ne kremı nannn ozamannn merak ettım soleeeeeeeeeeee heleeeeeeeee ozele at merak ederım ben
aaa feciii bişey walla bi shopa gitmediğim kaldı olayın adına ne varsa evimde var allaa şükür:)))
sarelle yannda halt etmiş puhohahaha..valla yazsam bannanırım söylemicem.. bigün evi toparladım eşimin çatlak teyzesi geldi falan yatak odamısta ne işi vardı bilmem camdan bakıcakmış yere bir bakmış yatak yanında o krem allaaaaaaam rezillik benmki geldi akşam dedim çekmeceye koyarkene accık gözünü benden ayırda koydugun yeri görD bikerede koltugun arasında ne görmüş aynı teyzesi klondmmm dünyaya klnddddmmmm herkeeese klnnddddmmmmm
wardır wardır açmasını bilsin seninki kııııDDd
bende merk ettım neymıs o yaaaa alla alla ulen kendımı sırf cahıl hıssettm hahaha
kız benm koce acmaya calısyr benı ama ben kızyrm onaaa öle zor bnm ıcın
yoksa bız kardesmıyısssssssssssssssss
yoksa bız kardesmıyısssssssssssssssss
allan davulları :) hadi size bir ipucu..jellll ama nee jellll
az once jelll mı dıyecektımmmm yoksam dusundugum seymııııı:26::26::26:
kaygan kaygan diyorum başkada birşey demiyrum ..kızlar ben kaçıyorum daha markafoniye bakacaktım ama benmki gelecek iş yapmak lazım sizleri seviyorum görüşürssss
valla bende çok iyi bilirim o etken maddeleri
emme konişmicam
gorusrz bayb ayyy
ulen hıcbısı bılmıyormusum ben
kaygan bir jellll annadın sen :))çok fonksiyonlu olur kendisi tavsiye ederim hadi öptm kızlar...
senle 2 muhhabbet etsek yüzyüze açarık gözünü valla kocen kaçar sonra hahahyyyyyyy güneşim bitanesin
kaygan bir jellll annadın sen :))çok fonksiyonlu olur kendisi tavsiye ederim hadi öptm kızlar...
kaygan kaygan diyorum başkada birşey demiyrum ..kızlar ben kaçıyorum daha markafoniye bakacaktım ama benmki gelecek iş yapmak lazım sizleri seviyorum görüşürssss
yine gel kız aydınlanalım anammmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?