ben bekarken ist. dayken bir yılbaşı gecesi iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıktık valla nişantaşında bir mekana gitmiştik
önce kırmızı şarap,beyaz şarap, şaraplardan şampanyaya geçtik sonra onlarda kesmedi meyve sularının içine votka koyduk için sonra o kesmedi yine meyve sularının içine viski koydu sonra hoşumaza gitmişti yine meyve suyunun içine bütün içkilerden biraz biraz damlatmıştık ama çok eğlenmiştik
tabi sonra evin yolunu zor bulmuştummmm evim nişantaşına çok yakındıda bulabildim yoksa valla sokaklarda kalırdım
allahtan yaknımş,yalnız ne mide varmış arkadaşşım sizde,ev kapısından sonra kendini wc bulmuşsundur sanırım
ya ben minicik değilim gayet uzun boylu manken edasında biriyim beeeehee gördum mınck bişsn kıssss
hazl hosgeldnn
ıyyım cnm sen nasılsınnn
kız ben senı döverım hee
bu zamanlarda ınsan daha cok ceyıs eder
alışverış eder
valla ben en ufak şeyımı bıle nereelre dolaşp almıştım
onun ıcın değil kendımiçin stres attım
sen hayata küsüyon
hayat yenı başlııoo
gezx dolaş ohhhh
işte o kısmını hatırlatmaaaa
ya ben minicik değilim gayet uzun boylu manken edasında biriyim beeee
ahhh uğurumm böcüğüm ya çok seviyorum seni =)))
çok önemli bir nokta :)
kızlar ben çıkıyorum bu sefer ya:)
ya ben minicik değilim gayet uzun boylu manken edasında biriyim beeee
ahhh uğurumm böcüğüm ya çok seviyorum seni =)))
hııımmm sende kendını pek bı begenıyonnnnn haaaaaaaaaaa
zayıfsın bıde yasın kucuk dıye mınık dedıkkkk allaaa alaaaaa
temem kızma kuck duryrsn fotonda allaaasen ekle baska foto album yap ıncelım senı bakım boylu poslumusun hehehe :) ne kızyonkıne bana
e hade çıkkkk
yok kızmadım be ahh ben bi diz üstü bilgisayar alsam da evde rahat rahat nete girsem koyarım resimlerimi ama param yok bilgisayarım yokkk,,
kıslar tatil için erken rezervasyonlar başlamış nerelere gidiceksiniz bakimmmm
cnm hyrdr ne var bızı nedn sıkasın soncta burda herseyımızı paylşyrzzzz öyle dusnmeee
beynel ya ne demek canınızı sıkmayayım burda hep güzel şeylerden konuşmuyoruz bende kötü şeyler yaşadım kızlara anlattım anlattım rahatladım onlarda dizlerine yatırıp dinlediler beni kuzucukarım binimmm
yaz tatılımıııı:26:
Sağolun kızlar benim böyle arada gelir keçilerim. girerim depresyona, saklanırım hatta üstüne kahkahalar atarım. zamanla kendi içimden söker atarım. Deliyim ya
kıs notebooklarda falan bir ara iyi kampanya vardı biz kampanyalı almıştım tukcell yapmıştı 3g si içinde hem herye çekiyor hemde notebook laptopa göre biraz daha küçük daha rahat taşıyorsun biz çok memnunuz vallaaa araştır bi
evet ben bakıyorum da istediğimiz tarihlerde istediğimiz otelde yer bulamadık
tarih değiştiricez mecburen
Sağolun kızlar benim böyle arada gelir keçilerim. girerim depresyona, saklanırım hatta üstüne kahkahalar atarım. zamanla kendi içimden söker atarım. Deliyim ya
benim bi arkadaşımda almış yarı fiyatına ama hiç öyle kampanyalardan falan haberim olmuyo ki.
aman bizim hepsinden haberimiz oluyor elektronik canavarı hepsini ona sorucaksın
iş yerindeki bütün arkaşlarına mutlaka kampanyalı bir elektronik cihaz aldırmıştır
hepside gelir sorar şundan istiyoruz bulsana diye
öyle araştırmasını takip etmesini çok sever
bir ara söylim baksın güzel kampanya olursa haber veririrm sana
aman bizim hepsinden haberimiz oluyor elektronik canavarı hepsini ona sorucaksın
iş yerindeki bütün arkaşlarına mutlaka kampanyalı bir elektronik cihaz aldırmıştır
hepside gelir sorar şundan istiyoruz bulsana diye
öyle araştırmasını takip etmesini çok sever
bir ara söylim baksın güzel kampanya olursa haber veririrm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?