wallaha ben veriyom gazı alan tam yol ileri benm suçum ne yaaaa)))
heç anasına cekmemıs sen o yasta tanga gıyordun demi
anaoommmm delü
valla tekseferle olurda oda bana yetmediği için 2 3istiyorum mecburen alıyoruz yoksam adamın haşatı çıkar kııııs
ya ne bilem o mapısa düştüm ya ben 1 kere
Allah kimseyidüşürmesin
tabi senin haberin yok dimi bi geçmiş olsun dimedim
ay yok tek yetr bana ay koç burcu benm ulennn asıl bnm öle olmam lazm ama diilm:):)
heç sormaaaa kısssss senın adam sanslı osamannnnnnnn
DDcanımın içi bensiz naparmış:)) gece öyle deyor aldı tabe kremli masajı DD kremde ne krem phohahahaha:)) düşünün bakem ay vallahi çocugun altı pişti abowwww
allahaşkına sizde tekmiiiiiii
ay yok tek yetr bana ay koç burcu benm ulennn asıl bnm öle olmam lazm ama diilm:):)
ne delüsü nan siz yemiyonuz mu kuruyemiş bal
he ben koç kocam koççç yukselınım koççç ama bılmeyom bacımmmm usengecım ve usuyorum ben yawwwwwwwwwwwww
benm yükselen aslan ay burcum koç karışığım ben ama bu ateş hanginden haberim yokD
benm yükselen aslan ay burcum koç karışığım ben ama bu ateş hanginden haberim yokD
he kuryemiş yıyorz heraksamm bolbol ama bal yemıyoruz hihihhi
bende usuyrmmmmm pofff birde saclr mahvedyr benı sabaha hasta olrm hahaha
çokokrem mı yoksammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıkısndende acccukkk almıssın dıyecem amaaa hepsını sen almıssın bıze bırsey kalmamıs anacığımmmmmmmmmmmm
sarelle yannda halt etmiş puhohahaha..valla yazsam bannanırım söylemicem.. bigün evi toparladım eşimin çatlak teyzesi geldi falan yatak odamısta ne işi vardı bilmem camdan bakıcakmış yere bir bakmış yatak yanında o krem allaaaaaaam rezillik benmki geldi akşam dedim çekmeceye koyarkene accık gözünü benden ayırda koydugun yeri görD bikerede koltugun arasında ne görmüş aynı teyzesi klondmmm dünyaya klnddddmmmm herkeeese klnnddddmmmmm
koç ateşli olurmus hehe ama bend eılumm kesunluklen:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?