Kokoşş Hatunlar Kulübü

allahtan yaknımş,yalnız ne mide varmış arkadaşşım sizde,ev kapısından sonra kendini wc bulmuşsundur sanırım

:118:

hee gördum mınck bişsn kıssss

hazl hosgeldnn
ya ben minicik değilim gayet uzun boylu manken edasında biriyim beeee

ahhh uğurumm böcüğüm ya çok seviyorum seni =)))

ya ben minicik değilim gayet uzun boylu manken edasında biriyim beeee

ahhh uğurumm böcüğüm ya çok seviyorum seni =)))

temem kızma kuck duryrsn fotonda allaaasen ekle baska foto album yap ıncelım senı bakım boylu poslumusun hehehe :) ne kızyonkıne bana

çok önemli bir nokta :)

kızlar ben çıkıyorum bu sefer ya:)

e hade çıkkkk

hııımmm sende kendını pek bı begenıyonnnnn haaaaaaaaaaa
zayıfsın bıde yasın kucuk dıye mınık dedıkkkk allaaa alaaaaa

temem kızma kuck duryrsn fotonda allaaasen ekle baska foto album yap ıncelım senı bakım boylu poslumusun hehehe :) ne kızyonkıne bana

e hade çıkkkk

yok kızmadım be ahh ben bi diz üstü bilgisayar alsam da evde rahat rahat nete girsem koyarım resimlerimi ama param yok bilgisayarım yokkk,,

yok kızmadım be ahh ben bi diz üstü bilgisayar alsam da evde rahat rahat nete girsem koyarım resimlerimi ama param yok bilgisayarım yokkk,,

kıs notebooklarda falan bir ara iyi kampanya vardı biz kampanyalı almıştım tukcell yapmıştı 3g si içinde hem herye çekiyor hemde notebook laptopa göre biraz daha küçük daha rahat taşıyorsun biz çok memnunuz vallaaa araştır bi

cnm hyrdr ne var bızı nedn sıkasın soncta burda herseyımızı paylşyrzzzz öyle dusnmeee

Sağolun kızlar benim böyle arada gelir keçilerim. girerim depresyona, saklanırım hatta üstüne kahkahalar atarım. zamanla kendi içimden söker atarım. Deliyim ya

benim bi arkadaşımda almış yarı fiyatına ama hiç öyle kampanyalardan falan haberim olmuyo ki.

benim bi arkadaşımda almış yarı fiyatına ama hiç öyle kampanyalardan falan haberim olmuyo ki.

aman bizim hepsinden haberimiz oluyor elektronik canavarı hepsini ona sorucaksın
iş yerindeki bütün arkaşlarına mutlaka kampanyalı bir elektronik cihaz aldırmıştır
hepside gelir sorar şundan istiyoruz bulsana diye
öyle araştırmasını takip etmesini çok sever
bir ara söylim baksın güzel kampanya olursa haber veririrm sana

ya kızlar benim ellerim çok fena oldu soğuktan ve sık yıkadığımdan çatladı kurudu kazık gibi oldu çirkin görünüyooo

hazoş akşama ne yemek var bakemmmmmm parısmı var yoksammmmm

evet işte bu valla müthiş olur kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…