Kokoşş Hatunlar Kulübü

ooo yeni kokoş düşmüş topiğe hımmm seni tanıdıkmı biz?

kullandığın markaları yaz cnm ucuz pahalı fark yapmaz...

nasıl bir tazrzın var annat bakam...makyajda seçtiğin tonlar neler..ayrıca saçın ne renk boya rengi tercihlerin düşüncelerin hade bakem boş durmak yok yettim gariiii.....

aman benimde ablam fransadan getirmişti
burbery weekend mi ne ne iğrenç kokusu var yaa çok ağır
duruyor öyle köşede hiç kullanmıyorum valla
dedim ablama getire getire bunumu getirdin diyeeee

benim evde bayağı var ama
ben taktım lolitaya sıkıp sıkıp duruyom
h.sonu bende armani sıkmıştım

sn tam bır parfm manyagısn bendeeee manyagım ama işte allerjım engel olmştu buarrl ınat ettımmm yıne basladm ama allerjıkm azdı yıneeğğ

aman benimde ablam fransadan getirmişti
burbery weekend mi ne ne iğrenç kokusu var yaa çok ağır
duruyor öyle köşede hiç kullanmıyorum valla
dedim ablama getire getire bunumu getirdin diyeeee

kızım öle deme
burberyy 200 -2003 yılları arası çok ravaçta idi unutmaaaa amor amorda öyleydi
şindi artık öğğğğğ geldi

D&P yi açık parfümde 1 numara dedi herkes ondan almıştım hatta burda yok bi arkadaşa getirtmiştim ,,,

Açık parüfmde sansiro diye bir marka var gayet kalıcı
bir arkadaşım hep alıyordu ondan bende bir iki defa almıştım bayadır almıyorum ama
hakikaten çok kalıcı parfümleri d&p denemedim hiç
ama sansiroyu tavsiye ederim fiyatıda dahay uygun galiba d&p den

kızzz kızzz diye diye bebeğim kız olucak haaa nan pipi gördüm geride fottoları var bak sende görürsün...

yok cnm kocam ben bişeye hee desem o hayır der oldu sanki gıcığına adama nazar değdi anlamadım ....beni çok ağlattı şu 3 günde stersten titrer hale geldim bu bebek mucize yani ...dedim bişi olursa sen bittin bebeğe...
demezmi sen zaten bunu istiyosun ben ne desem daha geriyo adam beni...bugün sakin bakalım akşam bişeye kavga çıkarckmı...

sn tam bır parfm manyagısn bendeeee manyagım ama işte allerjım engel olmştu buarrl ınat ettımmm yıne basladm ama allerjıkm azdı yıneeğğ

hee napim benimde sevdiğim şey parfüm yahuuu
dikkat et alerjin varsa
bende açık parfümlerde fena olurum biri sıksa dahil yani yanımda boğazım berbat olur neden bilmem
bak açık hipnotik kötü eder seni heeeeeee

miroş kızma ama ne dersen de bende hep bebişe kız dedim diyorumda

kız kocen niye üzüyo seni yaa sendede hamişlikten değişimler vardır çabul sinirleniyon belki

Sağol canım
birkaç gün ilaç tedavisi yapıcaklar
pazartesi tekrar test falan olucak
onların sonucuna göre belli olucakmış

hakkında hayırlısı cnm inş.ameliyata gerek kalmaz ameliyat gelecek iyi belki ama toparlanma süreci çok uzun sürüyor ve yoruyor ...

ameliyat olursada çalışlmıyacak artık annen hep ona bakması gerekecek hijyenik bir ortamda olursa daha çabuk iyileşir hakkında hayırlısı olsun cnm.

İnşallah olmaz canım

yeni evin hayırlı olsun..mutlu güzel günleriniz olsun bebikinizle birlikte inşallah...bidaha uzanma uzanmak çok tehlikeli...

selam cnm saol ev kira ama benim deil.ama çok hoş oldu geniş bir ev çünki....kaynanam çok yordu cnm sözde yardıma geldi boyu kısa beni çıkardı heryere şunu koy bunuda koy derken bütün mutfağı ben dizdim...

kızlar avatarım nasıl yoksa öbürü daha mı iyiydi
oylayın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…