Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs hiç birşey yemıyı adam 5 çeşit en fazla oda pilav makarna dahil yanına yaptın mı al 3 çeşit kalıyo

kız kabız olmadınmı sen bu adamla evlendin evleneli böyle çeşitmi olur ayol DD bu arada benm smayllerim yok nerdeler nasıl açıcam ben bunnarı

kız kabız olmadınmı sen bu adamla evlendin evleneli böyle çeşitmi olur ayol DD bu arada benm smayllerim yok nerdeler nasıl açıcam ben bunnarı

olmmmı oldummm anası alıştırmamıs ne ıstemısse onu yapmış nazıyla oynamıs normalde velerınde sebze pişiyormusda bu ben yemem dıyınce anası hop buna sevdiği şeyleri yapıyormus

kız 2-3 bişey ögrenecez bı bakıyom banlanmıssın

sen gör akşam sinemaya gittik tanrılar ve ölümsüzler...şimdik gitmeden bi benmkini yoklattım bugn ada oldum dedim anladın sen onu cıxx dedi valla çok yorgunum hiç aklıma sokma (arabadayız gidiyoruz)iyi peki dedim sen bilirsin...sinemada kadının biri cıbıl cıbıl bir sevsme sahnesi allahım akşam geldik benmki rahat vermiyo..ben bir sinir bir sinir..içim içimi yedide genede vermedim uyus..

ben sana şimdiden görüşürüz kendine iyi bak dıyeyım barı canım bu işin sonunda yarın olmayabılırsın

hehehehehe...

ayyy alemsin haa geldiğin belli oluyorr..........

lann ne güldümmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahta seni güldürsün...........

takımlar sağlam..... o konuda sorun yoktaaaaaaaaaa........

kızlar, ilk ve son sayfaları okudumda son sayfaların kokoşlula alakası ne anlayamadım. ama alemsiniz. sizi seviyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…