ben nasıl kokoşumdur anlatayım o zaman:)) giyimime çok özen gösteririm. elbise, mini etek ve topluklu ayakkbıdan vazgeçmem. saçlarıma her daim bakım uygularım. doğru güzgün şekil vermeden ve makyajsız çıkmam dışarı. en basitinden şık bir tokayla at kuyruğu yapıp, sürme (eyeliner da olur) rimel ve ruj sürerim öyle çıkarım:)
hoşgeldınnn tanıt kendını kapıda kalmaaaağğğğ
hayat lacoste guzl oluyor genlde ama d&p nnkıler fısss
ığyyyyyyyyyy
lacoste pink benim evde var orjinal
yazık hiç kullanmadım duruyo öle frnsadan gelmişti bana
sevmedim kokusunu yaaaaaaaaaa
kızkardeşime vermiştim oda geri verdi sevmemiş
halbuki deli olanlarda var o parfüme yorumlarını okumuştum
hepsine az hazırlanmaktansa 4üne çok iyi hazırlanmak daha iyi,, ama tabi hepsini tek seferde geçmen mi gerekiyo
benim evde bayağı var ama
ben taktım lolitaya sıkıp sıkıp duruyom
h.sonu bende armani sıkmıştım
hayat senin okl ne oldu bıraktınmı be?
aman benimde ablam fransadan getirmişti
burbery weekend mi ne ne iğrenç kokusu var yaa çok ağır
duruyor öyle köşede hiç kullanmıyorum valla
dedim ablama getire getire bunumu getirdin diyeeee
D&P yi açık parfümde 1 numara dedi herkes ondan almıştım hatta burda yok bi arkadaşa getirtmiştim ,,,
miraycım sana geçen sefer kız olacak ama eşine göre erkek dedim, tekrar baktım canım.
sen bu sene doğum gününden önce hamile kalsaydın kesin erkek oluyordu.
ama şöyle bir surum var eşin şu an erkek döneminde sen de erkek döneminden çıkıp kız dönemine girmişsin.
sonuç olarak anne baskın olduğu için kız görünüyor.
birde eşime yorumlatayım bakayım valla merak ettim :)
eşin tam sopalık kusura bakma. kıs sen hamilesin senin
her dediğine he deyip seni üzmemek zorunda biraz farkına varsın bunun.
benimde eşim bir konuda benle inatlaşmıştı bak hamileyim üstüme gelme diyorum, hala inat oturdum ağladım.
bağırdım çağırdım pişman oldu.
o kadar stres yaşadım ki sütüm gelmedi.
en sonunda dedim ki beni bu kadar strese sokup sütümün gelmemesine sebep olan herkes çocuğumun günahını çeksin demiştim.
eşim bende buna dahilim seni üzdüm dedi, evet dedim.
sn tam bır parfm manyagısn bendeeee manyagım ama işte allerjım engel olmştu buarrl ınat ettımmm yıne basladm ama allerjıkm azdı yıneeğğ
kızım öle deme
burberyy 200 -2003 yılları arası çok ravaçta idi unutmaaaa amor amorda öyleydi
şindi artık öğğğğğ geldi
kızzz kızzz diye diye bebeğim kız olucak haaa nan pipi gördüm geride fottoları var bak sende görürsün...
yok cnm kocam ben bişeye hee desem o hayır der oldu sanki gıcığına adama nazar değdi anlamadım ....beni çok ağlattı şu 3 günde stersten titrer hale geldim bu bebek mucize yani ...dedim bişi olursa sen bittin bebeğe...
demezmi sen zaten bunu istiyosun ben ne desem daha geriyo adam beni...bugün sakin bakalım akşam bişeye kavga çıkarckmı...
miroş kızma ama ne dersen de bende hep bebişe kız dedim diyorumda
kız kocen niye üzüyo seni yaa sendede hamişlikten değişimler vardır çabul sinirleniyon belki
Sağol canım
birkaç gün ilaç tedavisi yapıcaklar
pazartesi tekrar test falan olucak
onların sonucuna göre belli olucakmış
hakkında hayırlısı cnm inş.ameliyata gerek kalmaz ameliyat gelecek iyi belki ama toparlanma süreci çok uzun sürüyor ve yoruyor ...
ameliyat olursada çalışlmıyacak artık annen hep ona bakması gerekecek hijyenik bir ortamda olursa daha çabuk iyileşir hakkında hayırlısı olsun cnm.
yeni evin hayırlı olsun..mutlu güzel günleriniz olsun bebikinizle birlikte inşallah...bidaha uzanma uzanmak çok tehlikeli...
kızlar avatarım nasıl yoksa öbürü daha mı iyiydi
oylayın bakem
yok canım bırakmadım adalet 2. sınıfım geçtiğimiz hafta sonu girdim bende idare eder geçti işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?