Kokoşş Hatunlar Kulübü

dün akşam saçlarımı maşa yaptım pek bi güzel oldum be insan kendine asıl kendisi için bakması gerekiyo sanırım önce kendi mutlu oluyooo :86:

benım maşamyok almak ısıtyom ama korkuom saçlarım cok güzel cunku
kırık yok dümdüz
ve kuaförler hep dıo ıyı bakıyon dıye oysa fönde cekmem maşada yapmam ondan sanırm
fön cok nadır hemen yıkarım

sen güle güle kullan cok güzel olmuşsundur emınım

sen süper garusun vesselammm

koptum delüüüüüüü

heeee ben iş yaprkn kımse ellşmıck bene kocemd eraht vermz hiç kızarım ona kurallarım var binim nihahah ahdi gelrm saat 1 mujkk gızlr

kurallarına senın
adamavermıon pasaklısın ne kuralından bahsedıon olmm daha

sen süper garusun vesselammm

koptum delüüüüüüü

mersı cnm
sende ölesınnn

bende şu aralar sık yapmaya başladım bi düzleştiriyorum bi maşa yapıyorum kendimi güzel hissetmem için =)))

kaygana naptı len

umutsz ev garuları gıbı çay ıcıyordu orda onun gıbı bişi bul
lenn 4 cocuk olsa ne etcennnnonu ızlerken ben kafayı yıyommm

napsın akşama nasıl tiyatro yaparızı düşünüyorlar bütün gün. her akşam eve geldiğimde ölmüş bitmiş oluyorlar. sen bana senden garu olmaz diyon ama bunlar 2 kişi tek bir çocuğa bakıyorlar onda da ölüyorlar. 4 çocuğum olmaz merak etme.

nana onlar eski toprak kıyaslama.

kıs kaygana gelmeden iyi gidiyordum şimdi bunlar iyice pilimi bitirdi. her akşam yemek yapıyorum yaw.
onlar yokken 2 gün yerdik. e yemek pişerken mecbur yanlarında oturuyorum sonra alınganlık ederler.
gittiklerinde işilerimi tekrar düzene sokarım ben.

nasıl ınsanlr yaa 1 cocuk bu yaa valla Allaha buyuk konuşmayım evde olsam 4 cocuk bakarım işlerıde ederım keyfımıde
o cocuk bıde daha kucuk uyur gündüzlerı falan
aman aman bence onlar bakmak ıstemıyr
öle ınsanları evıme bıle almam
haa tanımım belkıde sen memnun değilsn atıyon arkalarından

eskısı yenısı yok bızım şartlar bınkat daha ıyı
bulaşık mk çamaşır mak.daha sayım mı
bence bız cok şanslıyız ama naz edıoz
ıkı iş edemeyene ben garu demem

yemek yapsınlar söle
ortalık düzgün mu barı

ben sana sordum kreş parası ne etcen bu ay dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…