Kokoşş Hatunlar Kulübü

hoşgeldin hazal.

bir arkadaş ne kadar şanslı ya öle ,ne güzel ,hiç evde geçirmıyor,

evli olsam bende evde oturmak istemem açıkcası,:)

bebeğim hayata bir kere geliyorum tadını çıkarmicamda ne yapıcammm her anını değerlendirmeye çalışıyorum

bebeğim hayata bir kere geliyorum tadını çıkarmicamda ne yapıcammm her anını değerlendirmeye çalışıyorum

tabıkı bebegım bende ıstıyorum ama benım kocammm sevmıyo butarz seylerı zamanında teyzem cok demıstı kafa dengınle evlen dıye ama dınlemedık ısteeeeeeeee

hoşgeldin hazal.

bir arkadaş ne kadar şanslı ya öle ,ne güzel ,hiç evde geçirmıyor,

evli olsam bende evde oturmak istemem açıkcası,:)

canım ben bekarkende hiç evde geçirmezdim ya arkadaşlarımla ya kuzenlerimle yada ailecek birşeyler yapardık mutlaka evlendim eşimle yapıyorum
ama bizim aileden gelme ben çocukken bile hiçbir hafta sonu evde olmazdık hep gezerdik babam hep gezdirirdi bizi bir kere bile haftasonunu evde geçirdiğimizi görmedim
ondan böyle oturduğum yerde oturamıyorum demekkiii

bekaRIM canım ,mutfak delisiyim,yeni şeyler yapmaya bayılıyorum...

oyyy ismi ne güzelmiş öyle,allah uzun ömürler versin canım

hoşbulduk canım ,bende seni tanıyorum nasılsın

ıyyım cnm sen nasılsınnn

kız ben senı döverım hee
bu zamanlarda ınsan daha cok ceyıs eder
alışverış eder
valla ben en ufak şeyımı bıle nereelre dolaşp almıştım
onun ıcın değil kendımiçin stres attım
sen hayata küsüyon
hayat yenı başlııoo
gezx dolaş ohhhh

hımm sen doğuştan böyleymişsin kuzum
aman hayatın tadını çıkartıyorsun valla

ama ben öyle hergün sokakta olmayıda sevmiyorum ,çabuk yorula bir insanım..

ama böyle özel günlerdede evde olmak istemezdim

geçen sene teyzemin oğlu ,ben ,ablam,abim ve sevgilisi şimdi sözlüsü nişantaşındaydık süper br gece geçirmiştik ilk defa tekila içmiştik,müthiş birşeydi ya:))

bende iyiyim canım, çalışıyorum işte

hayatt.yaşamdan kopma ,hayata daha sıkı sıkı tutun,herşeyin senin elinde,ya bu hayatı kendi idteğinle güzelleştirir dolu dolu yaşarsın ya da kendi isteğinle mutsuz,herşeyden bıkmış hale getirsin ,hangisini yaşamk istersin..

bir erkek için asla ama asla değmez,sakın üzülme herşeyi kendimiz için yapmalıyız,onlar olmadan öncede hayatımız güzeldi,

kızlar ben çıkıyorum,işlerimin başına döneyim,bir ara yine uğararım ,hoşçakalın,hepinizle tanıştığıma memnun oldum

ben bekarken ist. dayken bir yılbaşı gecesi iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıktık valla nişantaşında bir mekana gitmiştik
önce kırmızı şarap,beyaz şarap, şaraplardan şampanyaya geçtik sonra onlarda kesmedi meyve sularının içine votka koyduk için sonra o kesmedi yine meyve sularının içine viski koydu sonra hoşumaza gitmişti yine meyve suyunun içine bütün içkilerden biraz biraz damlatmıştık ama çok eğlenmiştik
tabi sonra evin yolunu zor bulmuştummmm evim nişantaşına çok yakındıda bulabildim yoksa valla sokaklarda kalırdım

allahtan yaknımş,yalnız ne mide varmış arkadaşşım sizde,ev kapısından sonra kendini wc bulmuşsundur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…