermiyo..ben bir sinir bir sinir..içim içimi yedide genede vermedim uyus..
sonugelmeyor diyor şimcik sen ne anlarsın bundan..:))) kızımız vaginismusta deel...yaani esmacım açıklık getr buna biz bulamadık seçenekleri sunuyoz sanaD
ben sana şimdiden görüşürüz kendine iyi bak dıyeyım barı canım bu işin sonunda yarın olmayabılırsın
heç sorma bacımböcüküm hayırlı olsun cnm...neler aldın öyleee
burcuburcuu gene yemek derdine düşmüşsün kuzum
et derken o anlamda deıl ya
yap anlamındanasıl anlatmışım ama
ben ole anaadım bacımmmm
nelr almadımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?