Kokoşş Hatunlar Kulübü

4 cocuk olsa ben koceme 3.hanıma bıle ızn vermstımm hem benımde rutbem artardı nihahahah:)):

valla olmas sızden garu

nan ne tembellık bu
ben maça gıttım geç geldım kızartma tenceresını 1 saat yıkadım wc yıkadım cifledım
mutfak dolaplarını sıldım
dızı cektım
mısır patlatım meyva sıktım neler neler ettım sız pilim bıttı dıyonuss
püüüü sıze

eskıler baska lennn aynı kefeye ne koyuyonnn taş gıbı karılrmıs valla tarlada dogurp sonra calısmaya devam ederlermıs anaummm

nan ben anlmıyorm butun bunları yapıyon erken yatıyorsn bırdee oda yetmıyr erken kalkıyorssnn nasıl yaa nasıllll :):) allahm yaa bak yalap şap yapıyosan doru sole ben bır banyo temzlıgıne gırerrsem 1 saat kafdn gıder aaaaaaa

eskıler baska lennn aynı kefeye ne koyuyonnn taş gıbı karılrmıs valla tarlada dogurp sonra calısmaya devam ederlermıs anaummm

nıye onlar garuda sen nesın
azcık enerjık olun yaa
plan edın
bunları etcem dıyın
akşam daha iş ederdımde kocem yatak dedı bende uydumm
yoksa ohoo
bı evde olsam ne mamalar ederım nerelerı temızlerım ahh ahhh
bıde cocuk ederım

uyuşuksunuz sız ben ne edımmm

kıs gonlum olunca neler yapıyom ama gonlum gelmıyor ole hemennn usenıyom ayyyy uyumak daha kıymetlı oluyor
ayy uyku deme yenmek istiyom onuuuuuuuuuuuuuuuu
olur cnm dızı cektıkçe gelırımmm

avatra bakk
ama senı yansıtmıoo
az enerjık oll
get sapukkkk burayı ne zandın sen
hade len kocem bana hızmet edıyy ben yıyorum napimm:):)

az da sen hizmet et mannak garuuuu
paris hizmeti

yalnız şöle bişi var ben cok işe dlaınc akocem kızyor yalnız otrmayı sevmez hıcc yannd olcm illaa eskıdnde oleydı sımdı cocuk var cocukla otur dıyorm yok onuda zapdedemıyorm dıyor ısı bırk sonr ayaprsn dıyorrr poff anldnmııı bnm koca mutfgaa bır mınck tv bıle koydrtmyn tıplerdn hanı gıderde orda tyvye dalarm falan dıye korkii:):)
sevmiyy öle ztn aksm 3 saat otrcz ondada birlkte olallım dıyıı bele bir aşkk vvar aramzda anlıcanzz senn bu işleri hem koce yannda oturp hemdeee dısarda yapma ımkanmm varmıı böcümm

dudagima ucuk cikti aman allahimmmm cok fena bir görüntüüü sanki dayak yemisim gibi :2:

geçmiş olsunnnnn

uyuşuksunuz sız ben ne edımmm

bende çok planlıyım valla böcüğüm yatağa yatınca bile yapacaklarımın planını ederim

dün akşam saçlarımı maşa yaptım pek bi güzel oldum be insan kendine asıl kendisi için bakması gerekiyo sanırım önce kendi mutlu oluyooo :86:

ya bak temizliğe hec usenmem gecen eve gettımmmm supur sıl utu mutu 2 banyo 2 tuvalett temizledimmm

len adamın yanında dursan nolcekk sankı verıyonnnboş bıoş oturcana iş ette pasaklı olma
ben her işi halledıom merak etme
ütü ederım kocemın yanında nevresımı ütülerım beraber katlar sonundada bı öpüücük verırm
öle öle herkesın gönlu oluyoo

bende çok planlıyım valla böcüğüm yatağa yatınca bile yapacaklarımın planını ederim

yok yok bunllardan olmas ancak bahane ancak bahane

herhalde kankıı bunlar plansız programsız

hee ben yataga yatınca yarın negıysem ne pişirsem dıye dusunuyorum gecen salonda uyuya kalmısım eşim kaldırmaya çalışmış benden cıkan cumle suuu yarın negıycezzzzzz
esimde onu yarın dusunuruz kalk demıs ben gene
ammaaaa negıycez aşkımmmmmmm demişim

heeee ben iş yaprkn kımse ellşmıck bene kocemd eraht vermz hiç kızarım ona kurallarım var binim nihahah ahdi gelrm saat 1 mujkk gızlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…