- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
4 cocuk olsa ben koceme 3.hanıma bıle ızn vermstımm hem benımde rutbem artardı nihahahah:)):
1 cocukla piliniz bıtmış olm sızın
sızden garu neyım olmasss
ben hep annemı düşünür hıc yorulmamcanımanam ya 14 unde gelın oldu 7 cocuk oldu 2 öldu kaldık 5
kaynana k babaya 20 yıl hızmet etmışkı
öle ble hızmet değil
süreklı ayakta sonra sabah kalk 5 te tarlaya gıt akşam gel cocuklara bak gece uyma halı doku
valla olmas sızden garu
nan ne tembellık bu
ben maça gıttım geç geldım kızartma tenceresını 1 saat yıkadım wc yıkadım cifledım
mutfak dolaplarını sıldım
dızı cektım
mısır patlatım meyva sıktım neler neler ettım sız pilim bıttı dıyonuss
püüüü sıze
eskıler baska lennn aynı kefeye ne koyuyonnn taş gıbı karılrmıs valla tarlada dogurp sonra calısmaya devam ederlermıs anaummm
nan ben anlmıyorm butun bunları yapıyon erken yatıyorsn bırdee oda yetmıyr erken kalkıyorssnn nasıl yaa nasıllll :):) allahm yaa bak yalap şap yapıyosan doru sole ben bır banyo temzlıgıne gırerrsem 1 saat kafdn gıder aaaaaaa
ayy uyku deme yenmek istiyom onuuuuuuuuuuuuuuuukıs gonlum olunca neler yapıyom ama gonlum gelmıyor ole hemennn usenıyom ayyyy uyumak daha kıymetlı oluyor
get sapukkkk burayı ne zandın senolur cnm dızı cektıkçe gelırımmm
avatra bakk
ama senı yansıtmıoo
az enerjık oll
hade len kocem bana hızmet edıyy ben yıyorum napimm:):)
nıye onlar garuda sen nesın
azcık enerjık olun yaa
plan edın
bunları etcem dıyın
akşam daha iş ederdımde kocem yatak dedı bende uydumm
yoksa ohoo
bı evde olsam ne mamalar ederım nerelerı temızlerım ahh ahhh
bıde cocuk ederım
dudagima ucuk cikti aman allahimmmm cok fena bir görüntüüüsanki dayak yemisim gibi :2:
uyuşuksunuz sız ben ne edımmm
nan ben anlmıyorm butun bunları yapıyon erken yatıyorsn bırdee oda yetmıyr erken kalkıyorssnn nasıl yaa nasıllll :):) allahm yaa bak yalap şap yapıyosan doru sole ben bır banyo temzlıgıne gırerrsem 1 saat kafdn gıder aaaaaaa
azcık enerjık olun yaa
plan edın
bunları etcem dıyın
yoksa ohoo
bıde cocuk ederım
ayy uyku deme yenmek istiyom onuuuuuuuuuuuuuuuu
get sapukkkk burayı ne zandın sen
az da sen hizmet et mannak garuuuu
paris hizmeti
ayy uyku deme yenmek istiyom onuuuuuuuuuuuuuuuu
get sapukkkk burayı ne zandın sen
az da sen hizmet et mannak garuuuu
paris hizmeti
böcükkk sana sabah bişey yasdım görmedın mı
azcık enerjık olun yaa
plan edın
bunları etcem dıyın
yoksa ohoo
bıde cocuk ederım
parısın merkezıpuhahha
ne sancam lenn sapukta sensın
kapak çiçaaa
yok cnm ne yazdınkı:26:
dün akşam saçlarımı maşa yaptım pek bi güzel oldum be insan kendine asıl kendisi için bakması gerekiyo sanırım önce kendi mutlu oluyooo :86:
yalnız şöle bişi var ben cok işe dlaınc akocem kızyor yalnız otrmayı sevmez hıcc yannd olcm illaa eskıdnde oleydı sımdı cocuk var cocukla otur dıyorm yok onuda zapdedemıyorm dıyor ısı bırk sonr ayaprsn dıyorrr poff anldnmııı bnm koca mutfgaa bır mınck tv bıle koydrtmyn tıplerdn hanı gıderde orda tyvye dalarm falan dıye korkii:):)
sevmiyy öle ztn aksm 3 saat otrcz ondada birlkte olallım dıyıı bele bir aşkk vvar aramzda anlıcanzz senn bu işleri hem koce yannda oturp hemdeee dısarda yapma ımkanmm varmıı böcümm
geçmiş olsunnnnn
bende çok planlıyım valla böcüğüm yatağa yatınca bile yapacaklarımın planını ederim
bende çok planlıyım valla böcüğüm yatağa yatınca bile yapacaklarımın planını ederim
len adamın yanında dursan nolcekk sankı verıyonnnboş bıoş oturcana iş ette pasaklı olma
ben her işi halledıom merak etme
ütü ederım kocemın yanında nevresımı ütülerım beraber katlar sonundada bı öpüücük verırm
öle öle herkesın gönlu oluyoo
yok yok bunllardan olmas ancak bahane ancak bahane
herhalde kankıı bunlar plansız programsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?