Kokoşş Hatunlar Kulübü

annadım sizde üşengeçlik var :))arada bizede geliyor sonuna kadar geliyooooor ve gerisi gelmiyorD sorun yıkanmayı mesele ediyoruz bu soğuk havada :)) gözünü sevdiğimin yazı GÖZÜNÜ SEVDİĞİMİN BALKONUUUUU pohahahaha valla özledim kııı

kızlar, ilk ve son sayfaları okudumda son sayfaların kokoşlula alakası ne anlayamadım. ama alemsiniz. sizi seviyorum,

bizde seni seviyorustaaaa anacım biz aylardır beraber takılan gacılar olarktan herrr dakka kokoşluklarımızı konuşamays herhalde yeni gelen üyelerimis kokoşluklarını tescillendirdikleri vakt bize katılabiliyorlar..yani arada aldığımdı giydiğimdi sürdüğümdü paylaşılır möhim deel..sohbet işte nereee açılırsa oraa gidiyos

onu ben arada yaptırıyom ama benımkı balık sevmıyı

he benmkıde dıyorkı balık yıynce ac kalıyorum doydugunu hısstmıyormus buggcuuu

cimcime hoşgeldınnnnn:):)

evet yınede yenı bişlr oldugu zmn paylaşıyoruz tabisiiiii daaa napalım yaaaa miray bugnnn pek gergün nerelerdesın mırooo

hoş buldum kuzuuum kız senn burcunneydi sormuşmuydum ben saaa

buda gusellll mış bacım ben zorla yedırıyommmmmmmmmmmmmm

kııı ben bişiy anlamadım erken öten horoz benmi oluyorum şimdi valla anlamadım bu ara balık yemiyom ondandır

bacım esma dımedımı sonu gelmıyor dıye bende sana tövbe tövbe dedimmm sende bana sen ne anladın dedın bende bunu anladım demek ıstedımmm erken öten horoz ıste ana yawwww

bacım esma dımedımı sonu gelmıyor dıye bende sana tövbe tövbe dedimmm sende bana sen ne anladın dedın bende bunu anladım demek ıstedımmm erken öten horoz ıste ana yawwww

kız burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sen hepimizden maynaksın valla...

yok yook oda değülll..............

üşengeçlikkkte var tabee amaa................

kaçışşta var..................

kız burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sen hepimizden maynaksın valla...

yok yook oda değülll..............

üşengeçlikkkte var tabee amaa................

kaçışşta var..................

he yawwwwww anadım da ısı gırgıra vırdımmm bende usenıyom vallaaaaa banyodan felannn offfffffffffff

DDannadım annadım jeton işte paraşütlü bazen..arada bizde erken ötüyoz ama eh naaprsın yazgibisi yok( arakat gibiside yok valla son katları ısıtmak çok zorrrrr

DDannadım annadım jeton işte paraşütlü bazen..arada bizde erken ötüyoz ama eh naaprsın yazgibisi yok( arakat gibiside yok valla son katları ısıtmak çok zorrrrr

oyyyyyyyyyyy sonundaaaaaaa anlaşılmaldan gıtmenı ıstemzdım vallaaa bızde gırıs kattayıs ısınmıyor bazen tvlerde goryom kısın evde tısot sort cıbıl cıbıl gezıyorlarr ben kat kat gıyınıyommm adamda ıstahmı kalıyor ustumdekıleri cıkarana kadar zatı uykusu gelıyııııııııı

aynen aynen benmkocada arada uyarıyor benı bu pıjamalrını atcm dıye 1 pijama parcalamıslıgı var sırf evde mıskn mıskn gıyp oturyrm ole dıyeee göz zevkı bozulyrms

ayy bende kalorifersiz doğalgazsız ev bir burda sanıordum...

demek sizde üşüorsunuz yaaa...

bizde bizdee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…