Kokoşş Hatunlar Kulübü

bizimkı kayın peder derdııı canım goruyorsmusunn bı benım sanırdım bu konuda dertlı meğersem cok mus

Son düzenleme:
burcu 4 ev var ve kirada mı oturuyorsunuz?
ve eşin evleri kardeşine mi verdi.
bu erkekler niye böyle anlamıyorum.

Ayy alemsin kızzzz

ayyyyyyy ortada bı ok var sankıı olumlu dunyaaaa ne gerek var dımı ama bazende dıyorum kı bu adam yakınımızda olsaaa daha fena olurdu kesınnnnn ebn kayın valıdeme çok uzulyorum öle sessız ole ıyı kıı yazık kadına yıllardır cekıyor

hoşbuldum alyacım. ayol benim kv. sorunu birazda olsa çözüldü biliyorsun.
kayınpeder derdi bende de var biliyorsun.
adamın durumu iyi bunu biliyoruz torunu 1 yaşına girdi 50 tl cik ara verdi geçen yaz.
birde yatak aldı o da 50 defa söylemeyle para gönderdi.
üstünü biz tamamladık. ama oğlunu dans kursuna gönderiyor.
param yok borcum var diyor bi duyuyoruz oğlu kurslarda.
insanın gücüne gidiyor.

Son düzenleme:

benım bınlara aklım ermıyor bacımmmmm cıddennnn nasıl bır dusunce kapasıtesıdır

ayy inanmıyorum aynı kız
bende kaynanama üzülüyom sessiz sakin
ha bide kaynanasına bakıyo yıllardır
dırdırcı biri
padişah torunu mübarek

bende diyom ki iyiki küsüz gidip gelmiyo bu adam yoksa deliririm ben
geldi 10 gün işte o nişanda tecrübe ettim biliyom

evınde baktırma mırosss kayanantor kendı evınde baksınnn akşam gıder alırsınız yemeğinizde yersın eve gelıncede parıse gıdersınız ohhhhhhhhhhhh

biz bırakırsak bakar evinde ama bırakmazsak o gelecek ama yinede yemek yapar bence...yeriz sonra oğlu bırakırmı onu kalırmı bilmem ama...

burcu anladığım kadarıyla kv. iyi ama kp. fena bir adam.
evlat ayırımı yapıyor o zaman.
kaç kardeş eşin?
en azından kiraları eşit vermesi gerekir.
aman yapsınlar devam etsinler bakalım nasıl hesap verecekler.
bu arada ben yemeğe çıkıcam. öğleden sonra görüşürüz.
kendimi tanıtmadım aceleden.

kızma bana senin bu dansa kopuyom zati her defasında
Amnnn boşverin yahuuu napalım kader

ben senı tanıyom zatı bacımmmm konusyorduk ya zatı
evet aynennn ole bırı melek dıgerı şeytan esımın bı kardesı de vefat ettı tuberkılozdan dusunnn bu adam bı evladı topraga verdı ama gene akıllanmadı evlat ayırımı o biçimmmm yapıyorrr anlatsam şaşarda kalırsınnnn

kılzar sizle konuşurken nakliye işinide çözdüm 450 TL ye asansörlü nakliye tuttum haftaya çarşamba hayırlısylka taşınıyorum...

hizmete bak herşeyi söküp kendileri takcak çekmecelir boşaltmıcakmışım bağlayıp bantlıyolarmış...
mutfaığı iğne bile bırakmadan topluyorlar Tv ünüte içi boşaltılyomuş hepsi için ben hiç bişi yapmıcakmışım çantamı alıp diğer eve gitcekmişmmmm

normalde 700 TL miş eşyalarımı söledim bide semt yakın yerden fazla uzak olmayan yere yaa...450 TL dedi...

hemide sözleşme yapıyolarmış yarım günde biter hepsi taşınmış olursnuz hızlı oluyor asansör ile...

ne ballı karıyım ulennn valla cnma minnet kaynana ve annem sorup duryodu nasıul taşıncak eşyalar diye ee yorulcakalrdı şimdi artık kahve içmeye gelirler...

temzilikçide ayarladım 80 TL ye...

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bizimkininde 6 daire para pul arsa bide 3 ayrı şehirde evlerivar ama bize bişi yok
evlat ayrımı bizdede yapılıyo
amannn para pulları onların olsun
ben huzurlu olim yeter

kız benim h.sonu arkadaşım taşındı
indirimli 800 tl
nakliye hemide mesafe yakın
bilir kızlra b.düzünden toriumun oraya

seninki çok uygun iyi buldun heeee

bizimkilerde hep sarı adam esmer seviyorrrrrr
eltim oldu şindi oda sarı bi esmer benşmm kocem çikolatam deyo bağaaaa

benim kocada sarışın sevmiyor esmer yani ben bronz karı seviii bana hatta yan azcuk güzel oluyon diodu....kahve karıyım ben bide saça karamel yapınca öldü dirildi benimki ...

bu arada bende melezim ulennn baba TÜrk anne ARap yihuuuu ve ben çıkmışım böle...babam beyaz tenlidi ama ben esmerim annem gibi...zaten bir esmerliği anneme benzer bide büyük memişlerim hehehhehe

miray hadı baklm hyrlısı valla ucuza kaptmssn yalnz ogleye bıter dıyrlr ama hıc bıtıremıyrlar bende aynen öle tasıma sırketyle tasıdım evı gercktn raht oluyor ama ben yınede cekmecelerımı falan boşaltmıstım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…