Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaa deme memiş memiş diyo bende o yok işte güççükler biraz

olsun bendede kalça var hahayyyyyyyy

benn broz sevıorum..

ama karalığı sefmıorum...

hane şöylee.. bildiğin kara olanlar..

çok itici gelior bana..

esmer şkeri diorlarya o cinsten sefiyorum...

seni niye siteemdiki düşündüğü başkasımı vardı kocişine? alla alalh kayınbaban garip?

seni niye siteemdiki düşündüğü başkasımı vardı kocişine? alla alalh kayınbaban garip?

yok bacım benı ıstememe olayı yok eşim 19 lu yaşlarından berı konusmuyorlar ve anlaşamıyorlar konu bu yanı bız cıkmadan once adamla aramız ıyıydı hatta benı gelın ıstoyrdu teyzeme de solemıstı nezman oğlunun benı sevdıgını anladı osaman 180 derece donduu yanı amaç oğlunun ıstedıgı olmasın her konuda bu bole evlad ayırımı yapıyor

tanıyoruz kız biz seni zaten...

bizimkininde 6 daire para pul arsa bide 3 ayrı şehirde evlerivar ama bize bişi yok
evlat ayrımı bizdede yapılıyo
amannn para pulları onların olsun
ben huzurlu olim yeter

benim k.v bişeysi yok kayınbaba 2002 ölmüş kazada herşeylerini satmışlar Antalyaya kiraya taşınmış...
görümcede kirada anlıcağın bişileri yoktu ben düğündse bişi isteemdim tek düğün ama k.v dedi se ttakıcam 18 ayar bişi taktı bide bilezik ben onu bile beklemiyordum nenem dedi sen dulmusun ne bu komik takılar bizde 24 ayar saf koyu altın adana burmaları takılır araplarda altına düşkünlük vardır valla arayı yapana kadar kıçım çıktı...

ama eşim ben ne dediysem yaptı gücü yettiğince...kaynanada kredi çekti oğlu için düğün yaptı bide takılara işte...

bukadarı ile yetindim daha kötüsüde olsaydı yetinirdim çünkü yoksa yapcak bişi yok ama şimdi istediğimi alıp istediğim mekana gidiyorum evim yok ama güzel yaşıyorum en azından inş seneye evimde olur...

ama parası olup vermeyen aileleri anlamıyorum neden?

kız benim h.sonu arkadaşım taşındı
indirimli 800 tl
nakliye hemide mesafe yakın
bilir kızlra b.düzünden toriumun oraya

seninki çok uygun iyi buldun heeee

ben zeki karuyum hepsini ayarladım bizimki daha emlakçıya gitcekde evi sorcak işe olmasma onuda hallederim ama adam alıştı hereşyi benim halletmem yapsın gari onuda..

ucuz buldum ohh bişi kolilemicem hepsini onlar edicek.

500 deseydi yine verirdim ucuz çünki...450 dedi iyi bari...temizlikçile tam oldu

ya ben dedim boşaltımmı dedi yok bantlkayıp bağlıyoruz bişi olmaz dedi...bişi yapmayın diyolar canıma minnet..

işte o tip kadınlar hoş gelmior bana..

yani zevk tercih meselesi..

meselaa sarışın arkıdeşim varr.. bronz olmak adına öyle bir yanarlarkii...

suratlarına bakmak istemesisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…